- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiid86
újonc
sziasztok!
még régebben kértem segítséget, és végül a charge 3 mellett döntöttem, úgy gondolom jól, mert rendesen le is volt akciózva, és igazán kiváló termék, mind hangzásban, mind designban.
légy szíves valaki linkeljen 1 eszközt, amivel össze tudom kötni bluetoothon pc-vel.
és még 1 kérdés... ha valakinek esetleg van lenovo yoga tab 3 pro-ja, sikerült-e összehangolni a 2 eszközt jbl-connecttel, vagy ez nem lehetséges? mert abban is jbl hangrendszer van, ezért gondolom, hogy esetleg működhetne a dolog, de nem jöttem rá egyelőre, hogy hogyan.
köszi! -
saiid86
újonc
válasz
Krill77 #1173 üzenetére
köszi a választ! kicsit reméltem, hogy te válaszolsz
...eddig is a jbl felé húztam, de most néztem pár videot, rendesen meggyőzött. teljesen jó lesz, remélem lesz akcióban, ha már várok rá.
még 1 kérdés, hogy, ha esetenként pc-re szeretném rádugni, akkor sima jack-jack csatlakozóval működne? kipróbálnám a telefont is kábellel, ha jobban szól esetleg, akkor használnám úgy is. mire figyeljek 1 ilyen kábelnél? jó a legolcsóbb? https://ipon.hu/webshop/product/gembird_jack_osszekoto_fekete_1.2m_cca_404/370881
vagy kapjam be, hogy ilyeneket kérdezek, és keressem meg az audiokábeles fórumut?
milyen eszközzel tudnám a pc-vel is buletooth-szal összekötni?
köszönöm előre is! -
saiid86
újonc
sziasztok!
kinéztem pár hangszórót: JBL CHARGE 3, UE BOOM 2, PHILIPS BT6600.
ezek közül melyiket választanátok? vagy esetleg ebben az árkategóriában valami mást?
főleg itthoni használatra kéne, kisebb összejövetelekhez, változatos stílusok hallgatásához, de akkor se valljon szégyent, ha viszem nyaralni, vagy esetleg utazás közben hallgatnám, gyakran morning show hallgatáshoz kell, szóval elég változatos.
a hangerőnél fontosabb a hangminőség, de nem tudom, és kedvem sincs mind végigpróbálgatni valami áruházban, inkább a Ti tapasztalatotokra hagyatkozom.
kevés hozzászólást találtam ebben a nagyjából középkategóriában, ezért gondoltam, hogy írok, így black friday közeledtével
köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- Kés topik
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Xbox Series X
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest