- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Krill77 #1314 üzenetére
Végre megjött a Sony.
Sajnos tesztelni nem tudtam, mert csak este volt időm átvenni.
Persze azért hallgatom folyamatosan azóta ... csak "teszt" nem volt még, mert az zavarná a családot. Az autóban haza felé szólt róla netes rádió, meg most is szól folyamatosan halkan itt a lakásban. (Szóval csak a "na mézzük mit tud" tesztek maradtak el, használva már van.)
Első benyomás: jó nehéz, böven van benne anyag.
Csak halkan próbáltam. Szép tiszta és telt hangja van. Némely számokban feltűntek olyan hang részek is, amiket eddig nem is vettem észre.
Tölteni még nem töltöttem, kivettem a dobozból és nekiálltam hallgatni. Már megy 3 órája. Ha tudja tényleg azt az üzemidőt, amit igértek, akkor nagyon meg leszek majd vele elégedve.
Ja és ugyan 2,5x annyiba volt, mint amennyiért annó a Flip2 -t vettem, de azt kell mondjam, hogy megérte, mert szól is annyival jobban. (Értsd: szebben, tisztábban, teltebben, de szerintem a hangerővel sem lesz majd probléma.)
Ez az extra mély funkció olyan, hogy jól hangzik és némely stilusnál kifejezetten kívánja, hogy nagyon dübörögjön, de szerintem nélküle is nagyon szép hangja van és úgy is sokkal tágabb spektrumon szól belőle a mély, mint annó a Flip2 -ből szólt. (Ugye annál írtam, is, hogy csak egy egészen szűk frekvencia sávban szól szépen a mély.)Na egyelőre ennyi, mert ház körüli teendőim akadtak ... (Hív a párom ...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged