Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát Go 3-hoz még nem volt szerencsém,Go 2-t meg csak boltban próbálgattam így direkt összehasonlítási alapom nincs.
Az biztos hogy hangosabb,kicsit több benne a basszus (már ami ebből a méretből kihozható,dübörgő mélyeket nem szabad várni).
Nekem Clip 3-am van,sokat megy rajta garázsban a netrádió,szerintem teljesen jó,beszélgetős műsoroknál is nagyon jól érthető az emberi beszéd.
Velencei tókör alatt is ez van a hátizsákom vállpántjára elöl felakasztva,nagyon szeretem.
Arra amire kitalálták szerintem bőven elég,kertipartyt úgysem erről fog senki csinálni.
Csináltam pár videót neked,hogy kb milyen hangja van,ha google drivera feltöltöttem őket akkor megosztom.
Szifonnal csináltam (.MOV),szóval a hangja nem teljesen adja vissza a valóságot,de jóminőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Microsoft Excel topic
- Lightyear - befektetési app
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest