Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • darthdenes

    tag

    Rendeltem egy Sal BT 220 és vissza fogom küldeni!
    Nos eme kattintás vadász első sor után folytatván, azért, mert sajna a bluetooth-ot nem talál a telefon. De beszéljünk már akkor ketyeréről is. Itt javasolták, Tescoban ráhallgattam, majd egy 10-essel olcsóbban megrendeltem a netről. Lassan 5 órája zörög az előszobában és ez idő alatt több érzelmi cikluson mentem keresztül. A végén arra jutottam, kérek egy másik darabot aminek már remélem működik a bluetooth része. Kezdetben csak a rádió részt és a line bemenetet használtam. Akkor komolyan fontolgattam, hogy elállok a bolttól. A rádió gyorsan megkereste és le is tárolta a csatornákat. Piros pont, de az undorító hangminőség nem az ő hibája, sajna a Petőfit nem találta aminek egy picit vállalhatóbb a hangja. A 90,2 recsegve erőtlenűl mosottan és minden egyébb szar jelzőtt használva megszólalt. Na lapozzunk teló elő és párosít.......ana a júzer, de nem sikerül...másik telóval sem. Ezért küldöm viszza. Akkor dolgozzunk vonal bementről.
    Na de akkor milyen füllel is állok ehez az egészhez. Sajnos olyannal amivel el lehet választani az ocsut a búzától. Képes vagyok megkülönböztetni a gagyit a jótól és saját rendszerem módosításai után változott hangott felismerni, de audiophilnek, hívőnek való képességem nincs meg. Jbl go 2, charge 2-őm van. Egy 20 éves kb akkor féllmillás Harmon/Kardon - Infinity rendszeren hallgatok otthon zenét, filmet Pioneer vsx 922/ Rubicon hangfal szett, Sony nagy (tesztgyőztes) subbal nézek, hallgatok.
    Nos a teljes elkeseredetség tört rajtam elő amikor a vonal bemenetről próbáltam valami értékelhető hangot előállítani, már szét EQ-tam az egészet de semmi. Csinált egy csomó érdekes dolgot, pl toltam rá némi extrát 60hz-en és visszahalkult.....aha van benne hülyegyerek védelem. Tudtam, hogy járódnia kell, de ekkorát kizárt, hogy változik amit én szeretnék.
    Na ekkor gondoltam arra, hogy akkor én most ettől elállnék és a reggeli céges éttermi espresszóm helyett az irodai szarvasin lefőzött kávét választva forintok ezreit megspórolván elérhetem a partybox árkülönbözetét Karácsonyra, hogy idén ne parketta...tűlevél legyen, hanem valami nívóssabb :) a fenyő alatt.
    Dugjunk már rá egy pendrivot. Flacot nem ismert fel, mp3 simán. Első hangok gyökeresen különböztek a line bemenettől. A hallgathatóság keretein belülre került a ketyere. Alapvetően minden flat állásban hallgatózok, mert ha ott oké minde akkor lehet szinezni. Az extra basszus hatása nem oly megdöbbentő mint amikor a chargon kapcsolgatom. Na akkor... fel kell emelni kb 60cmre és rá kell tolni a fallra..durván, a felső rész és a fal közé egy két ujjam fér be, de akár kopra is mehet. A reflex nyílás beljebb van. Esetleg szorgalmas kínai barátaink ezt direkt csináhatták így és tudják a hátsó reflex és annak a falra tolt hatását? Lényeg akár told tökig és lesz a mélynek alja, emeld meg és lesz teteje a magasnak. Ének, hát a szokásos jelzők, fátyolos szomszédszobás, de viszonylag jól érthető a beszéd, valszeg valahol el van baszva a váltás. Nem zavaró ha pl Billy Idol vagy Vikidál üvölt rajta, Tucc-tucc ami neki való na erre van kitalálva droplex, Armin van Buuren blah blah kellően dögös a jó elhelyezéssel és a jó hallgatói pozícióval ez mind falhoz közel.
    Hangerő? Kényes a zene alap kivezérlésére. Ha az rendbenn van tud hangos lenni. Harman/kardon 2­*40w hoz viszonyítva. Bár ők mindig érdekesen számolták a wattokat. Ha szar a szám kivezérlése akkor lehet gyengusz még 0 torzítással maxra tekerve is. Viszont a charge-nál sokkal hangosabb. A lényeg : pl 14m2-en tud hangos lenni.
    Mire is lehet ezt használni? Közvetlen zene hallgatásra nem, gondolok itt arra , hogy elé ülsz és elmerülsz benne keresed a részletek. De ha pl háziparty van kis bebaszcsival akkor ha ez megszólal akkor felemeled a segged a ritmusra és benyomod a csajnak, hogy gyere topogni erre a muzsikára.
    Sajna hideg van kint még nem vittem szabad térre, hogy ott mit muzsikál.
    Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés