Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz adamcsik #6098 üzenetére
Nem! A tsMuxer segítségével ki tudod venni a felesleges nyelveket, feliratokat, vagy új nyelvet, feliratot betenni.
Ahogy Joshi is írja konvertálni kell, a 23GB-ot BD rebuilder programmal tudod megoldani, az outputnál kiválasztod a BD25-ös méretet, vagy a custom targetnél lehet kísérletezgetni a mérettel, hogy pont 23GB legyen.
Fent az összefoglalóban van leírás. -
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
válasz adamcsik #6098 üzenetére
Én anno nagy szeretettel vágtam le magamnak a videó végéből a hosszú 12-13 perces szereposztást. És volt, hogy rá is fért a lemezre vagy kevesebbet kellet tömöríteni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
gg72
veterán
válasz adamcsik #5882 üzenetére
Akkor válassz lassabb sebességet, vagy nálad is az van, amit korábban írtam (írtunk) a Verbatimf médiakódos lemezekről: nem bírják a rétegváltást, nálam minden második lemez kuka lett a Pioneer írómmal... Joshi 2X sebességgel írja meg őket, szerinte úgy jók lesznek. Én 2X még nem próbáltam, mert amióta ezt a jelenséget észrevettem, a Liteon ihbs312 írómmal írom meg őket bekapcsolt OnlineHyperTunning opcióval az ImgBurn-ben (ezt egy külföldi fórumon tanácsolták) és azóta nem rontottam ilyen lemezt 4X sebességnél sem.
-
M107
addikt
válasz adamcsik #5797 üzenetére
Íród típusa és a frimware-ja ?
Ha a legújabb firmware feltétele után is akadozik ( ha a legújabb van fenn, akkor ez kihagyható ) akkor kisebb sebességen mondjuk 2XA lemez nem épp a jó minőségről híres, próbálj meg beszerezni Verbatim vagy Panasonic lemezeket.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
olasz69
senior tag
válasz adamcsik #5335 üzenetére
Az iso-t betallózod az imgburn-be és kiírod Blu-ray lemezként!
A program bd struktúraként fogja neked égetni,semmi dolgod nincs vele!
Ha nem vagy biztos magadba készíts egy újraírható az-az BD-RE kópiát,mielőtt pörkölsz!
/nem szoktam kibontani az iso-t/Van aki igen!
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
olasz69
senior tag
válasz adamcsik #5313 üzenetére
Imgburn-el kiírod simán!
Ha megvan a bd25 iso-d!
Írd ki bd-re lemezre!
Ha nem vagy biztos magadba!
Betallózod az iso-t,és kiírja gond nélkül !
A virtuális méret ilyenkor nem látszik!
Csak a valós méret!Rendszeresen felkerül ide a 3DBD írása,illetve a ssif mappa ,a dupla adat virtualizációval együtt!
[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
mazsi70
senior tag
válasz adamcsik #5310 üzenetére
Szia !
Én is túl vagyok ezen a 3D-s tömörítésen .
Tapasztalatból mondom ,hogy inkább vegyél 50GB-s lemezt és korrekt lesz a film minősége .
Már arról is leszoktam ,hogy 14-15gb 3D-s filmeket kiírjak az sbs és egyéb barkácsok miatt .BD25-ös a film, csak az SSIF mappa (3D) miatt ekkora a mérete.
Passzolom
[ Szerkesztve ]
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
gg72
veterán
válasz adamcsik #5196 üzenetére
Ehhez igazából nem tudok mit mondani, én néha szoktam MKV-kat kiírni adatlamazként, azokat viszi a Samsung asztalim. Te korábban próbáltál már más MKV-t kiírni és lejátszani az LG-vel? Lehet nem is képes rá, vagy nem tetszik neki a lemez, vagy az adott MKV-val van valami gebasz (ami azért valljuk be, elég gyakran előfordul).
-
Multibit
nagyúr
válasz adamcsik #3607 üzenetére
Az asztalid specifikációjában kell utánanézni, hogy milyen adathordozóról, mit tud lejátszani. De a neten is utánanézhetsz ennek. Nincs USB port a játékoson? Az a legyegszerűbb, ha USB-n külső vinyóról játszod az mkv-kat.
Egyébként az mkv-kat tartalmazó BD-R-t sima adatlemezként írod és kész! -
Flashget
félisten
válasz adamcsik #3600 üzenetére
Tsmuxer 2009 óta nem fejlesztik nem is fogják.
egy 3D mkv fájl ami eleve felezett felbontással bír nem is éri meg a vesződést...
milyen lejátszód van ami nem viszi az ilyen fájlt? 2 éves samsung tévé (meg amikben gyárilag nincs tíltva az mkv) beépített lejátszója simán viszi pl.Realme GT Master Edition
-
Multibit
nagyúr
válasz adamcsik #3600 üzenetére
Van aki azt írja, hogy a TSmuxer nem kezeli a 3D-t, mások szerint jó hozzá.
Ki az akinek pusztán TSmuxerrel sikerült valódi 3D filmet blu-ray outputtal előállítania? Kérlek linkeld be! Biztos csak én nem találom. Szerintem ha tényleg visszaolvastál, akkor egyértelmű, hogy a TSmuxerrel nem lehet újra authorizálni egy valódi 3D filmet. Ne feledjük, hogy a TSmuxer nem konvertál, csak összerakja a streameket! Az SBS/TAB filmeket meg felejtsük el, ha BD a kívánt output! -
Multibit
nagyúr
válasz adamcsik #3597 üzenetére
Nem elég, hogy nem olvasol vissza, még az információval is szűkmarkúan bánsz!
Valódi 3D-ről van szó, vagy valami szutyok SBS/TAB-ról? Ha valódi 3D, akkor arra fizetős megoldások vannak. A szutyok formátumok meg nem blu-ray kompatibilisek. Itt van egy kis olvasnivaló. -
laca000
őstag
-
laca000
őstag
válasz adamcsik #2720 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!
Betallózod A Blu Ray film BDMV-STREAM mappájából TSMUXER-ben a legnagyobb fájlt, magát a filmet, szépen "belehúzod" az srt fájlt a megjelenített fájlok mellé! Ahova pipa kell teszel, ami nem kell, oda nem.
Kiválasztod, az outputnál, hogy Blu Ray disk, aztán megadod a célt, hova mentsen.
Ha a feliratod 25 frame per sec, már eleve, akkor biztos, hogy így sem lesz jó!!!
Subtitle workshoppal, az srt-t szépen 23,976 fps-re átalakítod!
Úgy jó lesz!
Azután még mindig lehetséges, hogy időzítened kell, magát a feliratot, hogy jó helyen lássad.
Ha ezek után sem lesz rendben, ne haragudj, nem tudok mit csinálni.
Nem vagyok ott, nem látom mit klikkelgethetsz
[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz adamcsik #2717 üzenetére
Passz, ha srt formátumban a programba behúztad, annak ott kell lennie, próbáld meg egy akármilyen DIVX alá behúzni azt a feliratot, ott látszik?
Ha ott sem, akkor a hiba nem a TSMuxerrel van.
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz adamcsik #2715 üzenetére
Benne van az, miyen lejátszó programmal nézed?
Próbáld a VLC-vel, és nyisd meg a feliratot, amit remélhetőleg tényleg beleillesztettél, és mondjuk nem csúszik..
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz adamcsik #2709 üzenetére
TS Muxer. Beteszed a subot, a film mellé, de arra vigyázz, ne 25fps legyen a beillesztett felirat!
A feliratot pl subtitle workshoppal tudod időzíteni, szerkeszteni.
-
gg72
veterán
-
Multibit
nagyúr
válasz adamcsik #1626 üzenetére
Nem tudom, hogy készült-e hozzá leírás. Minimális angol tudással adja magát a használata. Mellesleg bug-os itt-ott. Ha animált háttereket/thumbnail-eket használsz, amiknek a forrása maga a film, akkor meg lassú. Mindezek ellenére, jelenleg ez az egyik leginkább használható ingyenes BD-author program.
-
gg72
veterán
válasz adamcsik #1507 üzenetére
Tsmuxer-rel: a Stream mappában keresd meg a leghosszabb m2ts fájlt (ez lesz a fő film), majd válassz ki egy olyan feliratot, ami nem kell és ennek helyére tedd be a magyart. Csinálj egy új m2ts fájlt, majd illeszd be az eredeti helyére a stream mappában, vigyázz, hogy ugyanaz legyen a neve (pl. 00001).
-
gg72
veterán
-
-
sensor060
aktív tag
válasz adamcsik #1377 üzenetére
Pedig pont tegnap este tapasztaltam egy hasonló esetet : a főnökömnek (az egyiknek) összeraktam egy mini-ITX gépet, amit egy nagy lcd tévére dugott fel hdmi kábellel. Win7 megy rajta PowerDVD11-gyel, VLC playerrel, Skype, és egyéb alap programok. Namost a file-os lejátszások (mkv-k) neki is néha-néha beakadoztak, gondoltam pont határon van a kis alaplap. Azonban tegnap vett egy kábelt (hogy miért nem tudom), és elmúlt a beakadozás. Nem frissült semmi, ugyanzokat a filmeket próbáltuk ugyanarról a külső hdd-ről, szal kicsit érthetetlen.
-
james008bond
őstag
válasz adamcsik #1356 üzenetére
Mint írtam, a Maxellt és már nem használom...fentebb linkeltem teszteket is, miért nem komálom ezeket a RITEK szutykokat. Lehet, az asztalid olvasója jobb, mint az íróé? A pc-t újraindítottad már és úgy is próbáltad???
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz adamcsik #1351 üzenetére
Röviden: amíg zöld a grafikon, addig jó a minőség...minél kisebbek az értékek, annál jobbak.
Tehát: Maxell lemezeket én kikukáztam/kukázom....
MediaRange egyelőre írás után egész jó képet ad, de ezeket kb 1-2 hónapja írogatom, tehát hosszútávú tapasztalataim nincsenek, de az biztos, van olyan Memorex / Ritek MID lemez / amit 3 év után NEM ismeri fel a meghajtó és sajnos a Maxell lemezek is ilyen kódú / Ritek /, tehát szerintem ezeket messzire kerüld el.
Verbatim, Panasonic, Sony, JVC szerintem megbízhatóbbak, ahogy fenti kolléga is írta.
JVC lemezről teszt ( igaz, LTH típusú, nem mindenkinek van jó véleménye erről ):Panasonic:
http://kepfeltoltes.hu/view/111223/Disc_quality_18-november-2011_Panasonic_MEI-RA1-001_BD-RE_BH10LS30_Avatar_C._E._www.kepfeltoltes.hu_.png
Verbatim :
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
gg72
veterán
válasz adamcsik #1338 üzenetére
Akkor ez egy PHILIP-R04-000 MID-es lemez, amihez nekem még nem volt szerencsém, de az eddig olvasottak alapján egy átlagos minőségű lemeznek számít.
Ha van rá lehetőséged, írj más típusú lemezre is, így ki tudod zárni, hogy vajon ezzel a Mediarange lemezzel van-e a baj.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
válasz adamcsik #1336 üzenetére
A MID a lemez gyártójának, pontos típusának jelölése. Ha pl. ImgBurn-nel írsz, akkor az Eszköz fülön látszódik a meghajtóba betett lemez típusa (BD Disc Information):
A ki-és bekapcsolás utáni lejátszás pont annak a jele, hogy a lemez/lejátszó párossal nem stimmel valami.
-
sensor060
aktív tag
válasz adamcsik #1310 üzenetére
Konkrétan nem tudom megmondani az okát, de azt tudom hogy ugyanilyen problémával már valaki írt ide, ebbe a topicba, még régebben. Az azt hiszem egy LG lejátszó volt. Hogy megoldódott-e neki ez a baja azt sem tudom sajnos. Esetleg lehet olvasási probléma, tehát kicsit nehezebben olvassa a lemezt, és amikor elfogy a puffere akkor elkezd szaggatni a lejátszás. Túlmelegedés nem hiszem hogy gond lenne, mert attól ki-be kapcsolod még nem hűl annyit. Érdkes dolog, és nem te vagy az első, azt hiszem utána kellene olvasni ennek a külföldi oldalakon, hátha ott már tudják is a választ erre....
-
sensor060
aktív tag
válasz adamcsik #1284 üzenetére
Hello !
MultiAVCHD-hoz nagyon keveset konyítok, de leírom ide a tapasztalataimat, hátha segít valamit.
Szóval mkv-kat is lehet felrakni egy lemezre, és menüt csinálni neki, de előtte ezeket az mkv-kat át kell konvertálni 1920x1080-ba, különben vagy széthúzza őket, vagy nem fogsz látni semmit sem.
A másik, hogy kell hozzá Avisynth, ezt külön kell felinstallálni.
A menü szerkezetébe én nem nyúltam bele, de lehet rá szöveget írni, meg lehet változtatni a karakterkészletet, lehet háttérképet rakni, aláfestő zenét (alapból is van egy), de a lényeg a fentebb leírt, előbb azt kell megoldani. Ahhoz viszont már nem elég muxolni, át kell konvertáltatni mkv to blu-ray opcióval valamilyen programmal, például DvdFab8.
Ha a beállításokhoz nem nyúlsz akkor az elkészített BDMV és CERT struktúrájú filmet a ˇ\AVCHD-[dátum] nevű könyvtárba fogja tenni. -
james008bond
őstag
válasz adamcsik #1284 üzenetére
TSMuxer GUI? MKVMergeGUI? Szerintem egyszerűbb, persze, ha a felbontás nem 1920X1080, akkor nem biztos, hogy lejátszható lesz. Előtte érdemes újraírhatóra kiírni, kipróbálni.
Azért én is szívesen olvasnám a MiltiAVCHD használatát...Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
sensor060
aktív tag
válasz adamcsik #1211 üzenetére
Eredeti lemezről akartad a TS-Muxer-rel a filmet muxolni ? Ha igen akkor nem tudom mitől van, de ha netről leszedett filmről van szó akkor valszeg eleve szarul csinálta meg az ember, aki csinálta...ilyen esetben nem sokmindent tudsz csinálni, azt a feliratot máshonnan kell hozzá beszerezni.
Az akadozás szerintem azért van, mert a lemezt nem szeretheti a lejátszód. -
Multibit
nagyúr
válasz adamcsik #1211 üzenetére
Még mindig a Mediarange lemezekkel van gondod? Már 4x-esen írva? Ha igen, tegyél próbát jobb minőségű lemezekkel! A megfelelő író/lemez/írási sebesség kombináció kiderítése költséges dolog.
Ha nem ugyanarra a vinyóra megy a letöltés, mint ahonnan írsz, semmi hatása nem szabad, hogy legyen az írásra. Én is sokszor írok így. Ha egy vinyót használsz, csökkenhet az írási sebesség, sőt időnként várakozásra is kényszerülhet az író. Az ImgBurn ezt ki is írja a log ablakban. Egyszer nem figyeltem és a rendszerlemezről küldtem egy iso-t az újraírható Panasonic lemezre. Időnként 0-ra csökkent az írási sebesség Azonban az így készült lemezről teljesen reccenésmentesen lehetett nézni a filmet. -
adamcsik
aktív tag
válasz adamcsik #1210 üzenetére
Azért kérdezem, mert idáig írás közben nem kapcsoltam ki a letöltést. A megírt lemez lejátszás közben kb. egy óra után el kezd akadozni. Ha kiveszem a lejátszóból és újra elindítom (onnan folytatja ahol kikapcsoltam), akkor akadás mentesen játssza le azt a részt is ahol előtte akadozott. Az akadozás újabb egy óra után újra ismétlődik. Nem tudom, hogy ezt miért csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BestBuy topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Politikai mémek
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest