Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Lami66
üzenetére
Azért nem csak annyi, még az akku pakot neked kell hozzá forrasztani.
Szóval ha csak nem forgalmaznak hozzá utángyártot aksit akkor macerás az akku csere, én már csak tudom a JBL Charge 2+ miatt.
Akkumulátor az mindenkép cserélendő 4-5 év után, a többi komponens meg bírja ha nincs túl hajtva.
Bár a JBL-nél könnyen haza lehet vágni ha kikapcsolják a DSP-t, Low Freqvency mód/hülye gyerek mód. Ki hogy hívja ...
Jbl Blowout Compilation!
Már csak ezért se nagyon vennék bárkitől JBL_t használtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha csak nem forgalmaznak hozzá utángyártot aksit akkor macerás az akku csere, én már csak tudom a JBL Charge 2+ miatt.