- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: A teljesség igénye
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja. Egy köpés és a 2000-es pajzsot azonnal leszedi rólam. Lehet iszkolni, de esélytelen. Jó tápos fegyverek kellenek.

-
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Céges net nem nyitja meg a videót mindegy, de lehet ez van rajta: Én többször is azzal próbálkoztam, hogy balra elfutottam a párkányra le és ott guggolásból lődöztem. Kb. 10 alkalomból egyszer sikerült, hogy a férgek kirepültek mellettem a szakadékba, Crow meg oldalt kapaszkodott (nem ment fel vissza) és simán lehetett őt lődözni. Engem mér nem ért el, nem tudott köpni sem. Kb 90%-osan megsebesítettem, addigra meg elfogyott az összes lőszer. De valszeg ez is bug, mert csak egyszer csinált ilyet, a többi alkalommal simán kiszedtek a párkányról: Leköptek, lelöktek stb...

-
chokeee
aktív tag
Tegnap online voltam pár órácskát a Crowmeraxot tolni. Az egyik csákónak olyan puskája volt, hogy egy lövéssel terítette a férgeket
pedig csak LV 40-es volt a gyerek.
Biztos valami willowtree-s moddingolt cucc... -
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
és egyedül akkor sikerült?
-
chokeee
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én egy 69-es szintű kollégával mentem neki tegnap, de őt is respanolta vagy 3x mire kifektette/tük
-
chokeee
aktív tag
A TP2-es játékot elkezdtem, de közben voltam multizni is. Az a probléma, hogy a single player játékmódban benne hagyta azokat a küldetéseket is, amiket a multiban vettek fel mások helyettem, tehát az egyjátékos kampányban teljesen összekeveredtek a küldetések. Olyan felvett aktív küldetések is vannak, amik majd a játék végén lehet teljesíteni, mert a story mód még el sem jutott odáig.
Találkozott már valaki hasonlóval? -
chokeee
aktív tag
Kérdés: Most nyomom a DLC-ket. Úgy tudom csak a General Knoxx-ban van szintlépés, viszont a többiben is számolja az XP-ket. Ha mondjuk a Zombi Islandban elérem a szintlépéshez szükséges XP-t akkor át kell mennem az alapjátékba szintlépéshez?
-
chokeee
aktív tag
Nincs valakinek kedve párban nyomni?

-
chokeee
aktív tag
válasz
senkihazi66
üzenetére
Hmm nem tudom. Nem hiszem, hogy az a probléma, hogy a kiegészítőket is végigtoltad. Szerintem valami bug lehet. Neten nem írnak róla semmit sem?
Meg kéne keresni a mentéseket és, ha lehet (engedi) kitörölni az egész PT2 mentését. Persze óvatosan, nehogy elszálljon minden létező játékállás. De valsezg szerintem nem lehet, mert úgy gondolom egy fáljban tárolja a karaktered aktuális fejlettségi szintjét.Még azt esetleg próbáld meg, igaz lehet nincs összefüggés, hogy visszamész a játék indító képernyőjére és ott a genetikai adatbanknál (ahol a karaktered színét stb lehet beállítani) a fejlettségi pontjaidat lenullázod és úgy megpróbálni.
-
chokeee
aktív tag
válasz
senkihazi66
üzenetére
És mit ír ki amikor vásárolni akarod a gránátot?
-
chokeee
aktív tag
válasz
senkihazi66
üzenetére
Szia!
Én pont tegnap csináltam ezt. Nekem se engedte, mivel tele voltam gránáttal, de aztán eldobtam őket és minden OK. Lehet valami bug.
Mi az a GOTY?
-
chokeee
aktív tag
Elkezdtem a pt2-őt. Az eddig jól belőtt, gondosan összeválogatott fegyverek szart se érnek.

-
chokeee
aktív tag
Sziasztok!
Most ynyomtam vágig a játékot, a vége nem az igazira sikerült (legalábbis szerintem). Illetve nem egyértelmű nekem, hogy a szellemlány végül is kit képviselt.
Azt tapasztaltam, hogy a PT 1 vévigjátszása után is kínál fel új küldetéseket, ha ugyanúgy a PT1 játékban marad az ember. Itt már nem lehet továbbfejlődni, csak ha elkezdem a PT2-őt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz
- ,,Gamer Pc AMD Ryzen 5 8400, DDR5, RX 6900 XT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pedig csak LV 40-es volt a gyerek.