- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gsx-rr #12100 üzenetére
Wow!Nem is tudtam,hogy van a BW-nek is ekkora hangfala.
Mostanában nem böngésztem banggoodon.
Abból kiindulva,hogy alapvetően egész jó hangja van a legtöbb BW hangfalnak (van egy-két kivétel) én bizakodó vagyok.
Mondjuk az 100W megmosolyogtató.
Gondolom ilyen 2x20W+2x30W (RMS) lehet,ami valójában 2x10-12W és + 2x20W lehet.
Ettől függetlenül szólhat tisztességesen mind hangnyomást ,mind minőséget tekintve.
Én valahova a Xtreme és a Charge közés saccolnál így látatlanban. -
carl18
addikt
válasz
Gsx-rr #11929 üzenetére
Na jó látni hogy megjött, azért a 70 dollárért valóban nem volt benne kockázat, ennyiért nem sok jó hangszórót kapni. Az Motion + átlagban 100 dollár körül megy, szóval kicsit drágább ligába sorozható. De ő is akció+kupon 70-80 dollár közé levihető.
Free Air Bass Test Driver Mifa A90
Már bontják a fiatalokIgy videón keresztül nekem kicsit pufogosabb hangot add mint valódi mélyet.
A porvédőn meg látszik filléres kínai darab.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Gsx-rr #11760 üzenetére
"Vagy jobb vetel a Motion+?" - esetemben van némi elfogultság, de mégis azt merem állítani, hogy 100%, hogy jobb a Motion+.
• dóm magassugárzók
• aptX
• hardwer-es EQ
• multipointSzerintem ennek a cuccnak a rendes ára (amennyit ér) az akciós.
A rendeljkinait.hu-n valami 120$-t emlegetnek (amire most még az Áfa is rájön) tuti nem ér. Akcióban - ha jól látom - 65$. Annyit talán megér, de engem spec. az is zavar, hogy egyetlen teszt sincs még fenn róla a YT-n, amiben hallani lehetne, hogy mit tud. Van nagyon fenszi bemutató (reklám), amiben hosszasan dicsérik, csak éppen hallani nem lehet.
Én nem vállalnám be. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Gsx-rr #11686 üzenetére
" ... amit "felokositanek" egy bluetooth transmitterrel." - ne tedd!
Sokszor ki lett már itt tárgyalva, hogy az eredménye egy bt. hangszóró TV-re "kötésének" meglehetősen kérdéses. A link-elt Go+Play egy jó hangszóró, de szerintem TV-vel használva olyan késést fogsz tapasztalni, hogy majd csak pislogsz.TV-hez tessék "normál" hangszórót venni, és azt vezetékkel összekötni. A sztereó hangzás is jobb lesz, mint ezekkel a hordozható hangszórókkal.
-
-
-
Krill77
őstag
Es akkor a Sony mp4 emben miért van akku kímélő mod, ami 90% nal mar fullt jelez?
Illetve a sony is adott ki a teloira frissítést amiben van ilyen opcio.
Bluetooth hangszórók leírásában is olvastam mar, h vegyük le toltorol az akku kimélés miatt.De mindig lesz aki jobban tudja.
-
nederlanden
senior tag
En nagyon hulye vagyok hozza.
Segits mar lszi.
En kepernyon nem akarok semmit mert nem is olyan a nappaliba a tv(bar a masik ketto olyan),,,szoval zenet akarok hallgatni netrol a telefonom vagy az ipadrol iranyitva a hifimre jo minosegben ,Igy ezt a apple tv-t osszekotom az erositovel,vagy hogy?Ha valami pluszt tud az apple tv akkor megveszem azt is..koszi elore -
Krill77
őstag
Az lehet. Csak ha 99 re lemegy akkor ujra fullal megy. Es egész este 99 es 100 kozt ugral. Nem hiába tanácsolja a sony, h 80 körül vegyuk le a töltőröl. Azt hiszem egy frissitést is adtak ki amiben ez kapcsolhato muálisan. Illetve egy Bluetooth speaker használati utasításában olvastam is, h ne hagyd töltőn! Vannak komoly cikkek errol. Olvass utána.
-
Wendelke
aktív tag
Nem tudom, mennyire 1 nap lesz, mert az 1 hetes Kínai ünnep után lehet hogy sok csomag érkezett az országba. Volt már olyan csomagom ami kb. 1 hetet is állt itthon úgy, hogy nem vonták vámkezelés alá.
Van itthon egy Xiaomi Mi , hasonló mint a BlitzWolf F1, pár kicsit hallottam már, meg van egy havernak JBL Flip 2, amit használtam kicsit. De alapvetően a fülemre fogok hagyatkozni
-
Wendelke
aktív tag
-
Krill77
őstag
Klipsch GiG itthon 64e ft. Most 50 dollár : http://dealnews.com/Klipsch-Gi-G-Wireless-NFC-Bluetooth-Speaker-for-50-free-shipping/1772418.html
Ha ez igaz, az jo bolt.
Gsx-rr:
Thinking about purchasing an Oittm RealSound? Be sure to use the following coupon code on Amazon to get a full 20% off discount: 6QAODWHD. -
Trk.Adam87
aktív tag
Annyit nem, amennyi az eredeti áruk az emagon, mert néztem, hogy máshol is 10000 Ft alatt mennek, de ezt az 5-6 ezer Ft-ot talán megérik, tekintve, hogy multifunkciósak, tehát nem csak bluetooth hangszóróként, hanem pl rádióként vagy önálló mp3 lejátszóként is funkcionálnak.
VIszont a márkákban én sem bíznék, csak azért linkeltem be hátha valaki be mer vállalni velük egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3DMark Vantage eredmények
- Diablo 3
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged