- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #18741 üzenetére
Utánanézek, köszi!
Közben megnéztem a flip-et is, valóban jó koncepció, szerintem tweeter nélkül nincs igazi nyitott, részletgazdag magas. A két csatornás sztereo ebben a méretben irreleváns.
Aztán ahogy néztem a Flip6-ot, találtam valamit, ami még jobb: Xiaomi outdoor, marha jól néz ki feketében (Red dot díjas/2024) és messze lezenéli a Flip-et. (a jbl-ekről nekem mindig az volt a benyomásom, hogy komoran, tompán, mélyen zenélnek).
Csak valszeg ehhez sincs app, és ez is tilinkózik mindenre, mint egy tamagocsi. (de legalább a rgb led nem fertőzte még meg ezt a szegmenst)
És kevesebb, mint a fele az ára. Ez még akkor is megéri, ha megszakítom a tápkábelét és egy kapcsolóval kivezetem, hogy egy mozdulattal ki tudjam lőni.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- Autós kamerák
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest