- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát Go 3-hoz még nem volt szerencsém,Go 2-t meg csak boltban próbálgattam így direkt összehasonlítási alapom nincs.
Az biztos hogy hangosabb,kicsit több benne a basszus (már ami ebből a méretből kihozható,dübörgő mélyeket nem szabad várni).
Nekem Clip 3-am van,sokat megy rajta garázsban a netrádió,szerintem teljesen jó,beszélgetős műsoroknál is nagyon jól érthető az emberi beszéd.
Velencei tókör alatt is ez van a hátizsákom vállpántjára elöl felakasztva,nagyon szeretem.
Arra amire kitalálták szerintem bőven elég,kertipartyt úgysem erről fog senki csinálni.
Csináltam pár videót neked,hogy kb milyen hangja van,ha google drivera feltöltöttem őket akkor megosztom.
Szifonnal csináltam (.MOV),szóval a hangja nem teljesen adja vissza a valóságot,de jóminőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest