- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó hogy ezt írtad, mert még itteni ajánlás alapján vettem pár gurigával és használom elégedetten.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Joshi
titán
Itt az áll hogy nem támogatja, nekem jöhet privibe érdekelne a téma.
-
Joshi
titán
Átkonvertálás minden procival időigényes, ha sok filmet "kell" konvertálni akkor megértem hogy a drágább a jobb. Ha viszont csak néhány filmről van szó akkor nem értem a hardver cserét. Minek egy valag lóvét költeni erre a célra? Annyi pénzből évekig meg lehetne venni eredetiben a filmeket akár 4K HDR-ben is.
-
jeni
félisten
ezért írtam,hogy ha nem akar költeni drága direkt VGA kártyára akkor integrált procisat vegyen.
azt nem tudom,hogy az AMD Ryzen integrált procikban is benne van-e az a funkció vagyis a Quick Sync esetleg más néven?
viszont nem lesz gyenge az új Ryzen 7 G2700X proci sem.
az Intel majdnem 1 1/4-1 1/2x drágább a Ryzen-z képest. még nem tudni a 2700G mennyi lesz majd április induló ára?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Az a kérdés,hogy korrekt áron ez a Pioneer BDR-211UBK BD író mikor fog elterjedni ami valós UHD lejátszás és valós UHD írást tud!
Bizonyára kell ehhez,hogy a BDXL lemezek elterjedjenek min.1000Ft darab áron lehessenek hozzájutni.
"Up to 156% more data storage capacity than a 50GB Dual Layer Blu-ray Disc. The BDXL™ format supports BDXL Blu-ray media (including 128GB Quadruple Layer (QL)¹ and 100GB Triple Layer (TL)¹ Blu-ray Disc™)."
Már többségében az Xbox S konzolt és a UHD képes LED TV-k veszik inkább az emberek,annak tudatában,hogy még egyikük sem rendelkezik UHD lejátszóval. Legfeljebb azok akiknek van One S/X konzol vagy UHD Blu-Ray lejátszójuk.
Gondolom az 50GB feletti méretű BD lemez vagyis az 57GB az még nem full UHD tartalmat jelent.Sem Dolby Atmos vagy a DTS-X hangformátumban akár a korábbi Dolby kiadásokban,sem a nyelvekben sem a feliratokban és plusz extrákat nem fogja tartalmazni.
[ Szerkesztve ]
-
magyaristvan
csendes tag
-Asztali gép. Minden lehetséges merevlemezt használó programot lekapcsoltam, torrent stb. Külön partíción van a felírandó anyag és nem töredezett a cucc, viszont tény hogy ugyanazon merevlemezen. Már csak a tűzfal és antivirus megy, hacsak nem vettem észre valami rejtett háttérprogramot.
-A 2x-esre beállított sebesség lazán felmegy exponenciálisan 4x fölé. -
Joshi
titán
Sikerült megírni a That's lemezt, igaz nem mertem 4x-es sebességen írni csak 2x-en. Így már nem merem az íróra fogni az íráshibát, lehet hogy valami PC oldali galiba lehetett. Mindenesetre bosszantó a dolog. Írásminőséget nem tudok ellenőrizni, de a filmbe belenézve nincs gond.
-
Joshi
titán
Azóta nem írtam lemezt, de még van 7db That's lemezem akkor megpróbálom azzal. Azért szeretném újrarakni vagy visszarakni a régebbi fw-t, mert lehet hogy valami nem jól sikerült frissítés közben. Hiba nem volt és ahogy írtam az újraírható lemezt gond nélkül megírta. Na majd megírom hogy mi lett a That's lemezzel.
-
zoltan9x9
újonc
Megirtam két dvd és egy BD iso képfájlt, tökéletesen, hiba nélkül, majd amikor egy BDMV és CERTIFICATE mappából álló bd filmet akartam kiírni, alighogy elindult az írás, leállt és a következő hibaüzenet jelent meg, amit mellékeltem. Tehát valami ok miatt, csak az iso képfájlokat írja ki hibátlanul ? Van valami ötlet ? Előre is köszi.A mellékelt képeken levő műveletek mind mai termékek. Egyiken a tökéletes, másikon a hibás írás...utána a hibás írás leállítás utáni hibajelzése
[ Szerkesztve ]
-
-
Luigi87
csendes tag
ImgBurnel írtam 2x-es sebességgel írok minden lemezt 25 meg 50 gb-os lemezeket is. A legfrissebb FW van rajta igen. Torrentről szedtem le őket, elvileg gyári BD lemezek másolata. A galaxis őrzői az egyik ami sajnos nálunk nem jelent meg BDn, de ott csak annyit változtatott rajta az illető, hogy hangot cserélt, minden mást megtartott menüvel együtt. Az a baj csak 1 asztali lejátszóm van, olyan ismerősöm meg nem nagyon van a közelben akinek BD lejátszója van, hogy kipróbáljam. Már azon is gondolkoztam, hogy az írással van baj, mert jártam már úgy 25 gb-os lemezzel, hogy kiírta szépen, de az asztalin úgy játszotta le, hogy 10-15 percenként pixeles volt a kép. A forrásanyag nem volt olyan, kiírtam újra és az már nem volt pixeles sehol.
-
rizsa7777777
tag
Nem 3D, egyszerű BD50. Hát akkor nem tudom pedig a beállítások úgy vannak ahogy a fórum elején a leírásban. De még akkor próbálkozok, de már megcsináltam úgy hogy én magam adtam meg neki hogy mekkorára tömörítse úgy se volt jó ,meg úgy se ha a BD25-öt adtam meg neki. Azért köszönöm szépen !
-
andrej6917
újonc
A verbatim lemezt tudja írni, gyári írt lemezt olvassa, de ezeket nem akarja. Az érdekessége, hogy a win10 (win7 szintén zenész) viszont mentene rá, de csak a saját mentését (bár nem probáltam ki)
Nem sűrűn használom írásra, csak kaptam ezeket a lemezeket és gondoltam felhasználom, de nem akarja a piszok -
3iksz
csendes újonc
Ha jól értem a rebuilderben... na azt eddig még nem láttam a fent említett okból...
Az a bibi, hogy nem tudom teljesen az elejétől telepíteni, mintha sosem lett volna, mert még nem találtam meg honnan kell törölni... emiatt viszont egy teljes gép újratelepítés... háááát... lenne jobb dolgom is -
dzosnasz
újonc
Mikor nem futtattam verificationt akkor igen az asztaliban derült ki. De a pcn is ugyanez történik. Illetve most minden iras utan lefuttatom az ellenorzest h mar ott kideruljon ha vmi gubanc van. Az nem elkepzelheto h a regi samsung hibakat okozott az ujrairhato lemezekben amit mar formazas sem tud helyrehozni, es ezert csinalok barmit egyes lemezek nem leeznek mar jok soha? Most kiprobalom az osszes lemezt, utana amik sikerulnek csak azokkal probalkozok tovabb, valamint majd utolsokent a bontatlannal.
A full erase az maga a formazas is, ezt jol ertettem amugy a korabbi hozzaszolasokbol?
Elso lemeznel pedig ez automatikus...Mountolo progim sosem volt ezen a gepen
[ Szerkesztve ]
-
dzosnasz
újonc
Letöltöttem az imgburnt, amugy tenyleg jo progi, de ugyanazt a hibat hozta mint a neroval. Van még egy bontatlan lemezem, kiprobalom azt mi lesz vele, ha csak az uj iroval irom , vagy nem tudom még mit tehetnék. Nyomtam full eraset is, az legalább működött az imgburnnel nem ugy mint a neroval.
Amugy az irasi sebesseget vhogy lehet eroltetni h csak 1x es legyen, mert barmit allitok be 2x esre flülírja.Bocs a hülye kérdéseimért, nincs nagy tapasztalatom.
-
Beni2360
félisten
Hát nem külön progi hanem azí ró tulajdonságainál vagy valahol megnéztem a frimewaret és ott volt lehetőség a frissítésre, már nem tudom pontosan hol de nem kellett semmit letöltenem, de te ezt tudod valószínű én írtam nem érthetően.
Most megnézve a linket, lehet, letöltve és indítva exe és onnan megtalálta az írót és frssítette már nem emlékszem. Naon régen volt a dvd íróknál, hogy kiírtuk űjra írhatóra és onnan futtatunk vagy valami valami hasonló de már ki emlékszik 15 éves dolgokra mi halandók.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Itachi82
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
Sikeresen frissítve.Annyit még kérdeznék, hogy az ImgBurn ezt mindenkinek írja: W 10:13:29 Duplex Secure's SPTD driver can have a detrimental effect on drive performance.?
Ez csak egy figyelmeztetés esetleges problémára vagy van is valami?[ Szerkesztve ]
-
JmL
csendes tag
Már adtam volna fel a dolgot amikor láttam hogy írtál, így megpróbáltam ImgBurn-nel, és láss csodát, úgy néz ki működik !
Köszönöm a segítséget, megspóroltál jó pár ezer forintot nekem !
Egyébként ez miért lehet, hogy a másik 2 progival nem működött ? Majd ezután kipróbálom újra azokkal is, kiváncsi leszek az eredményre.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Nem azt írtam, hogy Te írtad, csak valahol olvastam, hogy tanácsos minden 5. írás után teljes törlést csinálni. De majd a gyakorlat megmutatja. Nekem van 10 db 25 gb-os az elég sokáig ki fog tartani.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
JokerBane
csendes tag
Köszönöm a választ! Érdekes egyébként, hogy megpróbáltam újraírható lemezre is kiírni a filmet, (Maxell márkájú, tudom a legalja.) de azt sem engedte, 99%-nál jött elő ugyanez a hiba. Ugyanerre a lemezre kb. 30 alkalommal írtam már mindenféle probléma nélkül. Elképzelhető, hogy az íróm adta be a kulcsot?
Kocsis Attila
-
klaca1978
tag
Igen, más filmnél is 1-2 két akadás előfordult, ezért nem volt vészes. Az rw-t 5-6 alkalommal használtam eddig mindössze. Lehat, akkor egy bd-r áldozok rá, de én is a silány remuxban bízok, és nem író vagy más probléma. Lehet, magamnak kellene készíteni bd50-ből mint régen a dvd9-ből, de annyi letölthető van....
Köszönöm a tanácsod! -
hakos1987
őstag
Figyelembe vettem az iróval kapcsolatos lehetőséget, csak mivel minden mást eddig hibátlanul megírt, ezért gondoltam, hogy az nem...
Jelen pillanatban Playstation 4-en néztem, mert az asztali lejátszóm most adtam el... Sajnos nincs ismerősöm, aki bluray-ezne. A téma összefoglalót megnéztem, akkor még tuti jó volt a beállítás, mert összehasonlítottam.
Amiért még nem az íróra gyanakodnék: megszereztem a 2D-s verzióját a filmnek és azt hibátlanul kiírta ugyan erre a lemezre.
szerk: 38 gb a film, kb 60%-nál lép a 2. rétegre. fejezeteket lapozgattam, 21 fejezet van, a 17-estől kifagy
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
Ha daemontoolsba beraktam, akkor 71 gb volt a mérete, de winrarral kicsomagolva csak 38, ezért tudtam így kiírni. De mindegy, ugyanígy elakadt... persze akkor legközelebb ilyet nem teszek
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
winzoli1996
újonc
-
Multibit
nagyúr
előfordul néha, hogy pl. az átalakított BD-formátumban csúszik a hang, míg az eredeti MKV-ban minden OK volt
Ez olyankor fordul elő, ha az mkv konténerben a hangsávnál shiftelést, vagy on-the-fly nyújtást/zsugorítást alkalmaztak. Shiftelni általában BD-re muxoláskor is lehet, de nyújtás esetén sajnos szerkeszteni kell a hangsávot remuxolás előtt.[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
Megnézem a TS muxert, 4 lemezen vannak a részek!
eboostr: Nem a PC lejátszás a gondom asztali lejátszóba kell, egy évad kb 120 Giga ezzel van a bajom első sorban. Most még azon gondolkodom, hogy marad az mkv és a megosztott PC BD iró/olvasóma és akkor így megy 50-es vagy 25-ös lemezre.
"in medias res"
-
Csabroncka
addikt
-
spiky03
veterán
Semmit.
Mert nem is használom a laptopot az írás alatt.A Serviiot kikapcsoltam meg az utorrentet is. Az office-t meg a chrome-ot is letiltottam addig
AVG fut rajta csak meg amik kellenek a Win-nek.
Csak egy USB-s egér van rádugva, mert ilyenkor még a telcsit sem töltöm, mert az lenne még ami USB-n van rádugva.Akkor írjam csak 2x-esen őket?
Mondjuk amikor az első lemezeket írtam a BD25-ötöket azokat 2x-sen írtam csak, de ott nem néztem, hogy hogy megy az írás, hanem elindítottam majd elmentem itthonról és amikorra hazaértem már kész is volt a lemez.
Most is csak tegnap vettem észre amikor megnéztem, hogy mennyi van még hátra az írásból.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
NAh mintha most lett volna olyan, hogy megállt az írás, mert hátralévő időnél is azt írta, hogy ismeretlen, meg az írási sebesség is 0 volt. Ez kb pár másodpercig tartott talán, de utána ismét beindult az írás és megírta a lemezt.
Amikor végzett be is tudta olvasni, meg a BD lejátszó is vitte.Remélem nem lesz/lett baja.
De ez ugye úgyis csak akkor derül majd ki ha az adott filmeket végignézem .
-
spiky03
veterán
Azt nem tudom, hogy megállt-e, de lehet, hogy volt olyan, hogy 59%-on időzött egy keveset, amit írtam is fentebb az akkor volt, hogy ugrált a puffer, meg az írási sebesség is.
De utána rögtön kipróbáltam és vitte a BD lejátszó.
Úgyhogy remélem nem lett baja.
Nah de majd ha egyszer végignézem a filmet akkor kiderül.
-
spiky03
veterán
Köszi a megerősítést.
Persze, már így írtam a BD25-ös lemezeket is, hogy szinte mindent kilőttem az írás idejére. Csak az Imgburn fitott.
Akkor írhatom majd a BD25-ös lemezeket is 4x-én? Mert azokat csak 2x-esen írtam.
Azok Panasonic lemezek.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Pioneer BDK-209-el írok, ami külső író USB-n kapcsolódik a laptophoz.
Nah de megírtam 4x-esen, 40 perc alatt végzett, és a Pioneer BDP-150-es BD lejátszó beolvasta rendesen.
A Buffer 97% és 100% között ugrált. Gondolom ez jó?Igaz a jelenetugrás az lassú volt, de ez szerintem azért van mert kicsit módosított volt. A Galaxis őrzői, amire rápakoltak a magyar hangot/feliratot.
A BD25-ös lemezeknél nem tapasztaltam ilyet, mondjuk azokat csak 2x-esen írtam.
-
jeffo
tag
Köszi az infót. Megfontolom a Nero programot, majd kipróbálom valamikor, habár nagyon rég írtam vele, és azóta sokat növekedett a verziószám. Imgburn-t azért is használtam, mert ingyenes, és eddig nem is volt vele gond, jól megírt mindent.
Közben kitaláltam, hogy elejét veszem az Imgburn fájlnév problémának, és még az összeállítás ablakba pakolás előtt leellenőrzöm valamivel, sőt még az md5 fájl készítés előtt, hogy kiderüljön mely fájlok túl hosszúak. Hirtelen találtam ezt a Google csoport bejegyzést, itt van néhány tipp és program ajánlás is: [link]
Innen próbáltam a Cut Long Names-t, ez jónak tűnik: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest