Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére

A farmnak egyébként van értelme,mert azért az embernek mindenféle fegyóból jól jöhetnek a jobbak.Igaz benne van a dologban,hogy lényegében egy sima lila,pl.DVL-10-es savas Defilerrel is végig lehet vinni,mellé valami tüzes smg vagy rifle,esetleg egy durvább pisztoly is megteszi.
DE nem is ez a lényeg,bár persze van,aki túl akar lenni a dolgon,én szeretem cifrázni,ezértis használok pl.Eridianokat már rég,ezekből is van savas-tüzes(szintén Knoxx DLC),és az Isteni szintén Knoxx-os eridian rifle,masszív fejpukkantó megrázó élménnyel
Viszont pl.classmod is van rengeteg,amit érdemes keresni,pl.Siren-re van max.szintre +60% elektromos és savas sebzéses mod is...
Nomeg ott a többi kari,a playtrough-ok,nem tudom,abból mennyit csináltatok meg,PT2.5-ben már nem sok "hagyományos" ellenféllel találkozni sehol sem,a második végigjátszásra felmegy minden ellenfél szintje 67-69-re
Cserébe persze a kapott cuccok sem semmik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cserébe persze a kapott cuccok sem semmik...