- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #17681 üzenetére
"Tegnapi Alan Ross uboomX videójában említi ... " – ezen bizonyára átsiklottam.
" ... tribit sb2-re nem érdemes cserélni a sb-t ... " – ja, hogy az utódra (?) nem érdemes cserélni az elődöt? Én azt hittem, hogy a jelenlegi Blast-ból jött ki egy "frissített" változat, amiben valamit szép csendben kicseréltek.
Szerintem a 2-es még nem elérhető. Sőt olvastam vagy hallottam valahol (sajna nem emlékszem), mi szerint a képen szereplő 2-es se a végső változat.
Mondjuk ha megjelenik, ha nem, akkor sem biztos, hogy a 2-es "csereszabatos" lesz az előddel. Utóbbi sem volt kicsi, de Alan szerint a 2-es még nagyobb és nehezebb.
Persze akinek ez nem gond ...#17664 carl18
Az a baj, hogy valamikor januárban lett bejelentve ez a hangszóró, és mégse voltak képesek "tökéletesre" csiszolni. Tényleg mintha az lenne a cél, hogy minél kevesebbet adjanak el belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest