Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
válasz
adorjant
üzenetére
33 USD a szállítás, de azt igérik, hogy ideér karácsony előtt.
Az amazon intézi az import vám/áfa ügyintézést ilyenkor mint az ebay, vagy váratnak heteket a postán?
A német amazonon minden Doss fent van, kivéve az XL. Vagy csak én vagyok béna?
Így 113 USD-ért is megéri még? Nincs jobb hazai alternatíva?
-
szdani100
csendes tag
válasz
adorjant
üzenetére
Hasonló árketgóriában találtam Én is egy versenyzőt, ráadásul PCadvisor a legjobb BT speakernek választotta a "budget"(100 font alatti) kategóriában
Teszt:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/speakers/sumvision-psyc-monic-bluetooth-speaker-review-3637772/A 20 legjobb budget speaker PCAdv szerint:
Sajnos nem nagyon hallottak itt a forumon erről, amit linkeltem. Angliából postával ebay-en keresztül, átszámolva kb 16k-ra jönne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És köszi mindenkinek