Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Komolyan mondom a kocsim tuti utálja a falut ahol a szerelőm lakik... Leugrottam ma hozzá dumálni egy pár szóra, jövök haza, bamm check engine megint... Először is tőle haza menet jött a hiba. Megint az increased emission édesannya.
Hazajöttem, légtömegmérő ki, motor takaró le, mondom tuti valahol ereszt a szemét. Először nem találtam semmit, aztán észrevettem, hogy van egy tömítés a vastag csőben amibe belemegy a légtömegmérő.
Nem vettem észre amikor először cseréltem, szerintem biztos összegyűrődött amikor raktam be először, mert el volt deformálódva. Most összeraktam rendesen, törölném a hibakódot, nem engedi... MAF meg MAF hőmérő vagy mi kínja van... Na már ideg elkapott, nincs egy hetes az új légtömegmérő. Megyek előre, elfelejtettem rádugni a csatit...
Kód töröl, csináltam egy MAF resetet(ezt am járó motornál kell vagy csak gyújtás alatt?Járt a motor amikor reseteltem), vártam pár percet, mert írta az Ista, hogy vegyem le a gyújtást és várjak. Mondom nézek már egy MAF értéket. Hát még mindíg eltér a cél értéktől... [link]
Amikor kicseréltem először a légtömegmérőt nem csináltam adaptáció resetet. Jó volt vagy egy hétig, aztán ma megint jött a hiba.. Már ideg megesz
Más amit találtam:
EGR hűtő alatt az az Y cső tiszta dzsuva. Nem tudom, hogy olaj-e,vagy hűtő folyadék, idegembe már elfelejtettem megnézni miután szórakoztam a légtömegmérővel. Ez mi lehet?MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest