- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
Sziasztok! Jbl charge2+ban szeretnék akkut cserélni. Tudtok ajánlani valamit? Normálisat szeretnék,gyárit nem nagyon találok,amik vannak azok meg pont olyanok rénézésre mint amit Kínából én is tudok rendelni. Mi a véleményetek?
-
rossitibi
tag
válasz
mgTerminator #1369 üzenetére
Azt mondták bármelyik JBL bluetooth hangszórót össze lehet csatlakoztatni vele. Akkor mire jó az a csoport gomb a tetején? Elvileg annak is ilyen funkciója van.
-
rossitibi
tag
Mekkora kellene? Nekem Jbl charge 2+ van az akkora mint egy fél literes sörösdoboz. Nagyon jó! Szép hangzás,van basszus is rendesen a méretéhez képest,főleg ha lent van a földön,fal mellett vagy asztal alatt.
Az újabb verziója a charge 3. Én tudom ajánlani!
Van egy kisebb verzió: a flip 3 meg egy nagyobb: az extreme. Attól függ mire szeretnéd használni.Szerintem hallgasd meg őket egy áruházban.Bár ott nem ugyan az mint otthon. -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Van 1 JBL boost tv-m és 1 Charge 2+-om és szeretném őket összepárosítani! Sajnos hiába nyomom meg a párosító gombot ,nem akarnak egyszerre szólni. Mi ennek a folyamata? próbáltam már mindenféle sorrendbe,nem akarom elhinni hogy ez ilyen bonyorult. Valaki tud segíteni?
Nézegettem videókat is! Ugye nem csak iphone-nal megy? Tv-t szeretném 3 a 2 hangszórót.Tv-vel optikai kábelen keresztül csatlakozik. Telefonnal is próbáltam de azzal sem megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Asztalos klub
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Fotók, videók mobillal
- Socket AM5-ös alaplap Sapphire logóval
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest