- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... mennyi garanciája van?"
Sajnos ez tényleg nincs feltüntetve, ill. én sem találtam anno, mikor egyszer kerestem (fura, de pl. a Life Q30-nál fel van tüntetve, hogy 18 hónap).
Szóval szerintem illene nekik is (ahogy pl. az eu.soundcore-nak) 18 hónapot vállalni (erre is).Ahogy borbar és Gixxer88 is javasolták mindenképp írj az eladónak. Előtte viszont próbáld meg valahogy levideózni. Tudom ez nem feltétlen egyszerű (főleg ilyen - leírásod szerint - nehezen észrevehető hiba esetén), de muszáj megpróbálni, mert szvsz. ezen múlik minden.
Visszaküldés: borbar gondolom jobban képben van
de azért erre is kérdezz rá ... mármint, hogy Lengyelországba vagy Kínába kell-e küldened.
Ha PayPal-al fizettél, akkor szerencséd van, mert a postaköltséget (~9,5e Ft-ig) ki tudod velük fizettetni.Tudom, ez mind-mind macera, de ne add fel! Meg kell próbálni!
ui: mikor vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest