- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
<Adamsky> #18539 üzenetére
#18537 MaxxDamage
" ... ami hálózatról (is) üzemeltethető ... "
Ez egy izgalmas kérdés. Eleve egy jó csomó hangszóró type-C-n keresztül kapja a "delejt". Ezeknél mindnél felmerülhet a kérdés, hogy vajon tölthető-e, és használható-e egyszerre? Sajnos a felhasználói kézikönyvek erre nem szoktak (pontosítok: én még egyetlen egynél sem láttam) kitérni.
Ha a 20 ezres keretet nézzük, akkor talán:
• Tribit Xsound Plus, 20% kedvezménnyel most 23.840 Ft
• EarFun UBOOM L (OLUVUBOOML kuponnal): ~22e Ft
• Soundcore 3: 56€ = ~ 24e Ft
Én ezek közül az UBoom L-re mennék rá, ill. kérdezném meg a gyártót ( service@myearfun.com ), hogy használható-e töltés közben a hangszóró.
A választól függetlenül gondolom tudod, hogy semmilyen akkumulátoros készülék nem különösebben csipázza, ha állandóan a hálózati áramon lóg. Szóval én kétszer is átgondolnám a dolgot, hogy szükség van-e az akkumulátoros működésre.
Ha, igen, akkor én inkább meríteném → tölteném → meríteném, mintsem folyamatosan töltőn tartanám.
Sajnos nem érkezett válasz a kérdésre. (mailre)
Azért jó lett volna tudni, amit.
Esetleg online Support van náluk, esetleg Face vagy más?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest