- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
johnny82 #12605 üzenetére
Bt 4.0 ha jól tudom.A honlapon nem találtam infót,de egyszer már én is kerestem,akkor valahol megtaláltam,de már nem tudom hol.
Átlagos zenehallgatásra szerintem tökéletes,hangoskodni meg pláne.
Ezekben nem nagyon van aptX,de nem is arra lettek kitalálva hogy ezeken hallgass mondjuk egy finom gitárszólót és a a legapróbb hangrészleteken is libabőrözz,ahhoz hifi cucc kell.
Ezek hangosítási cuccok,ezek nagyobb hangerőn érzik jól magukat.Érdemes beltérben is az állvány.Még egy PB is jobban szól állványon,hiszen a magasak fej/fülmagasságba kerülnek.
Ha veszel egy olyan állványt aminek a legkisebb állása 90cm,az bentre jó.Általában a kisebb állványok 90-140cm körüli határok közt állíthatók,így kertipartyn/házibuliban magasabbra is lehet húzni.
Bár ha bent fix helye lenne én lehet vennék egy fali tartót is,az nem foglal helyet,mert ugyebár egy padlóállványnak 3 lába van ami azért nem kis helyet foglal és nem biztos hogy mindenhol elférsz vele.A fali tartóhoz viszont fúrkálni kell.
Szekrényre semmiféle képpen ne rakd.A hangnak se tesz jót,meg nem is könnyű és kicsi darab,na meg nem is bársonnyal van borítva (karcol).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged