- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
saiid86
újonc
sziasztok!
még régebben kértem segítséget, és végül a charge 3 mellett döntöttem, úgy gondolom jól, mert rendesen le is volt akciózva, és igazán kiváló termék, mind hangzásban, mind designban.
légy szíves valaki linkeljen 1 eszközt, amivel össze tudom kötni bluetoothon pc-vel.
és még 1 kérdés... ha valakinek esetleg van lenovo yoga tab 3 pro-ja, sikerült-e összehangolni a 2 eszközt jbl-connecttel, vagy ez nem lehetséges? mert abban is jbl hangrendszer van, ezért gondolom, hogy esetleg működhetne a dolog, de nem jöttem rá egyelőre, hogy hogyan.
köszi! -
saiid86
újonc
válasz
Krill77 #1173 üzenetére
köszi a választ! kicsit reméltem, hogy te válaszolsz
...eddig is a jbl felé húztam, de most néztem pár videot, rendesen meggyőzött. teljesen jó lesz, remélem lesz akcióban, ha már várok rá.
még 1 kérdés, hogy, ha esetenként pc-re szeretném rádugni, akkor sima jack-jack csatlakozóval működne? kipróbálnám a telefont is kábellel, ha jobban szól esetleg, akkor használnám úgy is. mire figyeljek 1 ilyen kábelnél? jó a legolcsóbb? https://ipon.hu/webshop/product/gembird_jack_osszekoto_fekete_1.2m_cca_404/370881
vagy kapjam be, hogy ilyeneket kérdezek, és keressem meg az audiokábeles fórumut?
milyen eszközzel tudnám a pc-vel is buletooth-szal összekötni?
köszönöm előre is! -
saiid86
újonc
sziasztok!
kinéztem pár hangszórót: JBL CHARGE 3, UE BOOM 2, PHILIPS BT6600.
ezek közül melyiket választanátok? vagy esetleg ebben az árkategóriában valami mást?
főleg itthoni használatra kéne, kisebb összejövetelekhez, változatos stílusok hallgatásához, de akkor se valljon szégyent, ha viszem nyaralni, vagy esetleg utazás közben hallgatnám, gyakran morning show hallgatáshoz kell, szóval elég változatos.
a hangerőnél fontosabb a hangminőség, de nem tudom, és kedvem sincs mind végigpróbálgatni valami áruházban, inkább a Ti tapasztalatotokra hagyatkozom.
kevés hozzászólást találtam ebben a nagyjából középkategóriában, ezért gondoltam, hogy írok, így black friday közeledtével
köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged