- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Milu_PH #12478 üzenetére
Hát szerintem túl sok különbség nem lesz, a hangszórók mérete az Soundcore 3 esetében kicsit kisebb mint a Charge 2-nél.
38 mm vs 45 mm, talán a JBL jobb lesz basszusban.
Hát szerintem azzal hogy használod, hallgatod úgy is be fog járatodni. Szerintem 10-20 óra zene hallgatással már ki lehet jelenteni hogy bejáratad.#12479<Adamsky>
Igazság szerint más is azt írta komment szekcióba lehet csak ő fogott ki egy hibás darabot. És hogy ha Oluv És Alan is a Boomot találta a legjobbnak akkor miért csak nála val kudarcot ez a hangszóró.
Minden esetre a videója nem sok vízet zavar, szerintem nem sok ember fog adni a szavára.Még a GLS Raktárában van a Motion Boomom németországban.
Remélem a héten még kiszállítják, már nagyon kíváncsi vagyok a hangjára.Ma Hallottam haver Xtreme 2-jét a valahogy valóban van neki egy mély és lágy baszusa. Talán a Motion Boom is ebbe az irányba mehet majd el szerintem.
Ahogy a véleményeket elnéztem, valaki Xtreme 2-ről váltott Motion Boomra. Mert egy EQ-s Boom jobban szól mint a JBL Xtreme 2-es.
Ami valljuk be elég szép eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest