Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aureal
üzenetére
másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, akkor elnézést kérek a többiektől,
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Ez még az úgymond nagy márkáknak (pl. jbl) sem mindig sikerül de attól még nem mondanám rossz hangszórónak, sokszor egy eq is csodát tud művelni
Sajnálom, tényleg nem akartam ezeket felhozni, csak nem tudtam hova tenni a reakciódat, pláne az előzmények tekintetében, szerintem ezt ugyanúgy megbeszélhettük volna privibe, ...na mindegy, részemről fátylat rá
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE
- Eladó Logitech G705 Hibátlan, Gyári Dobozos Állapotban!
- Eladó Logitech G715 TKL Tactile - US INTL Kitűnő, Sértetlen Állapotban, Gyári Dobozában!
- Redmi Note 11s 6Gb 128Gb Rom
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem ez volt a lényege, hanem a lutri, amit továbbra is fenntartok, nyilván ennek a mértéke a tapasztalat/hozzáértés függvényében változik/változhat, bár még akkor is eléggé szubjektív, azért a puding próbája még is csak az evés...