- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4742 üzenetére
Számít a felépítés, nem tudom van-e külön hálózati módja, vagy csak a hordozhatóságra gondoltak.
Például a Divoom 500 és a Tronsmart T6 is működik töltésről, csak azoknál az a baj hogy akkut tölti és bekapcsolás közben az akkuból is meriti az energiát.
SRS 300, és a Harman Onyx 300-nak meg volt egy külön hálózati módja, és nyugodtan hallgathattál zenét akku t töltötte zene hallgatás közbe is.Utána olvastam és használhatod töltés közben, minden igaz nem jelent neki problémát.
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4683 üzenetére
Azért ha hálozatról használnád inkább egy Onyx Studio 3-at vennék a helyedbe.
Hálozatról tud 60 wattot és úgy hangosabb mint a Dockin.Mindegyik kellően basszusos, Dockin/Extreme/Onyx 3. De EQ-val fölösleges rátolnod egy profilt, sajnos elég szépen vissza veszi a hangerőt. Ne várj tőle mélyláda hangzást, csak a méretéhez képest add jó mélyet.
Ha annyira baszust szeretnél vegyél egy asztali 2.1-et. Számítógép asztalon elfér és nem is foglal sokat több helyet mint az általad írt bluetooth hangszórók. [link]
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4632 üzenetére
Hát keresgélj rá néha google-n, esetleg figyeld az árukeresőt hátha felkerül. Írj rá pár webáruházra akik forgalmaznak JBL bluetooth speakereket.
Német amazonon megnéztem, és ott se jelent még meg. Lehetséges europába később jelenik meg mind amerikába? Esetleg írj magának a JBL-nek mikorra várható az Eu megjelenés. -
Krill77
őstag
válasz
laskr99 #3957 üzenetére
A charge nem volt meggyőző a bw hoz képest? Elég speciális hallasod van. Egyébként vannak jo 2.0 as otthoni rendszerek. A Bluetooth speakerek általában csak egy bizonyos (abb) hangeron szólnak jol. Egy jo otthoni cucc köröket ver egy Bluetooth cuccra hangzásban. De nem is szabad összehasonlítani ezeket.
carl18: meglep, h gyenge..? (nem akarom azt mondani, h megmondtam)
-
Atlantisz48
őstag
válasz
laskr99 #3248 üzenetére
Hát az a gond, hogy most ahogy így rákerestem, nincsen/nem találtam márkaszervizet. Így lehet, hogy csak ilyen sufni tuning szerviz megoldás jöhet szóba.
Vagy
Megpróbálod beadni egy olyan szervizhez, ami nem annak a márkának a szervize, és majd megpróbálják megjavítani, és vagy sikerül, vagy nem.
Esetleg: [link] -
-
Wendelke
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged