Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
És ilyen flip méretben kb mi lenne a legajánlottabb? Kicsit olvasgattam az A1 után, hát nagyon sok a garis gond. Főleg az 1. szériát érinti, de már a 2. szériára és láttam csomó panaszt. Egyszerűen elrohad belülről és elkezd zörögni.
Mint ahogy fentebb is tippelte valaki, nekem arra kell hogy ha pl repülök, akkor az amúgy is kitömött táskámba beférjen kényelmesen
Sajnos meleg hangszínt szeretem és a "mély mélyeket" ami nyilván ebbe a méretosztályba szinte lehetetlen. De hátha tudtok valamit ami jó lenne
JBL vonalon rég voltam, még mindig inkább a harsány hangzásvilág jellemzi?
Új hozzászólás Aktív témák
- mini karc a képen! HP EliteDisplay E243m full HD IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Spectre x360 16 2-in-1 16" QHD+ IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos meleg hangszínt szeretem és a "mély mélyeket" ami nyilván ebbe a méretosztályba szinte lehetetlen. De hátha tudtok valamit ami jó lenne
JBL vonalon rég voltam, még mindig inkább a harsány hangzásvilág jellemzi?