- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Respen
csendes tag
válasz
Prinz Eugen #1398 üzenetére
Igen, ezt én is néztem, csak kifutó termék, készleten nincs, az oldal szerint január 9-re ígérnek legkésőbb szállítást, az meg már késő sajnos. Máshol meg csak 15-ért látom.
-
Respen
csendes tag
válasz
Prinz Eugen #1396 üzenetére
Szülinapi ajándéknak szánják, ha van értelmes választás ennyiért, akkor legyen új.
-
Respen
csendes tag
válasz
Prinz Eugen #1394 üzenetére
Tudom, de én is kérésre keresgélek, és persze szokás szerint utolsó pillanatban szóltak.
-
Respen
csendes tag
Sziasztok!
10k-s plafonnal itthonról vásárlás esetén tudtok valamit ajánlani? Én a JBL GO-t néztem ebben az árban, nyilván látom, hogy ennyiből azért nem kell csodát várni, de ha esetleg meg tudtok erősíteni a választásban, vagy tudtok jobbat mondani, azért hálás lennék. Előre is nagyon szépen köszönöm a válasz(oka)t.
Szép napot:
Respen -
Tiger.
nagyúr
Azoktól kérdezem akiknek jam heavy metal van hogy az normális hogy már kb 8 órája töltöm és még mindig villog a piros led úgy rémlik hogy amikor fel van töltve nem világit semmi sem.
-
elizium
újonc
Sziasztok!tanácsot szeretnék kérni, mert az új jbl go-t a lenovo536os,de a toshiba satellite sem tudja illeszteni :/.hibás pin kódot/jelszót ír. egyáltalán hol kellene lennie pinnek?köszi előre a segítséget!
közben a telon elindult, a laptop még nem találja :/
-
-
padzso
tag
JBL Flip3, csak ajánlani tudom. Szép hangzásképe van, rádió, laptop élettelibb megszólaltatásához tökéletes. Nem olcsó, kb. 20e Ft-ért jutottam hozzá, de az a középkategória, amit ha egyszer megvesz az ember sokáig fogja használni.
Előtte Bush N16 volt, átcímkézett, generikus, kitudja még hányféle más néven árult bt hangszóróm volt. Na annak se íze, se bűze nem volt. Igaz csak 6e Ft-ért vesztegették, arra jó, hogy telefonhangszóró pótlék legyen, de hallva a JBL-t, háát, érdemes kissé többet áldozni rá, ha már az ember valami értelmeset akar.
Nem azt mondom, hogy ez az überhifi, a non plus ultra, hanem egy eléggé talpraesett, hordozható bt hangcucc.
(Viszont valami tartó jóljönne az kólásdoboz formához!)
-
Prinz Eugen
tag
Nno, nekem is úton van már egy "mi"
Viszont ahogy bővülünk lassan tényleg íhatnánk egy összefoglalót -
rossitibi
tag
válasz
mgTerminator #1369 üzenetére
Azt mondták bármelyik JBL bluetooth hangszórót össze lehet csatlakoztatni vele. Akkor mire jó az a csoport gomb a tetején? Elvileg annak is ilyen funkciója van.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Családba lett rendelve mégegy Blitzwolf BW-F3 hangszóró. 1 hónapos és most lemerült majd töltésnél a 2 led világít. A feltöltött és a töltés led azaz a zöld és a piros egyszerre. Valaki tudna segíteni, hogy mi a baja? Be nem kapcsol.Hagytuk a töltőn 6+ órát.
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
10k-ig milyen BT hangfalat érdemes venni?
Ajándék lenne, a használat konyha, fürdő lenne, nem házibulira kellene. -
zboard25
csendes tag
Végül is a JBL Charge 3 mellett döntöttem! Honnan érdemes beszerezni melyik boltot ajánlanátok?
Én nem találtam semmi rosszat róla! -
LanyUs
őstag
[link]
JBL Charge 2+ vízálló, Bluetooth hangszóró 30.000 akcióban.Én egy ilyet használok [link] MOJO Buzz Bluetooth kosarazni, kinti edzéshez szoktam vinni. A sub-hoz szokott fülemnek eléggé harmatos, de a célnak megfelel 10e-ért vettem. Balcsiba is be szoktam vinni rágumizva a matrac fogantyúra
A vízben a nyílt téren a közelében és 1 méteres körzetben oké, messzebb elfogy
Persze nem is arra való
Ennél lejjebb a sok nyekenyóka szarért pénzt nem adnék.
Bár a mojo után a charge 2+ is nagy ugrás lenne, de úgy vagyok vele, hogy ha ugrok, akkor megugrom a legnagyobb lépcsőt az xtreme-re ami még akcióban is 80eBenti kardió edzéshez laptop/teló erősítéshez [link] LAS260B -t használunk ami meghajtva már támogatja a mozgást. Mivel nincs sub nem zavarja annyira a családtagokat és viszonylag hordozható is.
-
szab13
aktív tag
Szia!
Voltam pár MM-ba és és érdekes a Charge 3 nem győzött meg engem sem. (pedig elvileg jobb a 2+nál)
Végül a Sony SRS-XB3 és Charge 2+ között vacilláltam.
Mivel a Telekomnál a Charge 2+ 32e ezért azt választottam. (sony 36-ért találtam)
Egyáltalán nem bántam meg sőt, nagyon jól szól. -
rossitibi
tag
Mekkora kellene? Nekem Jbl charge 2+ van az akkora mint egy fél literes sörösdoboz. Nagyon jó! Szép hangzás,van basszus is rendesen a méretéhez képest,főleg ha lent van a földön,fal mellett vagy asztal alatt.
Az újabb verziója a charge 3. Én tudom ajánlani!
Van egy kisebb verzió: a flip 3 meg egy nagyobb: az extreme. Attól függ mire szeretnéd használni.Szerintem hallgasd meg őket egy áruházban.Bár ott nem ugyan az mint otthon. -
Seedon
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, bluetooth-os hangszórót szeretnék venni, csak nem tudom, hogy melyik lenne a legjobb.
Tudna valaki ajánlani megbízható és jó terméket?
Ár max. 50.000 FtKöszi előre is :-)
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Van 1 JBL boost tv-m és 1 Charge 2+-om és szeretném őket összepárosítani! Sajnos hiába nyomom meg a párosító gombot ,nem akarnak egyszerre szólni. Mi ennek a folyamata? próbáltam már mindenféle sorrendbe,nem akarom elhinni hogy ez ilyen bonyorult. Valaki tud segíteni?
Nézegettem videókat is! Ugye nem csak iphone-nal megy? Tv-t szeretném 3 a 2 hangszórót.Tv-vel optikai kábelen keresztül csatlakozik. Telefonnal is próbáltam de azzal sem megy -
adorjant
őstag
Sziasztok!
Taotronics Boom X és Blitzwolf F4 között nem tudok dönteni, van közöttünk esetleg olyan,aki mindkettőt használta már?
Jelenleg egy Xiaomi Mi-t használok,de kicsit kevésnek találom,ezért feljebb lépnék. -
Gsx-rr
veterán
Jbl Horizon-rol van valakinek tapasztalata?
-
zboard25
csendes tag
Sziasztok!
50-60K környékén milyen hangfalat ajánlanátok?
Én a jbl pulse 2 néztem ki! Esetleg erről vélemény? -
otoaak
tag
Sziasztok
bt hangfalat tervezek venni ezeket néztem:
B&O Beolit 15
JBL extreme
UE megaboom
Bose soundlink 3A JBL felé hajlok egyenlőre, de még nem döntöttem ill. nem tudom van e még hasonló teljesítményű cucc ami esetleg kimaradt a szórásból és ár/értékben jobb a fentieknél?
A B&O-t meg a Bose-t hallgattam élőben előbbi szebben/hangosabban szól valami hasonlót szeretnék hangzásban csak elfogadhatóbb áron. Tesztek/youtube videók alapján a JBL is hozza ezt a szintet a B&O cuccok rendesen túlárazottak csak van valami alternatíva. -
szab13
aktív tag
Sziasztok!
15-20 e körül keresek hangfalat.
melyiket válasszam?Proda x6-ról 17e (de külföldi tesztet nem nagyon találtam róla. Sőt mintha máshol nem is lehetne kapni?)
Harman Kardon one szintén 17e jóárasítva.De elgondolkodtam, hogy megéri még egy 10e rádobni és 31e JBL Charge 2+ ?!
vélemény ,esetleg más típus?
köszönöm -
saiid86
újonc
sziasztok!
még régebben kértem segítséget, és végül a charge 3 mellett döntöttem, úgy gondolom jól, mert rendesen le is volt akciózva, és igazán kiváló termék, mind hangzásban, mind designban.
légy szíves valaki linkeljen 1 eszközt, amivel össze tudom kötni bluetoothon pc-vel.
és még 1 kérdés... ha valakinek esetleg van lenovo yoga tab 3 pro-ja, sikerült-e összehangolni a 2 eszközt jbl-connecttel, vagy ez nem lehetséges? mert abban is jbl hangrendszer van, ezért gondolom, hogy esetleg működhetne a dolog, de nem jöttem rá egyelőre, hogy hogyan.
köszi! -
Zola01
tag
Sziasztok!
Melyik az ajánlottabb Xiaomi Mi, a tégla alakú vagy a kerek/bögre alakú? Nem igazán tudok választani.
Honnan érdemes őket beszerezni?Köszi!
-
hát'én
újonc
üdv.,! szükségem lenne egy nagyméretű bluetooth (hordozható) hangszóróra. a hk go+play új verzióóját néztem, de fontos lenne legalább egy referencia készülék is. tapasztalat bárkinek/valakinek???
előre köszönöm!!! -
szab13
aktív tag
Sziasztok!
15-20e közt keresek hangafalat.
edigitalnál az [Sony SRDXB2] 22e akciósan.
vagy a Telekomnál (ha lesz) a H/K One 17eFlip 3 nekem kicsit drágának tűnik még 30e is akciósan (jól gondolom?)
Esetleg más ötlet?
köszönöm -
-
Krill77
őstag
válasz
runner 125 #1339 üzenetére
Kicsit draga. Vannak jok olcsobban is. Érdekes h a videó info linkje egy konkrét bolthoz visz. Nem reklám..
-
runner 125
nagyúr
-
Krill77
őstag
válasz
Dolphine #1336 üzenetére
Zseniális. Legalább a kisfőnök irt volna egy nyomtatványt, h koszi. De még csak figyelmesség sem járt érte.
Lehet valami mutyit akartak kavarni a kis melosok. Egy papir ide, egy speaker oda.. Aztan valaki jol jár.
Felnéztem rátok, de ez nem az az ország ahol embernek veszik a másikat. Sajnálom, h ezt kell irjam, de néha érdemesebb észnél lenni. -
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1314 üzenetére
Végre megjött a Sony.
Sajnos tesztelni nem tudtam, mert csak este volt időm átvenni.
Persze azért hallgatom folyamatosan azóta ... csak "teszt" nem volt még, mert az zavarná a családot. Az autóban haza felé szólt róla netes rádió, meg most is szól folyamatosan halkan itt a lakásban. (Szóval csak a "na mézzük mit tud" tesztek maradtak el, használva már van.)
Első benyomás: jó nehéz, böven van benne anyag.
Csak halkan próbáltam. Szép tiszta és telt hangja van. Némely számokban feltűntek olyan hang részek is, amiket eddig nem is vettem észre.
Tölteni még nem töltöttem, kivettem a dobozból és nekiálltam hallgatni. Már megy 3 órája. Ha tudja tényleg azt az üzemidőt, amit igértek, akkor nagyon meg leszek majd vele elégedve.
Ja és ugyan 2,5x annyiba volt, mint amennyiért annó a Flip2 -t vettem, de azt kell mondjam, hogy megérte, mert szól is annyival jobban. (Értsd: szebben, tisztábban, teltebben, de szerintem a hangerővel sem lesz majd probléma.)
Ez az extra mély funkció olyan, hogy jól hangzik és némely stilusnál kifejezetten kívánja, hogy nagyon dübörögjön, de szerintem nélküle is nagyon szép hangja van és úgy is sokkal tágabb spektrumon szól belőle a mély, mint annó a Flip2 -ből szólt. (Ugye annál írtam, is, hogy csak egy egészen szűk frekvencia sávban szól szépen a mély.)Na egyelőre ennyi, mert ház körüli teendőim akadtak ... (Hív a párom ...)
-
glaci
őstag
válasz
Dolphine #1324 üzenetére
Én tuti nem küldtem volna vissza! (Lehet, hogy nem becsületes dolog, de mindig egy ilyenre vágytam, viszont pont a Flip ára az az összeg, amit még rá bírtam volna áldozni.)
(#1326) szab13:
Szerintem annak megdöglött az akksija.
(Vagy sokat állt és olyan mélyen sült ki, hogy a töltö elektronika nem kezdi el tölteni. Az javítható, viszont ha magátol nem kezdi el tölteni, akkor csak "manuálisan" lehet segíteni rajta, amihez viszont ki kell szedni az akksit belőle.) -
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Egy TDK A12 -nek mennyi lehet a töltési ideje?
már négy órája töltőn (5v1A) és ha leveszem kb 1 perc után kikapcsol. Töltőn rendesen szól....
ötlet? -
glaci
őstag
válasz
Dolphine #1316 üzenetére
A cég, ahonnan rendeltél és az ár, amennyiért az nem érdekel, de azt igazán le írhatnád, hogy a fene nagy szerencsédben mit rendeltél és végül mi az, amit kaptál helyette!
Teljesen szétlyukad már az oldalam. (Hogy én miért nem bírok így járni ... Tuti nem agyalnék rajta sokat, annyira örülnék neki!) -
ottoarc
tag
válasz
Maxximus #1285 üzenetére
Nem tudom, hallgattad-e már a többi JBL-t, de pl. a Charge 2+-nál hangosabb, és valamivel szebben is szól szerintem, pedig az is egy nagyon jó eszköz. Egyedül a szövetborítás (vagy valami hasonló), amit szokni kell, mert sérülékenynek tűnik, és hajlamos koszolódni. Igaz, cserébe akár le is öblítheted.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
A Nokia MD12 megér a T-nél 5000-ret vagy Xiaomi?
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni!
A Black Friday alkalmával rendeltem két terméket, azonban a mai napon nem azt kaptam amit rendeltem, hanem JOBBAT. A rendelt termékekből eggyel jobb kategróiát kaptam. A számla az eredetiről szól, azonban a garanciapapír a JOBB termékről.
Két kérdésem van:
1. Ha van garanciális problémám, ahhoz kell az eredeti számla is, vagy elég a garanciapapír?
2. A cégnek szóljak, hogy mi történt? Kérheti vissza tőlem ezeket a terméketet, vagy már itt van nálam, így jártak?
Mitévő legyek? -
glaci
őstag
Írt a Sprinter futárszolgálat. Felvették a csomagomat. Már működik a nyomonkövetés. Megnéztem. Kár volt ... Azt írja, hogy a PickPack pontra érkezés várható időpontja 12.01.
Persze jó, hogy legalább jön, csak már annyira bele éltem magamat a holnapi napba.
(Azért még remélek, hátha ...) -
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1305 üzenetére
Hát az pont nincsen ...
Meg igazából azt a csajt nem is mondhatnám, hogy kedveltem már akkoriban (25 éve !!!) sem.
(No nem, mintha mondjuk pl. az akkor konkurens Szinetár Dóráért oda lettem volna ... B@sszki, de öreg vagyok ... Szerintem a Ph látogatók 90% -a azt sem tudja miről / kikről beszélünk itten ...))
De ettől függetlenül persze készülök a tesztre:
Trance, Rave, Techno, Eurodance, Rock, Heavy Metal, Rap, Jazz, Soul, Classical, etc.
Lesz mindenféle stílus ... -
Krill77
őstag
válasz
KD6-3.7 #1299 üzenetére
Ha van pénzed akkor a barátnődnek egy ledes jbl pulse 2-t ajánlok. Ha fogékony ilyesmire el fog olvadni. Ha draga, akkor 10 körül xiaomi mi (tégla), ha hangos kell akkor jbl flip 3. 27 az uj. Használtan 20 - az alku. Ha 10-20 kozt, a blitzwolf f4 vagy psyc monic van ha amazonrol akarsz rendelni, de ugyan ez az itthon kapható jam heavy metal is.
(az en nővérem is hasznalja a furdobem mindig pedig nem vizallo. Ertsd: emiatt nem kell vizallosag. Es elhiheted a tesom nem keveset van ott)
Amiket te irtal meg nem hallottam v lattam audiovizuális tesztet. Szerk (ja de a roll) Amiket irtam azok altalanossagban kiemelkedő cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest