- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
matehajagos
tag
Sziasztok! Van különbség a JBL Go es a Clip 2 között hangzásban?
-
Intel fan11
őstag
sony srs xb30-on levő usb foglalat csak teló töltésre való vagy pl pendriveről tudok zenéthallgatni? Hány wattos ez a hangcucc? Ezeket nem találtam a termék jellemzők közt!
-
-szabi-
addikt
Hi
Első futásidő összehasonlítás megtörtént.
Ugyanazon beállításokat használtam mint monic és blitzwolf f3 esetén.
Leadzm hangerejét 2/3-ra állítottam, telefon fél hangerőn van.
Ezzel a futásidő 11 óra lett.Lemerülés előtt 5-10 perccel kezdi jelezni, az alacsony töltést.
Ebből szempontból monic és f3 jobb, ott közel egy óra az előrejelzés.
Lemerült állapotban töltőre csatlakoztatva újra használható, képes egyszerre zenélni és tölteni csakúgy mint f3.
Ez nagy pozitívum mert erre monic nem képes.Nekem a végtelenített hangerő szabályzás nem tetszik.
Egyértelműen szebben szól mint f3, ha indoor üzemmódban van.
Outdoor üzemmódban nem jelentős a különbség.
Viszont monic hangjával összehasonlítva hallom, hogy más a hangszín de nem mondanám egyiket jobb másikat rosszabbnak.
Nekem leadzm hangja jobban bejön, de ebben benne lehet az újdonság varázsa.Hangerő összehasonlítást majd máskor teszem meg, most nem terhelném ezzel a családot.
Eredetileg f3 váltására szántam, azt azért látom a futásidő különbség miatt ezt nem tudom megtenni.
Ebben f3 még mindig verhetetlen.
Bátorkodtam összefoglalni őket:üdv
szabi -
Mosqu!to
addikt
JBL CHARGE 2+ szerintetek 20.000 Ft-ért mennyire bestbuy?
Megéri a pluszt a Leadzm (Enusic)-hoz vagy SoundBot SB525 -höz képest?
-
TheProb
veterán
Anker SoundCore vagy leadzm jobb szerintetek? kb egy áron vannak.
-
L4D1K
őstag
Furcsa ez a hangerő kérdés. Nekem leadzm, flip 3 is qrva hangos.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2890 üzenetére
Most,hogy így akcióban 24 ezerért van jó vétel lehet, de hangerőben megse közelíti a Sonyt és valószínűleg hangminőségben sem olyan jó. Állítva is lehet használni, de akkor lefedi az egyik passzív radiátorját.
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2889 üzenetére
http://www.soncity.hu/termekek/vezetek-nelkuli-hangsugarzok/uj-hordozhato-hangszorok/sony-srs-xb30-w
Árukeresőn rögtön feldobja első kettőnek a 2 Sony boltot mindkettőben 34k csak az egyikben ingyenes a szállítás.
Állítva is kiválóan lehet használni. -
kispusi017
csendes tag
válasz
kispusi017 #2886 üzenetére
Jav. természetesen Divoom Voombox Outdoor
-
Intel fan11
őstag
JBL FLIP III Esetleg erről mi a vélemény?
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2885 üzenetére
Ha kitudnád tolni a keretet, akkor a Sony srs xb30-at ajánlanám most akciós a Sony boltjában 34k+1k a szállítás. Nagyon minőségi hangszóró teljesen más kategóriába esik, mint az árban allatta lévők.
Az üzemideje és kiváló (8000mah-es akksi van benne). -
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2883 üzenetére
Hát nem tudom mennyire megbízható lehet az a hangszóró, de 25 ezerért van Sony srs xb20 mediamartban megrendeled, ha nem tetszik visszvihet 2 hétig. Most van jbl flip 3 is akcióban 24 ezerért extremaudioban. A legjobb, ha elmész mediamartba és meghallgatod őket.
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek osszehasonlitasi alapja a huawei am10 keszulekkel?
Jelenleg ilyet hasznalok es ha van 10e ft-ig jobb valasztas akkor lehet valtanek. -
FingR86
őstag
BlitzWolf® BW-F3 IPX5 Water-resistant 2*5W Outdoor Sport Bluetooth Speaker
Kupon: b01c80
Ár: 29.99$ --> 23.99$ -
TheProb
veterán
Sziasztok!
10k körüli max-ig milyen hangszórót ajánlotok most?
Most bukkantam rá a Enusic/Leadzm/TTLife-ra ez most a bestbuy ennyiért vagy van más is, ami még kapható is? -
Krill77
őstag
válasz
kispusi017 #2877 üzenetére
Ugy készülj, h az akku ideje egy vicc. Es leginkább otthonra valo, nem pedig hordozni mindenfelé.
-
válasz
kispusi017 #2873 üzenetére
-
Siamiáu
tag
válasz
Intel fan11 #2872 üzenetére
Mennyire kellenek a fények? Amúgy utánanéztem nem írtak rosszat róla.
-
carl18
addikt
Na hazaértem, most elsőnek talált legyőzőre az SRS-BTX 300. Hallottam élőbe ezt a Dockin D fine-t, komoly kis hangcucc!
Elsőnek házba megmutattam ennyém hogy szólt, utána kicsit a dockin is hallgatuk, inkább javasoltam menjünk ki és odakint jól összemértem a kettőt!
Szóval a ház mellé járdára leraktam a fal tövébe mind kettőt, a Sonym 6 Centivel hosszabb volt. Súlyba a Docking kicsit nehezebb, nem vészes a különbség 1,6 kg a Sony, Dockin 1,900 gramm.Jöjjön a hangzás úgy is arra kíváncsi mindenki. Szóval volt pár zene, elsőnek a Sonymat hallgatuk, max hangerőre feltoltam. Egész hangos volt, utána kipróbáltam a híres Dockin D fine című csodát, természetesen feltoltuk azt is max hangerőre. Mikor szemtől szembe halottam kicsit ámultam, hangerőbe felülmúlta a sonymat, de nem csak a hangerőbe , sokkal szélesebb hangtartományba szólt, jobb mély hangok és a hangzása is sokkal szebb és tisztább volt a szemembe. Leginkább akkor jött ki a különbség mikor kisétáltam a keritéshez, a Sonym szinten csak szemtőm szembe szorja a hangot, a Dockin D fine visszont úgy éreztem szélesebben oldalt tájt is szorja a hangot. Ilyenkor hangerőbe kijött a 2-3X különbség. Szemtőm szembe hangerőbe maximum 30-50% volt a különbség. Erőteljes a hangzása az fix!
Ebbe a méretbe nehezen tudok ennél jobb hangzást elképzelni. Mikor megfogtam a Dockin szólás közbe elég szépen érezni dolgoznak benne a passzív radiátorok. Összegzésbe minden téren jobb a Dockin, de nem olyan elképzelhetelten a különbség. Az biztos jól jár vele aki megveszi, minőségi hangszórót kap aki megveszi, jó hangzás hangos is. Nekem tetszett !
Amúgy úgy olvastam a SRS XB 30 azonos hangerővel vagy még kicsit hangosabb mint a Dockin D fine. Akkor ideális váltás volt a BTX 300 után ?Ez az a youtube videós ember mondta, akinél rengeteg hangszóró van, kültéri teszt volt úgy emlékszem.
-
kispusi017
csendes tag
válasz
Hauptmann #2870 üzenetére
Sajnos 200 kilométerre vagyok Budapesttől és mostanában nem nagyon tudok felmenni, pedig úgy valóban könnyebb lenne dönteni. Az az igazság, hogy csak és kizárólag youtube videók alapján nem is lehet eldönteni. Alapvetően nincs nagy igényem, nem kell, hogy nagyon hangos legyen, fontosabb, hogy szépen, tisztán szóljon a cucc! HK-n gondolkodtam de az az igazság, hogy a Denon is kicsit túlnyúlt azon, amennyit költenék rá...! Értsd, eredetileg JBL GO-ról indultam 😂😂
-
Intel fan11
őstag
válasz
Intel fan11 #2856 üzenetére
Erre vki vmit?
-
Krill77
őstag
válasz
kispusi017 #2869 üzenetére
DOSS Soundbox XL - sokkal jobban szol az onyxnál. Bar nem olyan hangos, de 5,5 ora az akku, maxon. (oke ez külföldi)
-
Hauptmann
veterán
válasz
kispusi017 #2869 üzenetére
Menj el, hallgasd meg élőben. Utána megrendelheted, ha tetszik a hangképe. Nem tudom, mik a fő szempontok nálad, de ha még hozzáteszel egy 10-est, ennyiért tudsz venni Harman Kardon Onyx Studio 3-at is. Na, az nagyon szépen szól.
-
Krill77
őstag
válasz
kispusi017 #2867 üzenetére
Öreg hiba. Ma már nem számít tul jo üzletnek. Halk is, drága is, van jobb is.
-
kispusi017
csendes tag
Hosszú keresgélés után döntöttem, kicsit túllépve a rászánt összeget Denon Envaya Mini-t rendelek magamnak!Ha valakit érdekel, akkor szívesen beszámolok a tapasztalatokról miután megjött a cucc!😀
-
carl18
addikt
válasz
Maxximus #2863 üzenetére
Miért húzok én is bárkit? Bluetooth hangszorót tudtommal az ember hordozhatóság miatt vásárol.
Van jó pár ismerősöm akinek van, van aki horgászni is kiviszi zenét hallgatni. Én is vittem mikor nyársaltunk, jó akkor háttér zajként hallgatni. Nem kell kivinni egy komplett hifit meg kábelekkel bajlódni csak hogy zenét hallgasson az ember. Én esetleg még a tánc videóm felvételénél használom, mert hát oda kell a basszus meg a jó hangerő hogy túl harsogja. De egy ismerösőm akinek Charge 2 van mindenhol hallgatja még a utcán is, szóval vegyesek a felhasználások. Én ha lakatlan területen kerékpározok akkor hallgatnák valamit ami hordozható és jól is szól.Csak a Sonym ami most van nem igazán kompakt és hordozható 34 cm és majd nem 2 kg.
Egy olyan kéne amin van akasztó és akkor bicikli kormányra is lehet akasztani. Már gondolkodom lehet veszek egy Jbl Go-t!
könnyű kicsi és aránylag jól is szól!
-
LanyUs
őstag
A mojo buzzt futás közben használom a kietlenség közepén ( rét, erdő ) a futó hátizsákom bal első zsebében, jobb zsebben pedig a teló. Hátul víz és paprika spray. A táv felétől maxon szól általában. Az Extreme kinti edzéshez tökéletes. Felezett hobby kosárlabda pályán is megállja a helyét, sőt a Balaton közepén gumicsónakra rögzítve is oké stb. Bulikon mindig hálózatos cucc van.
Nem horgászok, de ha ott dübörögne nekem közben biztosan bevágnám a tó mélyére pihenni
Nincs szükség minden pillanatban ezekre a vackokra, van amikor relax a cél. De ha fontos Neked, az Extreme-n van nyakba akasztó, tehát a wc-re is viheted
-
bilon73
aktív tag
nekem konkrétan az apple tv van összekapcsolva vele, így zene, film, tv....minden erről szól a nappaliban.
ha meg nyár van, és a teraszon vagyok, vagy kerti parti van, akkor kiviszem és ott szól...
horgászni még nem vittem, bár lehet megteszem, úgyis idegesítenek a sípóló kapásjelzők (én hagyományost használok)
-
Ha valakit érdekel: Még akciós a szürke színű JBL FLIP 3 az EA-ban. 24-ért (törzsvásárlóival még 5% lejön 22.900.-)
Más.
Mi a véleményetek a Samsung Level Box Slim (EO-SG930C) -ról? Van valakinek ilyenje? -
carl18
addikt
Még olyan kérdésem volna, ki hol használja a Bluetooth hangszoroját ? Horgászni? esetleg kihalt részen zenét hallgatni?
Vagy utcán is zenét hallgatni?
-
Intel fan11
őstag
Üdv! Ezt a hangszórót néztük ki! Ár érték arányban ez milyen?
TRUST 20419 Dixxo hordozható bluetooth hangszóró
-
Tidal
csendes tag
Hi
Kérdésem lenne, hogy vettem egy Blitzwolf bw-f4-et és a noti nem akarja felismerni. Mobil(honor8) egyből felismeri persze. Kíváncsiságból bluetooth drivert visszaállítottam a régebbire és akkor már felismeri csak nem engedi összepárosítani a kettőt. Mit nem csinálok jól?
-
HGTimber
tag
válasz
kispusi017 #2843 üzenetére
A sógorom Prime-os, ezért a német Amazonról mindent kihoznak Magyarországra is, 1 héten belül.
Aliexpress-ről az 55 dodós ár az nagyon jó, bár félő, hogy arra jön még az ÁFA + a vámeljárási díj. -
Ferenc1989
tag
válasz
Krill77 #2852 üzenetére
Szia!
Én sem értem az nfc-t
mert ha be lehetne programozni, hogy odaérinted és a telefonon egyből bekapcsolja a bluetooth-t és elindítja a zenelejátszót, azt még megérteném
de így..
A leírás a 2nd genre utal meg a képek is, viszont a leírásban szereplő képeken valóban az 1st gen van. Mindegy meglátjuk mit küldenek -
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #2851 üzenetére
Tok nem ertem minek nfc ezekbe. 3 sec helyett 1 sec alatt csatizni? Nagy előny..
-
Ferenc1989
tag
válasz
kispusi017 #2849 üzenetére
Ahol lehetett kapni itthon, mindenkinek írtam, hogy lesz-e még belőle de mindenhol azt a választ kaptam, hogy már nem.
Ha nem a 2nd gen-es jön, akkor megy vissza. Az 1st gen-be van nfc? -
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #2846 üzenetére
En nem látok 2es számot es a robbantott abra is 2 előre mutató hangszórót mutat.
Hm tényleg. Valami mast néztem akkor.
Na megvan, alul a descriptionban az első gen van. Ki tudja mit árulnak ezek..?
-
kispusi017
csendes tag
válasz
7Heads Drago #2848 üzenetére
Lehet, hogy holnap dobok nekik egy telefont, aztán rákérdezek, hátha kapnak még belőle, próba szerencse. Köszi mindenkinek a segítséget...;-)
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kispusi017 #2837 üzenetére
2. gen-est kaptam Én a speedshopból rendeltem. Akkor még volt nekik 18.000-ért.
Főleg a gari miatt vettem onnan. -
kispusi017
csendes tag
válasz
Ferenc1989 #2846 üzenetére
Én is így tudtam, bár az én tudásom elég hiányos a témában.😁 Egyébként köszi a linket 😉
-
Krill77
őstag
válasz
Ferenc1989 #2844 üzenetére
Ez elso generációs.
-
Ferenc1989
tag
válasz
kispusi017 #2843 üzenetére
Szia!
Én innen rendeltem pár napja kéket(még van 2db):
Divoom
Valami 3$-os kupon is volt hozzá. Így volt 15.000 Ft.Üdv
-
HGTimber
tag
válasz
kispusi017 #2841 üzenetére
A német Amazon-ról lett rendelve, összesen 53,37 Euró. Kék színűt rendeltem, mert az olcsóbb, a fekete drágább
Egy hét alatt megérkezett, elvileg a DHL hozta, de nem voltam otthon. Jó kis hangszóró, van súlya, de szvsz szépen szól.
-
HGTimber
tag
válasz
tibbike01 #2812 üzenetére
Divoom Voombox Outdoor (2) vélemény:
A hangja végülis tetszik, igaz, viszonyítási alapom nincs. Kb. 70-80%-os hangerőn még szépen, tisztán szól. Vannak szép magasak, közepek, és még mély is, véleményem szerint egyáltalán nem doboz hangú, sőt... Sajnos az enyém a max. hangerő környékén (90-100%) a nagy basszusos zenéknél elég zavaróan zizeg a hangszóró. Először el is ment tőle a kedvem, de aztán kitapasztalva, visszavéve a basszusokból, nem üvöltetve teljesen szépen szól. A hangerőre nem panaszkodok. Az akkuval kapcsolatban még nincs sok tapasztalatom, eddig 1x töltöttem, kb. 12 órát hallgattuk beltérben és kint az udvaron, 50-80%-os hangerővel, bluetooth-szal, és az akku kb. 45-50%-on van. iOS-szen és Androidon is kijelzi az akku töltöttségét. Érdekes dolgot figyeltem meg: Androiddal, ha állítgatom a hangerőt a hangszórón, akkor csak a hangszóró hangerejét állítja, a telefonét (bluetooth média) nem, viszont iOS-szel a telefon hangereje változik és a Play/Pause gombokkal vezérli a média lejátszót, Androiddal ezt még nem próbáltam - lehet nem sikerült érthetően leírnom
Az NFC-t nem tudtam életre kelteni, pedig van NFC a telefonomban, de nem csinált semmit, bluetooth-szal eddig 3 különböző telefonnal gond nélkül párosítottam.
Sajnálatos, hogy a 2. generációsról lehagyták az akasztót, ill. hiányzik (nekem) a microSD olvasó, na meg a beépített FM rádió.Összeségében meg vagyok elégedve, számomra a hangereje elég, beltérben a méretéhez képest szépek a mélyek, kültéren már nincs akkora mély, de így is szépen, telten szól. A rokonok is meglepődtek, hogy milyen jól szól.
-
-szabi-
addikt
Hi
Megérkezett nekem is a Leadzm.
Megrendeltem július 12-én ma hozta a postás, egész gyors 12 nap alatt itt volt.
Nekem is ebay-ről van, fizettem érte 43.29$ dollárt paypal-al ami 12175Ft lett.Amit váltani szeretnék vele az BlitzWolf BW-F3.
Mihelyt lesz több tapasztalatom vele majd írok róla.üdv
szabi -
kispusi017
csendes tag
Kicsit körbenéztem és látom, hogy a voombox party 2 rendelhető itthon több helyről is. Az mennyire ajánlott? Megéri esetleg a felárat???
-
kispusi017
csendes tag
válasz
7Heads Drago #2739 üzenetére
Neked melyiket küldték, mert én is szeretnék egyet, de ha lehet akkor Divoom Voombox Outdoor 2nd generációsat. Valaki esetleg tud egy jó linket, hogy honnan lehetne bestbuy megvásárolni? eBay, amazon, minden játszik....😉
-
carl18
addikt
Xiaomi Mi Squareről mi a vélemény? Úgy olvastam ez nem ugyan az mint a Sima Xiaimi mi.
Van egy apron egy srác árulja. -
papeti01
senior tag
Sziasztok,
a német amazonról 10.000 ft ig mi lenne az ajánlott kategória?
konyhába illetve strandon lenne használva...köszi
-
-
carl18
addikt
Hát nem csak a minőség számít, nekem ha jó hangerőt is üzzemidőt ki tudok belőle csikkarni akkor örülnék!
Igazat megvalva, Docking D fine méretébe akarok valamit bele tuszkolni
28X10X10 ez a dokin mérete na meg a súly 2 kg. Ez még egy hátizsákba vagy biciklibe tudok vinni, ha rakok rá akkasztót, de azért a méret is számít.
Azon gondolkodok hogy kéne, bár lehet elég volna 2X20 watt is, néztem hogy sok D class erősítőbe már integrálva van a Bluetooth is. Passzív radiátorból kapna mondjuk 3-at
Majd eldől milyen alkatrészekhez jutok hozzá, és hogy mibe férne beleIgen hát szeretek barkácsolni.
Ebayos hangszorókról mi a vélemény? Néztem párat nem tudok valóságba milyen szintet tudnak. -
REXIS
tag
Én 1 éve csináltam már ugyanúgy a videó alapján egyet, csak a hordozhatósággal akadtak problémák a mérete miatt. Egy régi mélyládát használtam fel, de ha tudsz dobozt csinálni/csináltatni, akkor érdemes belevágni. Passzív radiátorok helyett nagyobb méretben inkább a reflex megoldást ajánlom, szerintem erősebb basszust lehet vele elérni, ha jól van hangolva.
Kb. 10 000Ft-ból bőven túlléptem azzal a cuccal az Xtreme hangerejét és basszusát,de a hangminőségét nem.
-
carl18
addikt
válasz
7Heads Drago #2825 üzenetére
Valóban, üres tér miatt nem érzed annyira a mélyet. Én a Sony hangszoronál ami van nekem ha kültérben vagyok és oda teszem a fal möggé sokkal jobban érződik a basszus.
Amúgy mi a véleményetek, lehet építek Ebayos cuccokbol egy bluetotth hangszorót
D class erősítőre építenék úgy 2X 20 wattot, néztem passzív radiátorok is 700 ft-ba mennek ebayon. Ebból kapna minimum kettőt. Ha építek egyet hol lesz majd a JBl EXtreme meg ilyenekhez képest várhatóan?
Arra gondoltam kaphatna egy mélynyomót is, akkor a passzív radiátorok jobban dolgoznának? -
mcs
veterán
Sziasztok!
Hallgattam Media Marktban pár ilyen bluetooth csodát, és azt vettem észre, hogy szinte kivétel nélkül mindegyiknek alig hallottam a basszusát, miután elmentem tőlük fél-egy méterre. A Sony XB30tól kezdve a JBL Extreme-ig kipróbáltam mindet. Elhelyezés kérdése vagy kis távolsággal célszerű ezeket hallgatni?
-
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Amazonról rendeltem egy Fugoo Style hangszórót. Itthon nem láttam sehol, hogy forgalmaznák (lehet már kifutott termék, passz). Külföldi oldalakon nagyon jókat írtak róla és most ez az alap változat 90 dollárért volt. A másik két fajtája, aminek csak a burkolata más, 200 dollár körül mozgott. Hétfőre ígérték (kb. két hét szállítás),de ma ért ide. Egyelőre csak egy gyors kipróbálásra volt lehetőségem, de eddig meggyőző
Iphone 7 Plus-szal rögtön összebarátkozott, fél hangerő alatt már egy kisebb szobában is jól szólt. Nem vagyok vájtfülú, de nekem tetszett, amit hallottam. Btw, ez csak a második hordozható hangszóróm, évekkel ezelőtt volt egy kábeles Philips, szóval nagy összehasonlítási alapom nincs.
Ami meggyőzött látatlanban, hogy ez jó lesz nekem: vízálló, hóálló (dobozán ez van), porálló, ütésálló, 40 óra akkumulátor üzemidő, 6 hangszóró 360 fokban, elvileg a Sirivel is használható (ezt nem tudtam vásárláskor). Na meg az, hogy mindenhol nagyon jó ár/érték arányúnak mondták, méretéhez képest hangos és szépen szól.
Az ára szállítással, ÁFA-val együtt 34ezer körül volt, az Amazon levonta előre az ÁFA-t is, így azzal már nem kellett itthon vesződni, hanem egyenesen hozták házhoz.Ami negatívum eddig: a lábán kicsit billegősen áll, de szerintem ez csak egyedi eset, két négyzet alakú gumilába van és az egyik ragasztása kicsit elvált. Lehet melegben tárolták, vagy ki tudja. A másik, hogy Macbook-kal valamiért nem tudtam összehozni, a Mac nem látja még pairing módban sem. Na de majd hátha valahogy meg tudom oldani. AppStore-ban nem találtam egyelőre programot hozzá.
Amit elfelejtettem: Igényes kétrészes dobozban jött, alul a tartozékok, egy töltőkábel, egy 3,5mm-es kábel, töltőfej, és egy szűtyő. Felül átlátszó, vastag műanyag "vitrinben" van a hangszóró. Nekem nagyon bejött a csomagolás is
-
Sziasztok!
Akik rendeltetek ebből a Leadzm soundcup hangszóróból, járt úgy közületek bárki is, akinek vámeljárás alá helyezték? Szeretnék helyzetet felmérni, mert ha valószínűleg biztosan nem fognák meg, akkor ismerősömnek még lehet megérne 12ezret.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #2817 üzenetére
De vicc. Nekem volt. Az ali-ról azt küldték tévedésből. Kb 3-4 órás üzemidő és bazári a hangja is. Kb mint egy 3-4000 ft-os pc hangszórónak. Szerencsére sikerült kis veszteséggel elpaszolni.
Ez helyett küldték: [link] -
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
7Heads Drago #2815 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Ennyiért szerintem egyáltalán nem vicc...
Szerk.: bár a mostani Xiaomi után én is azt javaslom, hogy pár ezerrel drágábban sokkal jobb ketyeréket lehet kapni.
-
darkrock
aktív tag
Original Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker $18.99
Ennyiért megéri?
-
vacs
veterán
Szia.
Ezt a Sencor SSS 81-et én múlt héten láttam az Interspar-ba 9K-ért!
Nem voltam szívbajos, kivettem a dobozából, bluetooth-al összekapcsoltam a telefonommal és már szólt is!
A nagy légtér és erős zaj miatt nem tudtam eldönteni hogyan szól, de ott a sorok között odébb mentem és simán hallottam, szóval tudhatja a 2×5 W-ot!
Plusz van benne FM rádió is, meg játszik microSD + usb-ről is!
Nem olyan rossz ez 2 év garanciával! -
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2807 üzenetére
Nagyon nagy köszönet. Mik vannak!!!
Kihasználtság véget kaphatok egy pofont, mert nálam eddig kétszer merült a készülék
. Oka pedig az, hogy valóban csak hordozom, fix helyen kapcsol a hálózati cucc. Nem is baj, ha nem fingatom ki sokszor az akksit, így talán tartósabb lesz a készülék. Tölteni se fogok róla semmit soha. Max. akkor mehet még tönkre, ha egyszer belepottyan a vízbe
Kellene bele automatikus mentő mellény funkció ilyen esetre
Olvastam firmware frissítésről is, de általában nem bántom a gyári beállításokat csak ha szükséges.
-
Siamiáu
tag
60at még meg is érhet a Xtreme csak a legtöbb helyen 80k. A lényeg, hogy az Xtreme-en 2 mód van van egy sima és van ez az alacsony frekvenciás amibe több a basszus, de talán kevesebb a magas. Úgy kell aktiválni, hogy a Bluetooth és hangerő le gombokat egyszerre nyomod addig amíg nem fog sípolni és fehérre váltani a bekapcsoló gomb és az összekapcsoló gomb ez kb 10-20 másodperc. A két módot oda vissza tudod váltani. Az Xtreme-ne nekem nagyon tetszik a válpánt az okos megoldás. Csak ezt hiányolom a Sonymból.
-
LanyUs
őstag
válasz
Siamiáu #2802 üzenetére
2 hónapja vettem újan egy extreme-t 60 ért. A sub ladahoz képest kevesebb a basszus a gumi csónakban és kültéri hangszórókent használva sem szól olyan jól mint a zenekari láda 😁 Soha nem használtam még max. Hangerő. Viccet félre téve mit jelent az hogy alacsony frekvenciájú módban van? Szükséges rajta frissíteni valamit vagy beállítani? Online rádió esetében használok Eq-t.
Szállítás: hangszóró két végére nem ártott volna rács viszont a gyári kialakított patentos tartó!!!
Fel a kézbe vagy vállra aztán bringa a pályára. A Best megoldás! Ilyen ötletes megoldásokat szeretem mert a hordozhatósag kiemelendő egy ilyen készüléknél.
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok. Látott-e, hallott-e már valaki élőben SC208-at szólni? Ha igen, akkor kíváncsi vagyok a véleményére. Különböző oldalak pozitívan vélekednek a hangjáról, természetesen saját határain belül. Ez egy alsó kategóriás kínai vacak. De van rá 3-4K-m, annyit tán megér.
-
carl18
addikt
válasz
Siamiáu #2802 üzenetére
XB 30 mellet az áll hogy csak hordozhatobb mint a XB 40 de a nagyobb meg csak 40 watt!
Fekete pénteken nagyobb akciót lehet kifogni szerintem, akkor lehet féláron mennek majd a hangcuccok amúgy. Én kivárom türelmes ember vagyokHát de azért a F4 sokkal nagyobb és nehezebb mint a go.
Nem csak az árral van a baj hanem a méretekkelDe ahogy néztem a XB 30 ami hordozható és még jól is szólhat. Se baj jövőhéten meghallgatom a Docking D fine-t, és ha jól szól majd később lehet beruházok egyre.
De kéne valami amit mindig magammal hordozhatok, azért gondoltam a JBL go-ra. De itt azt írták a Xiaomi sokkal jobban szól, akkor lehet inkább azt venném
Méretbe se sok a különbség
Túl sokat nem hallgatnám, de néha néha elővenném, épp ez a baj a SRS BTX 300-al 34 cm és 1,6 kg ha berakom a táskába akkor nem igazán fér be már más na meg azt cipelni meg ilyenek
-
Siamiáu
tag
Az xb40 hangosabb, mint a dockin, (a dockin hangminőségéről nem tudok nyilatkozni) . Van a családban Xtreme is majd megpróbálom összehasonlítani minél hamarabb. Most extreme digitálon megint akciós az xb30 34k. Amúgy én teljesen meg vagyok elégedve az xb40-nelnagyjából ugyanúgy szól, mint az Xtreme ami alacsony frekvenciás módban van sőt kis hangerőn több a sony-ban a basszus. Először jbl go-m volt aztán Blitzwolf f4 elvoltam halva mennyivel jobban szól az f4, mint a go, aztán meghallottam a Sony-t
és teljesen más nem igazán lehet összehasonlítani velük, ha a Sony lemerül akkor inkább nem hallgatok zenét
.
-
carl18
addikt
válasz
Hauptmann #2800 üzenetére
Hát a nyarat már kibírom a mostani Sonymmal is szerintem
SRS BTX 300, egy srácnak van Docking D fine, beszélgettem közelbe lakik, lehet összemérem majd azzal elutazok egy teszt kedvéért. Kíváncsi vagyok már egy komolyabb hangszoró hangjára na meg a hangerejére. Kérdem égy JBL Extreme mennyivel hangosabb mint például egy Charge 2 + ?
Amúgy már tököm tele van úgy volt lehet keressek egy charge 2-őt, tele van a internet kínai másolatokkal. És mindenki eredetiként árulja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest