Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... túl sok teljesítményt visz el a mély basszus a szerény 30W-ból."
Akkor a te hangszóród - ha kevés a Boom hangereje, ill. a mélyek helyett inkább előbbire lenne szükséged - a Motion Boom Plus. Az k. hangos, és mélyben kb. ugyanazt tudja, mint a kistesó." ... valami EQ appal megkerülöm a gondot ... " - a gyárival nem sikerült?
"A JBL-ek (...) nem túl mély basszusra ráerősítenek ... " - hát, nem tudom melyik JBL-re gondolsz, de azoknál amiket én hallottam, pont nem ez a helyzet (szerintem). Eleve mélyre mennek, és azt a mélyet is lehet még feljebb srófolni (pl. Partybox-ok) annyira, hogy a végén már fájjon.
" ... vissza kell venni a mélyből nagyobb hangerőn, vagy torzít ... "
Érdekes. Torzításról eddig nem olvastam / hallottam. Még carl18 is azt írta, hogy nem tapasztalt ilyet.Ütemidő: el kell fogadni, hogy már egészen pici "mély többlet" rengeteg energiát felemészt. Ezzel én spec. úgy vagyok, hogy inkább szóljon jobban (és megtámogatom egy powerbank-al ha kell) mint fordítva. Fordítva ez nem lehetséges (több, de legfőképp mélyebb basszus, ha arra a hangszóró alapból (!) nem képes).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest