Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky>
üzenetére
még nem vettem meg. nagyon nehéz megracionalizálni ezt a vásárlást, de azért rajta vagyok.
az Earfunnak meg hálás vagyok a Uboom L-lel kapcsolatos töketlenkedésért. a gomb asszem nem testre szabható amúgy, de pont azt tudja alapból, amire vágyom. Uboom X-en én sem használom azt a két gombot, de koncepcióként sem értem, miért van olyan magas prioritása a fények kapcsolgatásának. Szerintem azt valaki vagy bekapcsolja, vagy ki, és ha netán meggondolja magát, akkor nem egy nagy kunszt belépni emiatt az appba. Kétlem, hogy ez napi feladat lenne, szemben azzal a totál életszerű helyzettel, amikor valaki bent és kint is használja azt a hangszórót, aminek pont az egyik legnagyobb előnye, hogy mindkét környezetben abszolút megállja a helyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- mini karc a képen! HP EliteDisplay E243m full HD IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Spectre x360 16 2-in-1 16" QHD+ IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest