Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... ahány van a playen annyiféle értéket mutat."
Nagyon nem vagyok ezzel képben, de korábbról (egy videóból, vagy talán leírásból) az rémlik, hogy ezeket (is) kalibrálni kell. Vagyis tényleg kellene keress egy csendes helyet, ahol be tudod állítani a 0 értéket.
Nem látsz erre lehetőséget egyik app-ban sem?
update: pl. ennél az app-nál: kalibráció#18537 MaxxDamage
" ... ami hálózatról (is) üzemeltethető ... "
Ez egy izgalmas kérdés. Eleve egy jó csomó hangszóró type-C-n keresztül kapja a "delejt". Ezeknél mindnél felmerülhet a kérdés, hogy vajon tölthető-e, és használható-e egyszerre? Sajnos a felhasználói kézikönyvek erre nem szoktak (pontosítok: én még egyetlen egynél sem láttam) kitérni.
Ha a 20 ezres keretet nézzük, akkor talán:
• Tribit Xsound Plus, 20% kedvezménnyel most 23.840 Ft
• EarFun UBOOM L (OLUVUBOOML kuponnal): ~22e Ft
• Soundcore 3: 56€ = ~ 24e FtÉn ezek közül az UBoom L-re mennék rá, ill. kérdezném meg a gyártót ( service@myearfun.com ), hogy használható-e töltés közben a hangszóró.
A választól függetlenül gondolom tudod, hogy semmilyen akkumulátoros készülék nem különösebben csipázza, ha állandóan a hálózati áramon lóg. Szóval én kétszer is átgondolnám a dolgot, hogy szükség van-e az akkumulátoros működésre.
Ha, igen, akkor én inkább meríteném → tölteném → meríteném, mintsem folyamatosan töltőn tartanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Amazon
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Fanatec CSL P1 V1 kormány
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő