Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR
üzenetére
"Tegnapi Alan Ross uboomX videójában említi ... " – ezen bizonyára átsiklottam.
" ... tribit sb2-re nem érdemes cserélni a sb-t ... " – ja, hogy az utódra (?) nem érdemes cserélni az elődöt? Én azt hittem, hogy a jelenlegi Blast-ból jött ki egy "frissített" változat, amiben valamit szép csendben kicseréltek.
Szerintem a 2-es még nem elérhető. Sőt olvastam vagy hallottam valahol (sajna nem emlékszem), mi szerint a képen szereplő 2-es se a végső változat.
Mondjuk ha megjelenik, ha nem, akkor sem biztos, hogy a 2-es "csereszabatos" lesz az előddel. Utóbbi sem volt kicsi, de Alan szerint a 2-es még nagyobb és nehezebb.
Persze akinek ez nem gond ...#17664 carl18
Az a baj, hogy valamikor januárban lett bejelentve ez a hangszóró, és mégse voltak képesek "tökéletesre" csiszolni. Tényleg mintha az lenne a cél, hogy minél kevesebbet adjanak el belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- LG OLED TV 55CS6LA
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő