- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
darthdenes #10181 üzenetére
Ezek a partyboxok pont arra jók, hogy ittasan menjen valamilyen dübidübi, amire kóvályogva járathatja az ember a lábait. A legnagyobb hülyeség egy hi-fi vagy audiofil rendszerhez hasonlítani a hangzását, mert hangulatkeltésre hegyezik ki, nem pedig hangzáshűségre. A legdrágább JBL Partybox-szal se lennél maradéktalanul elégedett, mert az is eszement dübörgésre van kihegyezve tompított közép és magas tartományért cserébe.
-
Cyborg
őstag
válasz
Szia!
Ne haragudj meg most kérlek.
... idejössz köszönés, minden nélkül, feldúlva, csalódottan, mintha átvertek volna. Kicsit olyan szemrehányóan írsz, mintha kést tartottak volna a fejedhez, hogy megvedd.
Én ilyenkor várnék egy kicsit a helyedben, akár egy napot is, nehogy hirtelen felindulásból valami hülyeséget csináljak, mint Te.
Elmentél a Tescóba, MEGHALLGATTAD személyesen, majd megvetted. Otthon odarakod a fél milliárd cucc mellé, és zokogsz, hogy milyen szarul szól.
Senki nem írta itt, hogy világbajnok szerintem, csak annyit, hogy 40ezerert egyszerűen nincs jobb partybox. A helyén kell kezelni. Én így emlékszem.Neten vetted, nem tetszik, küldd vissza, nem megy a BT, küldd vissza, és vegyél duplájáért egy Partybox100-at. Azt dicsérték a legnagyobb külföldi youtuberek is, ennyi ember nem tévedhet.
Sajnálom, hogy csalódott vagy, de kicsit fogalmazhattál volna összeszedettebben is, a panaszkodáson kívül alig bírtam kihámozni a lényeget, hiába próbáltál egy minden részletre kiterjedő tesztet írni.
..na lapozzunk.
-
carl18
addikt
válasz
Azért a jó kérdés hogy ki ajánlotta? Mert nem igazán emlékszek ilyesmire? Az biztos sal cuccot soha nem ajánlottam.
Azért sose volt Bestbuy, olcsó zörgő ígénytelen bömböltetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Robot fűnyírók
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest