- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #14016 üzenetére
Nem akarok mások helyett nyilatkozni, de engem pont az zavar, hogy a Motion Boom túl mélyre megy, ezáltal túl sok teljesítményt visz el a mély basszus a szerény 30W-ból.
Nekem közben jött egy ötletem, hogy valami EQ appal megkerülöm a gondot, és elveszem a MB-tól a 60Hz alatti részt, hátha némi lélegzethez jut és kis 80-90Hz-es emelés hatására megjön a basszus ereje is.
A JBL-ek is úgy adnak viszonylag bulisabb hangot, hogy a mérethez képest még éppen vállalható nem túl mély basszusra ráerősítenek, majd az alsóbb mélyeket meredeken vágják (gondolom DSP-vel), hogy maradjon teljesítméyn a többinek.
A MB meg túl mélyre megy a hangszóró teljesítményéhez képest.
Így vagy vissza kell venni a mélyből nagyobb hangerőn, vagy torzít, ha a DSP valamiért nem veszi eléggé vissza.Ha valami sok sávos EQ-val ki tudom ezt javítani, akkor marad a MB, és akkor még választhatok is, hogy halkan akarok nagyon mélyet, vagy hangosabban bulisabbat.
A Poweramp EQ-t javasolták az Androidos topikban, most azzal kísérletezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- PlayStation 5
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest