Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
CharlieDrop #35132 üzenetére
Az E61ben van hely a csomagterpadlo alatt mankokereknek, a 91-ben nincs?
Az ABS jelado segitsegevel szamol kereknyomast.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
MPowerPH #35133 üzenetére
köszi, csak megismerem az autót
Gumiban döntöttem, jövő héten elmegyek gumishoz és megkérdezem, hogy marad-e benne 5000 km, ha igen, akkor azzal megyek el nyáron Bulgáriába
Előtte lesz fékcsere, olajcsere, átnézetek mindent, ha visszajövök meg a maradék. Konzultálok majd Ezredes úrral, hogy van-e megbízható fényezőjük, mert kijavítom azokat a hibákat amik rozsdásodás közelit gurítanak ősszel-télen és remélem vígan megleszek pár évig ezzel a szépséggel
@(#35135) joamilestoné
Van egy luk a pótkerék helyén, de oda nem fér semmi sem, ami nagyobb, sajnaEz van, ezt kell szeressem...
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #35132 üzenetére
Igen, en is ugy tudom. Amikor fujod a gumikat, mindig nullazd a guminyomas ellenorzot, mert akkor random azzal fogja a szivbajt rad hozni, hogy defekted van.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
MPowerPH #35131 üzenetére
persze hely van, de attól még randa, vagy vmi dobozt kell applikáljak hozzá
Körülkérdezősködök a szabályoknak, meg a defektjavító készleteknek
Apósom szeme így is kikerekedett, hogy nincs pótkerekem?
Illetve arról van infótok, hogy nézi a rendszer a guminyomást? Olvastam olyat, hogy a gördülésből számolja ki, vagy mi...
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #35130 üzenetére
Neked E91 van, szoval van helyed mankokereknek csak ugy a csomiban. Egyebkent meg nem tudod hova rakni, mankokereknek sincs fix hely a 3-as szerianal(az F10-nel sem, E60-bol lattam olyat, amiben volt mankokerek a karpit alatt, de ott hagytak helyet). Igy egy pumpa, es egy defektjavito eleg kell, hogy legyen. Az esetek nagy reszeben mukodik, csak elotte csekkold, hogy kell hasznalni. Nekem az elmaradt, 160 juromba kerult.
Ez egyebkent az egyik legnagyobb gyokerseg a BMW-el. Audiban van mankokerek, Merciben is... -
CharlieDrop
veterán
válasz
szőröscica #35129 üzenetére
Defektjavító készlet nem elég? Mindenképpen pótkerék kell?
-
szőröscica
addikt
válasz
CharlieDrop #35126 üzenetére
+1 a potkerekre. Az RFT kinszenvedes, megvaltas volt eldobni oket tavasszal. Probald ki, olyan lesz, mintha egy masik autoban ulnel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #35126 üzenetére
Ez bizony business, nem szelesvasznu a kijelzo. Es akkor amit beleraktal, az tuti mindegyik CCC business lemez volt? Mikor beraktad, mit irt ki, ha ramentel a navigacio menure?
CD tarad van egyebkent? A firmware verzio jo kerdes, fogalmam sincs, hol lehet megnezni.Lehet csak geppel tudod, es akkor itt van az, hogy megeri az auto software -et frissiteni, talan. VISO ugyan ugy tud ebben segiteni. Talan, de google dob sok talalatot.
En dobtam az RFT gumikat, E92 -on szornyuek voltak, gondolom E91 -en detto. Megeri cserelni, mert jobb gumit kapsz a nem RFT-bol es olcsobb is. Jobb uttartas, jobb komfort.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
MPowerPH #35109 üzenetére
kicsit elcsúszott, de itt a középkonzolom
Illetve a linkelt oldalt néztem (persze kiválasztottam az enyémnek megfelelőt) és írja, hogy milyen firmware verzió kell legyen, azt hol tudom megnézni?
(és lövésem sincs miért fordította el a képet)
+1: nézem a hátsó gumik lassan csereérettek...
Maradjak az RFT gumiknál, vagy vegyek simát + defektjavító készletet? -
jpeetr
aktív tag
-
MPowerPH
félisten
válasz
jpeetr #35123 üzenetére
Igazabol passz. En ugy olvastam, hogy azt a navi frissitesre szokas hasznalni. Talan telefont tolteni jo, bar nem probaltam. En mindig a kozepkonzoli usb-t hasznalom.
Igazabol nem UK verzio, nincs is olyan, mert a mappok mindenhol ugyan azok, ezt hulyen irtam le. A nyelvet sem a map hozza, hanem az idrive hatarozza meg. Bar azt nem tudom, Nalad milyen nyelven beszel, az szerintem map specifikus. Szoval tok mind1, honnan veszed, az mukodni fog a naviddal.
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
jpeetr #35118 üzenetére
Peldaul innen. Persze ez UK-s, de talan Mo.-n is van egy hely.(bar az EU east covereli Mo.-t) Beirod google-be, hogy BMW tuning, VISO, es azt hiszem Ok foglalkoznak ilyennel. Van naluk iDrive magyarositas is.
Letolteni barhonnan tudod, csak nem fog mukodni. Kell hozza egy kod, amit ha jol emlekszem, akkor a VIN -ed alapjan kapsz. Azzal tudod telepiteni, tehat a torrent itt mar nem fog menni.malacka87: iDrive menuben az audio beallitasoknal ha van olyan mezo, hogy prologic 7, vagy talan surround menu alatt 2 opcio, concert/theater, akkor az van benne.
-
malacka87
őstag
2004-es 520i-ben a 8 hangszóró az logic 7?
-
balajti
tag
Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne, hogy a fűthető visszapillantó tükrök meglétét, hogyan lehet ellenőrizni?
Ráutaló kapcsolót nem találtam a kocsiban (lehet, hogy ezek szerint nem is fűthető?). Manuált is átnyálaztam, de semmi. Elvileg automatikusan sötétedők voltak (előző tulaj szerint), de egy utcai jóakarója széttörte az üveglapot és egy nem sötétedőre lett kicserélve. A belső visszapillantó sötétedő, azt teszteltem, működik. Jah, E39-ről lenne szó. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Kicsit mar fekporos, de ilyen lett. A felnin levo vedoreteg nagyon jo, a fekpor siman lejon rola vizzel, nem tapadt meg rajta. A nyereg festek pedig elso osztalyu, szep fenyes, kelloen vastag, es elegge idotallonak nez ki. Gondolom nagyon foldhozvagna a BMW-t(meg a tobbi gyartot is), ha a nyergeket ujonnan rendes festekkel lekezelne. Kb. £1-1.5 -be kerulne autonkent, ami persze veszteseg, de legalabb a presztizs gyartoknal alapnak kellene lennie.
-
Möhe
addikt
válasz
szőröscica #35107 üzenetére
Enkóron nincs?
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #35108 üzenetére
Fenykepezd le a kozepkonzolodat, azt a reszt kiemelve, ahol a DVD es CD nyilasa van.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szőröscica #35107 üzenetére
A business az kicsi kijelző?
bakker, nem tudom miért emlékeztem profra, megnéztem a VIN alapján is business, akkor nem tudom miért nem megy
-
szőröscica
addikt
válasz
CharlieDrop #35105 üzenetére
Igen, ha nagykijelzos prof navid van, az nem megy majd a business dvd-vel.
Btw, kb 10 ezer forintert eredeti 3dvd-s szettet loni a neten, 2017-est.
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #35105 üzenetére
Azert.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
szőröscica #35103 üzenetére
nincs kölcsönzői tagságom, és elvileg prof navim van
Bár a DVD-kre business van írva, akkor azért nem megy? Hm -
Ummon
csendes tag
válasz
CharlieDrop #35102 üzenetére
https://www.aliexpress.com/item/2-Pieces-1-Set-2-6W-12W-LED-Halo-Ring-Marker-Angel-Eyes-Bridgelux-Chip-7000K/32523826022.html?spm=2114.13010608.0.0.eDgZ7K
Talán egy kicsit erősebb a fénye, mint a gyári halogén izzónak. Beszerelni nem nehezebb, mert befoglaló mérete nagyjából ugyanakkora. Ára is egészen baráti, az eladó is megbízható.
Egy hátránya van, ha hátránynak lehet tekinteni, hogy indításkor a lámpaellenőrzés során halványan villog, de ez valószínűleg a többi LED-es izzóra is igaz lehet. Hibakódot nem dob a rendszer miatta.
-
szőröscica
addikt
válasz
CharlieDrop #35100 üzenetére
Könnyen beszerezhető a legújabb navi lemez, csak a megfelelőt szedd le, ha Business navid van, akkor ahhoz való DVD kell. Egy jó író+jó lemez páros garantálja a sikert. Nekem a laptop írómmal rossz lett a lemez, asztali gépben Pio 110D-vel hibátlan.
-
MPowerPH
félisten
válasz
CharlieDrop #35100 üzenetére
Igen, az MTEC a legdragabb. En soha nem vettem meg, CREE led -es cucc, es az jol mukodott. A leyeg ugyis azon van, hogy error free.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest