- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
darthdenes #10188 üzenetére
Szerintem az első hsz-ed volt a topikban(legalább is hosszú idő óta), nálam mondjuk alap a köszönés
Valóban nem jött át a mondanivalód, mert én azt hittem, visszaküldöd a francba, és meg sem fordult a fejemben, hogy kérsz helyette egy ugyanolyatKívácsi leszek a BT-os hangra, majd jelezz vissza, ha megjött az új.
Én is ajánlottam tanárnőnek iskolába kihangosításra ezt a típust, mert ennyiért nem találtam semmit, amin van BT,pendrive, 2 mikrofon bemenet, hangszóró is, és kompakt, hordozható, akksis cucc. Most egy ~10 ezer forintos JBL go szerű izéről nyomatták a zenét telefonról, alig lehetett hallani, annál csak jobb lesz
-
carl18
addikt
válasz
darthdenes #10183 üzenetére
Fogd meg erősen, neki futásból dob bele a folyóba! Vagy egy Sziklához, ha van düh ha nincs düh akkor meg küld vissza hogy hibás és kéred vissza a rupiát.
-
mcs
veterán
válasz
darthdenes #10181 üzenetére
Ezek a partyboxok pont arra jók, hogy ittasan menjen valamilyen dübidübi, amire kóvályogva járathatja az ember a lábait. A legnagyobb hülyeség egy hi-fi vagy audiofil rendszerhez hasonlítani a hangzását, mert hangulatkeltésre hegyezik ki, nem pedig hangzáshűségre. A legdrágább JBL Partybox-szal se lennél maradéktalanul elégedett, mert az is eszement dübörgésre van kihegyezve tompított közép és magas tartományért cserébe.
-
Cyborg
őstag
válasz
Szia!
Ne haragudj meg most kérlek.
... idejössz köszönés, minden nélkül, feldúlva, csalódottan, mintha átvertek volna. Kicsit olyan szemrehányóan írsz, mintha kést tartottak volna a fejedhez, hogy megvedd.
Én ilyenkor várnék egy kicsit a helyedben, akár egy napot is, nehogy hirtelen felindulásból valami hülyeséget csináljak, mint Te.
Elmentél a Tescóba, MEGHALLGATTAD személyesen, majd megvetted. Otthon odarakod a fél milliárd cucc mellé, és zokogsz, hogy milyen szarul szól.
Senki nem írta itt, hogy világbajnok szerintem, csak annyit, hogy 40ezerert egyszerűen nincs jobb partybox. A helyén kell kezelni. Én így emlékszem.Neten vetted, nem tetszik, küldd vissza, nem megy a BT, küldd vissza, és vegyél duplájáért egy Partybox100-at. Azt dicsérték a legnagyobb külföldi youtuberek is, ennyi ember nem tévedhet.
Sajnálom, hogy csalódott vagy, de kicsit fogalmazhattál volna összeszedettebben is, a panaszkodáson kívül alig bírtam kihámozni a lényeget, hiába próbáltál egy minden részletre kiterjedő tesztet írni.
..na lapozzunk.
-
carl18
addikt
válasz
Azért a jó kérdés hogy ki ajánlotta? Mert nem igazán emlékszek ilyesmire? Az biztos sal cuccot soha nem ajánlottam.
Azért sose volt Bestbuy, olcsó zörgő ígénytelen bömböltetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 3
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest