- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
-
Multibit
nagyúr
Mindent lemezt azzal a sebességgel ajánlott írni ami rá van írva.
A 6x-os Panasonic lemezeket 4x-esen írtam. Nem akad sehol a film. Minőségtesztet nem tudok végezni jelenleg (Pioneer BDR-206 íróm van). Mire számítsak hosszú távon?Szerk:
DVD-k esetén nem ajánlott max sebességen írni (magas jitter). Blu-ray lemezeknél ez másképp van? -
sensor060
aktív tag
válasz
adamcsik #1194 üzenetére
Én is ugyanazt mondom, mint a többiek, hogy a 4X-es lemezt 4x-esen kell megírni. A másik dolog pedig magának az írónak a firmware-e. A BH10LS30-hoz van egy 1.01-es firmware, amit NAGYON AJÁNLOTT felrakni. Ha még nem csináltál ilyet akkor ne ilyedj meg, semmi extra, egy exe file, elindítod, pár másodperc, majd kell egy újraindítás, de én a teljes kikapcs, majd bekapcsot ajánlom.
A firmware-t ITT megtalálod. -
james008bond
őstag
válasz
adamcsik #1194 üzenetére
Én már több ilyen MediaRange 4X lemezt írtam, igaz 4X értékkel, GH10LS íróval. Tesztelve a lemezeket egész jó minőséget adtak, igaz ehhez vennem kellett egy Samsung Combót....
Lejátszás pc-n, PS3-on hibátlan - eddig. Hétvégén mondjuk 6X sebességgel akartam írni, egyik lemezt kb 60, másikat 99%-nál rontotta el, valami invalid addres for write hibaüzenetet adott...de azóta már több lemezt hibátlanul megírtam, igaz, 4x sebességgel. -
Multibit
nagyúr
válasz
adamcsik #1192 üzenetére
Tuti biztos magyarázatot nem fogsz kapni. Lehet lemezminőség gond, lehet író bizonytalanság, lehet a lejátszó hibája is. Lehet iró/lemez inkompatibilitás. Ezt távolról nem lehet kitatálni. Én is most kezdtem a blu-ray irogatást. Háromból három hiba nélkül működik. De ez sem jelent semmit! Lehet, hogy a negyedik nem lesz jó, lehet, hogy később lesznek hibák lejátszáskor. Sajnos sokat kell kísérletezni! Tudom, ez drága dolog.
Kicsit több infót adhatnál, akkor talán tudnak segíteni itt a jártasabb fórumtársak. Milyen íróval írtál? Milyen lemezre? Milyen állapotban van a lejátszód? Gyári lemezeknél hibázik-e? Más által írt lemezeket hibátlanul olvas? -
adamcsik
aktív tag
válasz
sensor060 #1190 üzenetére
Megírtam az első blu-ray lemezt. A lejátszásnál van amikor megakad a film. Ha kiveszem a lemezt a lejátszóból, majd visszateszem, akkor azon a részen ahol megakadt megy rendesen csak akkor máshol akad meg. A lemezt 2x sebességgel írtam meg IMGBURN programmal. Mi lehet a baj? A válaszokat előre is köszönöm.
-
sensor060
aktív tag
válasz
adamcsik #1187 üzenetére
Lemezenként változik, de a lemezen megadott sebességgel a célszerű.
Ha több filmet teszel a lemezre, és annak szeretnél egy egyszerű menüt akkor MultiAVCHD. -
Acor
aktív tag
Sziasztok,
mar regebb ota van egy LG HR550-es Blueray asztali lejatszom.
Segitsetek legyszi ha tud valaki, szeretnem atmasolni egy kulso hdd-re a felveteleket, de nem engedi valoszinu azert, mert CI kartyaval lettek felveve.(leiras szerint)
Van erre valami megoldas hogy atmasoljam a file-okat anelkul hogy kivegyem a vinyot es ezzel megbontsam a "dobozat"?
egy RH199-est valtottam de azon nem volt semmilyen masolasi funkcio kulso tarolora es ott garancia utan fogtam es kivettem majd atmasoltam a szamitogepre a file-kat..
De most ket ev gari van ra es nem szeretnem elvesziteni, de mar tele van a vinyo..
Nagyon koszonom a segitseget
-
jeni
félisten
Szia
Tudom kicsit fura lesz a kérdés de azért felteszem
A fater vett egy Samu 32D5000 LED LCD-t
Ahhoz néztem ki a Samsung DVD-530-t,de másik boltban viszont TESCO-ban !!! láttam olyan LG DVX-689H-t ami még a MKV fájlokat is lejátssza,természetesen DVD lemezre kiírva.
Arra a lemezre is megírva működik rendesen? Mert maga LG tud fogadni 4 gigánál nagyobb méretű videó anyagot mivel kompatibilis az NTFS szabvánnyal.Erre van valakinek észrevétele,hozzászólása?
-
sensor060
aktív tag
válasz
adamcsik #1184 üzenetére
Azért van, mert adott adatátviteli sebességnél a dvd-nek gyorsabban kell pörögnie mint egy blu-ray lemeznek.
Károsítani úgy fogja, hogy egy drive minél többet pörög nagy fordulaton, annál hamarabb megy tönkre a mechanikája, persze ez magától a lemeztől is nagyban függ.
Ne ijedj meg, nem azt mondtam, hogy most aztán fél éven belül tönkremegy, de sokkal kíméletesebb egy blu-ray drive-nak ha blu-ray lemez van benne, mert lassabb forgatásnál is megvan ugyanaz az átviteli sebesség. -
adamcsik
aktív tag
A kérdésem a következő lenne. Van egy PHILIPS BDP2500 BLU-RAY lejátszóm. Az eredeti blu-ray filmet csendben lejátsza. Volt egy mkv formátumú filmem. Átkonvertáltam blu-ray filmre és kiírtam egy dupla rétegű DVD-re. A lejátszó felismeri BD lemeznek, le is játsza rendesen. Viszont a lemezt nagyon hangosan forgatja. Nem tudom, hogy ez miért van és ez a jelenség károsíthatja-e a lejátszót?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Adamcsik György -
gg72
veterán
-
Multibit
nagyúr
Létezik olyan - lehetőleg ingyenes - blu-ray authoring program, amivel több filmet tehetek egy lemezre és egyszerű menüt is készit a filmek kiválasztásához?
-
tibi72
aktív tag
válasz
kapcsolat88 #1177 üzenetére
Én sem,egyenesen kerülöm az mkv-t.
-
tibi72
aktív tag
válasz
kapcsolat88 #1175 üzenetére
Van egy 3D MKV-t szeretném le konvertálni 2D-re . Nem kinlodnék vele ha kiadták volna normál változatban is.
-
tibi72
aktív tag
válasz
kapcsolat88 #1172 üzenetére
Köszönöm!! A DVDFab is kiprobálom.
-
gg72
veterán
válasz
jericho69 #1170 üzenetére
[uncropMKV 1.55]
Ha MKV-ról van szó. -
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklödni szeretnék hogy 3D filmet 2D-re konvertálni vagyis sima változatá. Vagy melyik program alkalmas rá?
-
jericho69
tag
Ha egy BD film felbontása 1920x1040 és kiszeretném írni lemezre, majd az asztali lejátszón (Samsung BD-C6900) megnézni, akkor az attól még le fogja tudni játszani? Tehát nem baj, ha nem 1920x1080-as felbontású?
-
sensor060
aktív tag
válasz
Anubis_9 #1163 üzenetére
Érdekes, de mindenképpen csak azt tudom mondani, hogy az 1.01-es firmware erősen ajánlott. Sok helyen olvastam azt, hogy a BD50-es lemezek írása sokat javult a firmware felrakása után.
Amúgy a changelog-ban ez van :-PRODISC BD-R SL 4x support
-CMC BD-R DL 6x support
-TAIYO YUDEN BD-R SL LTH 6x support
-MKM BD-R SL LTH 4x, 6x write quality improvement
-New BCA BD disc supportAzonban az ISO file készítés biztosan nem ártott. Kicsit lehet maradi vagyok, de szerintem úgy a jó, ahogyan régen megtanultuk még a cd-s időkben: mindíg ISO file készítés írás előtt, és írás közben nem kvéket nyomni, rendszert frissíteni (mert ilyet is olvastam már), valamint a sebesség !
-
Anubis_9
addikt
válasz
Anubis_9 #933 üzenetére
Sziasztok!
Hogy más is tanulhasson ebből a problémából: feltettem az 1.01-es firmware-t, valamint ISO file-t készítettem a kiírandó anyagból, emellett 4x-es sebesség helyett 6x-osan írtam a lemezre. Eddig kettőből kettő jó, beleértve a visszaellenőrzést is.
Hogy a három változtatás közül melyiknek köszönhető a pozitív eredményt, azt nem tudom, de a lényeg, hogy sikeres az írás.
-
Rolikaaa
csendes tag
válasz
kapcsolat88 #1154 üzenetére
Oké
-
WD_crash
csendes tag
-
kapcsolat88
tag
válasz
james008bond #1159 üzenetére
Lehet az író régi és nem klappol a W7-tel?
-
james008bond
őstag
válasz
kapcsolat88 #1158 üzenetére
Nálam Néró is fent van és működik.
-
kapcsolat88
tag
Illetve most néztem...lehet már próbáltad mással is.... Próbáltál más író progikat is? Ha igen,akkor először teljesen gyakjad le a Nero-t,regiszter meg minden.Van erre egy külön progi,mert a Nero makacs.Mikor nyoma sincsen a Nero-nak,próbálj egy másik programot.
2.Küld egy privát üzit annak akinek ugyanez volt a problémája,hátha szerencséd lesz.
3.Próbáld rendszergazdaként indítani a Nero-t,bár ezt nem hinném
4.Nem lehet hogy nagyon régi az íród és nem kompatibilis a W7-tel?ui.:rengeteg megbízható író program van Win 7-re amik működnek rendesen,hiba nélkül. Én Ashampoo-t használok,de itt sokan azt az ingyenes programot használják,és csak jót olvastam róla!Jó is,meg ingyenes is...szinte el sem hiszem
Ha több író progit is próbáltál és egyik sem megy,sztem irtsd ki a Nero írmagját is és úgy próbálj meg egy másik progit.
-
gg72
veterán
válasz
Rolikaaa #1152 üzenetére
Van erre egy megfelelőbb topic, ott írtam egy kis összeállítást az írókról: [link]
A kérdéseid:
- Az LG jó választás, ha belemész abba a kompromisszumba, hogy elég lassan olvas és nem tud tesztelni.
- 3D BD-t mindegyik író megírja
- Egy BD kiírása lemezfüggő. Egy 4X BD25 lemez kiírása kb. 20 percig tart, egy 6X lemezé 15, egy BD50 (kétrétegű) lemezé másfél óra is megvan 2X sebességgel. Persze minden attól is függ, hogy mennyire írod tele a lemezt. Minél több adat = hosszabb írás.
- Jó minőségű lemezek: Panasonic, Verbatim, TDK és Sony (habár ennél a kettőnél vigyázni kell, mert pl. 4X Sony-ból létezik Ritek MID-es, a TDK pedig általában CMC, de 4X Verbatim is van ilyen.) Szóval ha abszolút biztosra akarsz menni, én Panasonic, 6X Verbatim és 6X Sony lemezeket ajánlok egyrétegűből. Kétrétegű lemezeknél szintén Verbatim, Panasonic és TDK jöhet szóba. Aztán persze lehet kísérletezgetni, és rendszeres időközönként visszanézni a lemezeket, mert az olcsóbbaknál előfordul, hogy eltűnik róla az adat...
- Nem létezik LightScribe BD-lemez, csak nyomtatható (tintasugaras nyomtatóval). -
Rolikaaa
csendes tag
Sziasztok!
Blu ray írót szeretnék vásárolni,csak nemigazán tudom,hogy melyik lenne a legjobb választás.Ezt az irót néztem ki magamnak:http://www.lg.com/hu/szamitastechnika/optikai-tarolo/LG-blu-ray-meghajtok-BE12.jsp
Szerintetek jó választás lenne?Jók a specifikációi?
Ez írja a BD 3D-t?
Elnézést,ha vannak hülye kérdéseim,ebben a témában idegen vagyok.
Úgy általában meddig tart egy BD kiírása?Melyek a jó minőségű írható lemezek?
Még egy kérdés:létezik olyan írható blu ray lemez,amely támogatja a LightScribe funkciót?
További szép napot! -
harcsa11
csendes tag
köszi a segítséget.
a WinRAR-om volt a hibás-kicsit régi volt.
üdv -
gg72
veterán
válasz
harcsa11 #1145 üzenetére
Az ImgBurn egy íróprogram, nem tud változtatni a képminőségen. Amiket te írsz, azok fájlformátum opciók (sajnos ez a program magyar fordításában hibásan szerepel Képfájl opcióként), amúgy pedig az alap beállításokat kell használni:
Mode1/2048
UDF
2.50Az, hogy a kép szemcsés, így kell elfogadani, a legtöbb BD-képe nem tükörsima és zajmentes, különösen igaz ez a régebbi filmekre, ahol a celluliod filmalapanyag "rücskössége" látszódik így, de lehet rendezői, operatőri szándék is új filmek esetén, pl. Fekete hattyú, Különvélemény, Világok harca, stb.
ISO fájlt a WinRAR ki tudja tömöríteni, én is ezzel szoktam.
-
harcsa11
csendes tag
Sziasztok
kis segítséget kérnék.
írtam. elvileg jó is, hang OK, a kép éles, viszont kicsit szemcsés.több tip.lemeznél.
az ingburn képbeállításoknál milyen beállítások a jók?
data type: mode1/2048 v. mode 2/form1/2352
udf verzió: 1.02-2.60ig
melyiket használjam?
ill. az ISO formátumot nem akarja semmi kitömöríteni. lejátszani OK. hogy lehet neki szabványos BDMV és CERTIFICATE mappákat létrehozni?
köszi
üdv. -
-
jeni
félisten
válasz
SpongyaBob #1141 üzenetére
Szerintem az IDE-SATA átalakitóra gondolt.
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!Ha ide csatira dugom az irót milyen különbséget "kapok a mostani satás csatlakozás helyett?
-
SpongyaBob
veterán
A Tsmuxer a te programod. Viszont... abban az esetben tudsz csak Blu-ray formátumot létrehozni, amennyiben az .mkv fájlod nincsen croppolva, vagyis 1920x1080 vagy 1280x720-nak kell lennie. Ellenkező esetben nem lehet BD formátumot létrehozni. A Tsmuxer létrehozza a BD elkészítéséhez szükséges összes mappát.[link]
-
jeni
félisten
Szia
Elnézést a tudatlanságomért,de melyik program az amelyik az MKV fájlból csinál Blu-Ray asztalin lejátszható BDMV és Certificate könyvtárakat?
A MKV fájlból ,hogy tudok csinálni BDMV állományokat valamint ehhez tartozó Certificate könyvtárt?
A gépen telepítve vannak az alábbi programok:
tsMuxerGUI ( feliratra és audiora van?)
MakeMKV (BR lemez adat másoló HDD-re)
Stereoscopic Player ( Br lemez lejátszó progi)
mkvmerge GUI (ez az amivel végig futtattam és ugyanazt az állományt csinálta meg)
4U M2TS converter (ez Try változat de nem ismeri fel a MKV-t)Az Ingburn meg a formátumot nem ismeri fel.
Ha minden igaz ISO-ból kéne dolgoznia mint DVD esetében.
Melyik programot hagytam ki?
-
james008bond
őstag
válasz
kapcsolat88 #1133 üzenetére
IMGBURN-nal írj BD lemezt. Meg DVD-t. Tuti remek program!
-
kapcsolat88
tag
Hát én most lecsekkoltam az összeset és nálam mindegyikben megvan az auxdata mappa,kivéve abban az egyben.Persze csak pár darab van...eddig.Az ashampu burning studio végül is csak azt mondta,hogy lehet nem lesz lejátszható és fojtatta volna ha azt mondom neki,csak nem mertem,mert nem tudtam lejátszani semmivel és azt hittem akkor a lemez is rossz lesz.Miután létrehoztam az auxdata mappát,utána a bdmv\backup\jar hiányzott neki.
A biztonság kedvéért majd megint megpróbálom,tegnap este már fáradt voltam és türelmetlen,lehet valamit rosszul csináltam.
Még annyit,hogy tegnap imgburn-nel nem lemezt,hanem iso-t csináltam és a végén 99%-nál elég sokat elidőzött és én állítottam le.Nem emlékszem pontosan mennyi ideig vártam,de 5-10 percet biztosan.Lehet kevés volt? -
james008bond
őstag
Az AUXDATA nem is esszenciális. Amitől pl PowerDVD nem játsza le, az a CERTIFICATION mappa. Ha ez hiányzik--->No Play. Nem támogatott formátumú a lemez-írja hibaüzenetként. Sajnos nagyon sok BD ISO release-ből kihagyják, eltelt egy kis idő, mire erre rájöttem....viszont olyan is volt, hogy kiírva pl PS3 nem viszi ( hang van, kép nincs ) viszont PC-n PowerDVD, Media Player Classic Home Cinema és Popcorn A-210 meg simán viszi.
-
gg72
veterán
válasz
kapcsolat88 #1130 üzenetére
Ez érdekes. Nekem is megvan az egyik vinyómon a Captain America BD50 AUXDATA mappa nélkül, az ImgBurn gond nélkül kiírta és a Panasonic asztalim is viszi szépen, miként a PowerDVD is. Megnéztem még néhány BD-t, valamelyikben ott van ez a mappa, valamelyikben pedig nincs. Eddig nem is foglalkoztam vele, mert lejátszáskor még nem okozott gondot.
-
kapcsolat88
tag
Siker
Imgburn 99%-nál lehalt,BDinfo nem mondott semmi okosat,vagy csak nem vettem észre.BDMV mappában létrehoztam azt ami hiányzott,igaz azután is reklamált a Burning Studio.Valami hiányzott de nem emlékszem mi,ám felajánlotta,hogy létrehozza azokat és meg is tette.Csináltam egy iso-t és azt már szépen viszi a PowerDVD
Köszi szépen
ui.:azt azért furcsának tartom,hogy ilyen hiányos lemezeket lehet "kapni"...
-
kapcsolat88
tag
Gyors volt
Mindenkinek köszönöm,mindhármat kipróbálom !!
-
sensor060
aktív tag
Nem tudom ismeritek-e a BDINFO nevű programot ? Ezzel a kis programmal infokat lehet kérni a blu-ray film állományról, és mindjárt látod, hogy melyik m2ts vagy mpls file-t kell indítani ahhoz, hogy a fő filmet kapd. Persze másra is jó, aki nem ismeri annak ajánlom, mert eléggé hasznos progi.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
kapcsolat88 #1125 üzenetére
A szabvány Blu-Ray könyvtár struktúra így néz ki.
Amennyiben bárhol is azt találjuk, hogy a fenti képen egy könyvtár létezik, míg a sajátunkon nem, akkor hozzuk létre a hiányzó mappákat, nagy betűvel. Fontos, hogy minden a fenti képen látható könyvtár meglegyen. Viszont soha ne töröljünk meglévő könyvtárakat, vagy az azokban lévő fájlokat. Minden ténykedésünk CSAK a hiányzó könyvtárak létrehozására korlátozódjon!
Így járj el
Tehát az AUXDATA könyvtárat neked kell létrehoznod és jó lesz.
-
gg72
veterán
válasz
kapcsolat88 #1125 üzenetére
3. Próbáld meg kiírni ImgBurn-nel, ha az nem "rikácsol", akkor jó lesz Auxdata nélkül is.
-
kapcsolat88
tag
Üdv mindenkinek
1- Kipróbáltam ezt a 3D tömörítést (DVDFab 3 -4 óra alatt végzett) és hát...ja.A menü az szépen működik,ám mikor elindítom a filmet,vagy csak akár az extrák közül bármit,kép nincsen,hang az van .
2- Ez a szuper HD meg teljesen új nekem,ám itt egy monitor ami tudja,persze kell a megfelelő videó kártya is. Íme.
3- Egy kérdés.Nemrég szereztem egy Captain America BD50-et.Adva vagyon a 2 mappa.A BDMV mappából pedig hiányzik az AUXDATA almappa és mikor ki akarom írni,az Ashampoo Borning Studio veszettül rikácsol,hogy az pedig kell,mert különben nagy a valószínűsége,hogy lejátszhatatlan lesz asztalin.Egyébként lehet benne valami,mert nem is tudom lejátszani semmivel
Illetve a főfilmet megkeresve igen,kizárólag a gépen,de nem ez a cél.Ezt mivel és hogyan lehetne orvosolni? Vagy lehet az nem is egy annyira fontos mappa?
Előre is köszi
-
opcgyuszi
csendes tag
válasz
james008bond #1122 üzenetére
KÖSZÖNÖM
-
tibi72
aktív tag
válasz
SpongyaBob #1110 üzenetére
Köszönöm!
-
james008bond
őstag
válasz
opcgyuszi #1119 üzenetére
Nem kell kicsomagolni. Az ISO-t berakod pl Daemon Tools-ba, ekkor látod majd a Sajátgépben a meghajtóra kattintva a mappaszerkezetet. Ebben megkeresed a BDMV mappában a stream mappát, ebben vannak az m2ts állományok. A legnagyobb méretű általában a főfilm, általában egy fájl, de belefutottam olyanba is, hogy több részből állt. Ebből én TsMuxer GUI-val vagy mkvmerge progival szedem ki a filmet és csak azzal a hangsávval, amit meg is értek ( ez jellemzően a magyar ). Így rengeteg helyet meg lehet takarítani ( a mai hdd árak mellett muszáj is ).
-
opcgyuszi
csendes tag
válasz
james008bond #1118 üzenetére
Sziasztok !!
Lenne egy kérdésem mit csinálok rosszul? Van egy médialejátszóm,letöltök egy filmet egy bizonyos oldalról a számítógépemre blu-ray formátumba és hogy ne a médialejátszón foglalja a helyet a STREAM mappából Total Commanderrel átmásolom magát az m2ts fájl-t a filmet a médialejátszóra és onnan megnézem a filmet.....eddig jó igaz?.......ha viszont egy ISO formátumot töltök le ,azt hogyan csomagoljam ki, illetve abból mit kell kimásolnom a lejátszómra ami CSAK a film.....mert ha az egész ISO-t átmásolom a lejátszóra,akkor ha megszeretném nézni a filmet akkor eltart néhány percig mire elindul a film és idegesít,míg egy m2ts,vagy egy mkv azonnal elindul???? -
james008bond
őstag
válasz
SpongyaBob #1117 üzenetére
Igen, ismerem a Zöld lámpás c filmet
, ettől függetlenül szerintem a 2xFull HD felbontás még nem megy...ami megy ilyen sbs-nál, ott a két kép együtt adja a Full HD felbontást. vagy rosszul tudom? Az biztos, az ilyen 2xFull HD videóktól PC kék halál azonnal, PS3 csak hangot ad, Popcorn A-210 is csak hangot ad, majd csontra lefagy.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
james008bond #1116 üzenetére
A felbontás azért 3840 (1920x2) mert az aktív 3D olyan elven működik hogy két kép fut egyszerre az egyik a bal szemnek a másik pedig a jobb szemnek küldi az információt.
Itt egy példa
-
james008bond
őstag
Szenvedtem ezzel én is elég sokat, de csak úgy jön össze, hogy DVDFAB-ban a főfilmet átkonvertálja side by side 3D-be, ezt mondjuk már lehet tovább tömöríteni, csak így az eredeti felvetés ( eredeti lemez szerkezet, extrák ugranak ) nem teljesül.
Amúgy belefutottam 2 olyan sbs 3d-be, aminél a felbontés 3840x1080 volt..na ezen a DVDFAB is kiakadt + én is.+ összes lejátszó, pc meg adott kékhalált. Egyáltalán, létezik olyan eszköz a piacon, ami ekkora felbontást lekezel?
-
gg72
veterán
válasz
james008bond #1114 üzenetére
Kösz, akkor jól sejtettem.
-
sari70
csendes tag
Sziasztok!
Uj vagyok ebben a témában s nem szeretném végigolvasni az összes hozzászolást ezért segitséget szeretnék kérni:
Lenne jopár 3D bluray filmem 50 gb iso-k s le szeretném öket tömöriteni ugy hogy minden megmaradjon extrák menü.stb ugy hogy egy 25gb lemeze ráférjen s persze 3d is maradjon.
DVD fab-al probálkoztam mindhiába.Több ora eltelik s mindig lefagy.
Ill.ha sikerülne letömöriteni milyen progival érdemes kiirni?
Elöre is köszönöm az infokat. -
mazsi70
senior tag
Sziasztok !
AVCHD formátumban veszek fel videókat .
Át lehet konvertálni Bluray formátumba ? -
dvdtomi
csendes tag
Szevasztok!
Gyári Blu-ray filmeken általában milyen fajta
betűtípust használnak?
(Azért kérdezem, hogy milyen típust,milyen méretben és mekkora árnyékkal érdemes kiválasztani a TSMUXER-ben, hogy jól nézzen ki a felirat)
-
gg72
veterán
válasz
james008bond #1105 üzenetére
Ha 7.5 és 12.5 GB-nál nem lennének azok a kiugrások, egészen jó lenne. Lehet ott karcos a lemez, vagy egy porszem került rá? Milyen lemez ez?
Úgy látom, hogy pont ahol abbahagytad, mintha kezdenének megnőni a hibák, majd egyszer azért futtasd végig. 2X is "csak" 45 percig tart, annyit megér. -
gg72
veterán
válasz
james008bond #1103 üzenetére
-
gg72
veterán
válasz
james008bond #1101 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel, ennyi idő alatt kéne végeznie, ha 2X sebességgel tesztelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest