- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #16090 üzenetére
Figyi, csinálj egy vaktesztet. Keress elő vagy csinálj (CD → rip → flac) egy jó minőségű flac-et (lehetőleg olyan számból, amit ismersz, és nem ilyen "tuc-tuc" muzsika).
Odaülsz a hangszóró elé, nagyon rákoncentrálsz, és lejátszod AAC, majd LDAC codec-en keresztül. Szerintem nem fogod hallani a különbséget, de nem feltétlen azért mert rossz a hallásod, hanem mert szerintem ezek a hangszórók nem képesek kihozni azt a pluszt, amit az LDAC tud (→ vagyis marketing az egész).
Egyébként lehet a fejlesztői beállításokban babrálni a bitrátával, meg "adaptívra" tenni, de ha gyenge a vétel, akkor előbb-utóbb megint akadozni fog. Sajnos, ha más telefonnal nem csinálja, akkor a 13T lesz a gyenge láncszem. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10148 üzenetére
Szívesen! Még szerencse, hogy működött a kapcsoló. Az Emui-ba is ott volt, csak az ég egy adta világon nem csinált semmit a korábbi rendszereken.
#10147 diegho
Ha, mindenáron ilyen konferencia cuccot keresel, akkor talán az Anker PowerConf ...
... lengyel raktárból 11:11-es kedvezménnyel, kuponnal, mennyiségi kedvezménnyel akár 4-et is vehetsz a 710-es árából -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10143 üzenetére
"Erre van megoldás?"
Nem ismerem az éppen futó Miui-kat, így az is lehet, hogy erre van valahol eldugva egy dedikált kapcsoló, mint pl. egyes Samsung-oknál.
Ha, nem akkor a Developer Options alatt érdemes keresgélni vagy olyan után, hogy "disable absolute volume" (értelem szerűen ennek ki kellene lennie kapcsolva ahhoz, hogy a szinkronban legyen a hangerő) vagy "bluetooth absolute volume" (... itt pedig be ... )Egyébként bt-s hangfalaknál még csak-csak meg lehet lenni szinkron nélkül (bár engem nagyon idegesített, hogy általában mindig a "rossz oldalon" akartam hangerőt növelni (és jöttem rá, hogy ott pl. már "csutkán van"), de a TWS-es fülesemnél a telefonért kotorászni, ha hangerőt akarok állítani ... ááá ...
Egyébiránt van még egy kellemes hozadéka a szinkronnak. Az adott eszköz olyan hangerőn fog megszólalni, amin legutóbb. Mennyiszer volt olyan korábban, hogy az egyik eszközhöz feltekert bt-s hangerő miatt a másik a csatlakozást követően leüvöltötte a fejem.
Most az autóban lévő BT-s eszközre csatlakozva max. hangerőn szól a telefonom (itt egyedül a fejegységen állítom a hangerőt), a TWS-re kapcsolódáskor kb. közepesen, a Motion+ -hoz pedig halk beállítás tartozik.Ha sehogy sem jönne össze a dolog, akkor pedig bombázni kell a Miui support-ot, hogy tegyék rendbe a sz@ros rendszerüket, mert ez egy alap Android fícsör. Én is ezt tettem anno az Emui-nál. Nem merem állítani, hogy végül csupán miattam javították ki, de szeretném hinni, hogy volt hozzá közöm.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szab13 #10139 üzenetére
"De este megnézem mégegyszer"
Próbáld ki egy másik (ne Huawei v. Xiaomi) készülékkel. Jó eséllyel meg fogsz lepődni. A Miui és az Emui is sajnos híres arról, hogy sz@rul kezeli a bluetooth hangerőt. Az én P10-em esetén is csak a Pie hozta meg a "megváltást". Oreo-n rossz volt, és talán Nougat-on is (bár az kb. 2 napig volt csak fenn)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Billentyűzet gondom van
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Honor 400, alig használt, újszerű állapotban
- CELSIUS H780 15.6" FHD IPS i7-8850H Quadro P3200 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
- Újszerű, igényes épített gép: Ryzen 5 5600, 32GB, RTX 3060Ti, 1TB SSD
- Asztali PC , i7 12700e , RX 6700 XT 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest