Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
nem tudom mit várok tőle
elvárások nélküli vásárlás volt. Érdekes, mert tesztekben dícsérik, redditt népe nem szereti. Persze erre lehet magyarázat, hogy csak olyan helyen ment review akik free sample ért cserébe mindent szeretnek
esetleg faja üzemidőt várnék, ha már mocskos nehéz? Bár pont nem bömböltetés lenne a létjogosultsága náélam, arra ott a b2p...kisebb hangerőn meg minden jobbna bírja, illetve ritkán is tudok többet zenézni...szóval csak kíváncsi voltam, hogy mitől drága (normál áron)
ha nagyon nem fekszik 46ba tuti elmegy pikk pakk (gondolom/remélem
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elvárások nélküli vásárlás volt. Érdekes, mert tesztekben dícsérik, redditt népe nem szereti. Persze erre lehet magyarázat, hogy csak olyan helyen ment review akik free sample ért cserébe mindent szeretnek
ha nagyon nem fekszik 46ba tuti elmegy pikk pakk (gondolom/remélem
)