- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Letöltöttem az ImgBurn progit gondolom ez a DVD Decrypter utódja lehet ha jól tudom. A BD-RE 25Gb-os lemezt viszi szépen az asztali BD lejátszóm (LG BD660), a BD-RE DL 50Gb-at még nem próbáltam ki mert nincs hozzá anyagom de ami késik nem múlik. Egyébként nagyon nagyot szól a Céline Dion BD. THX.
[ Szerkesztve ]
-
gg72
veterán
Adat-írásra használhatod nyugodtan a Nero-t, de filmekhez sokkal inkább ajánlott az ingyenes ImgBurn.
De mivel ugye vannak újraírható lemezeid is , kipróbálhatod a Nero-t is filmek írására és teszteld le asztali lejátszóban, hogy minden OK-e, ha igen, akkor használhatod azt is. -
Joshi
titán
Sziasztok. Mostantól én is beléptem a BD táborba egy Pioneer BDR-207-el valamint gg72-nek köszönhetően van minden méretű és fajtájú lemezem. Nagyon régen írtam lemezt utoljára és én a Nero progit preferáltam igaz hogy a DVD már elég kiforrott megoldás így soha nem is volt vele gond. A kérdésem az hogy továbbra is használhatom a Nero-t BD írásra vagy célszerű valamilyen másik progit használni. Ha nem muszáj akkor nem váltanék íróprogit mert már nagyon megszoktam és szeretem.
-
M107
addikt
Mkv 5.1 file 4.1 alakítani hogyan lehet?
Gyorsan s egyszerűen.
Köszönöm.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Beni76
csendes tag
Hali.
Nekem sehogy nem engedi telepiteni a bd rebuildert..akarhogy allitom az ffdshowt mindig ez az eredmeny.
- Windows Version: 6.1 [7601]
- AVISYNTH Version: [2.5.8.0], Ok
- HAALI Splitter: [1.9.42.1], Ok
- FFDSHOW: [], not recommended version
- WIN7 preferred AVC CODEC: Not Set correctly
- WIN7 preferred VC-1 CODEC: Not Set correctly
- WIN7 preferred MPEG2 CODEC: Not Set correctly
- FFDSHOW VC-1 set to "wmv9", Ok
- FFDSHOW MPEG2 set to "libmpeg2": Ok
- FFDSHOW AVC set to "libavcodec": Ok
- BD Rebuilder v0.40.0.11, Ok
- X264: Ok
- AFTEN: Ok
- FAAC: Ok
- MP4BOX: Ok
- WAVI: Ok
- TSMUXER: Ok -
vond
MODERÁTOR
Sziasztok!
Adott egy 2,5 órás, többkamerás, 1080p, 25 fps, vágott anyag Adobe Premiere Pro-ban...
Ezt kellene kiírnunk Blu Ray lemezre...
Milyen programokra, illetve beállításokra lenne szükségünk és hogyan zajlik egyáltalán ez az egész folyamat (export Premiere-ből, esetleg egyéb kódolások, majd maga az írás)?
Megírnátok, hogy pontosan mit és hogyan kellene csinálnunk?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
M107
addikt
Semmi ilyen nincs cup-cup nem kockásodik Philips BD3250.
Épp a te és Verybigboy ajánlására vásároltam e lemezt. Cukorul megy csak a 2 réteg olvasásakor ha oda hajolsz egy kicsit ciereg
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
M107
addikt
GG72
Van egy Verba BD-RE lemezem amikor a második réteget olvassa az asztali kis cicergést hallok, de nagyon minimális (Normális ?)
-
gothic20
aktív tag
Sziasztok
Van egy BD filmem ketté van vágva egy 29Gb-os és 20-Gb-os részre. A kérdésem az lenne, hogy van olyan program amivel össze lehetne "fűzni" a kettőt egyé anélkül, hogy át kéne konvertálni más formátummá?Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
adamcsik
aktív tag
Üdv!
Van egy 25GB-os film. A tsmxer progi át tudja alakítani,hogy rá férjen egy bd25-ös lemezre? -
Digital
addikt
Hali!
Van egy 25,7 gb-os filmem, ezt szeretném lemezre írni (nem iso, két mappában vannak a cuccok) Az ImgBurn két lehetőséget dob fel, túlírás, vagy a végéből levág. Ha a túlírást választom, akkor a lemez még lejátszható marad asztali játékoson? Úgy emlékszem ez cd/dvd esetén működött!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
M107
addikt
Szintén a Panát ajánlom megbízható, sőt az asztali játékosok is gyorsan akadás menetesen olvassák.
GG72 viszont tőled kérdezném az 50 évet ezt, hogy kezeljük ennél a lemeznél.
Szekrényben tárolva pormentesen, hűvös helyen 10 Henger-ben,A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
baji
tag
Sziasztok!
Egy kis tapasztalat megosztás bd menü szerkesztésével kapcsolatban
Használt programok: bdedit; notepad2
Amikor valahogy így néz ki a file struktúra:
\bdmv\jar\00000\load
menu
dictionary.txt
global1.xml
global2.xml
mmp_texture.xml
network.xml
settings.xml
streams.xml
template.xml
warnings.xml
Ez elég egyszerű eset szerencsére.Én a következő képpen csináltam:bdedit-ben megnyitni
-playlist fül
-megkeresni a filmet (lehet több mpls-e van)
-kitörölni a nem létező audio stream-eket (shift+del) Au fül (érdemes megjegyezni hányadik a sorban az angol és a magyar vagy amit megtartottunk)
-kitörölni a nem létező felirat stream-eket (shift+del) PG fül (érdemes megjegyezni hányadik a sorban az angol és a magyar vagy amit megtartottunk)
-save + apply to clpi
streams.xml (notepad2)
-audio streams sort megkerseni és kitörölni a nem létezőket
-subtitle streams sort megkeresni és kitörölni a nem létezőket (valószínű 2 helyen)
-subtitle with force event (még nem teszteltem ki kell-e valamit törölni)
template.xml (notepad2)
-megeresni az audio sort és kitörölni a nem létezőket (érdemes megjegyezni hányadik a sorban az angol és a magyar mert itt nincsenek megnevezve, csak úgy hogy pl. aud01,aud02,...)
-megkeresni a subtitle sort és kitörölni a nem létezőket (érdemes megjegyezni hányadik a sorban az angol és a magyar mert itt nincsenek megnevezve, csak úgy hogy pl. sub01,sub02,...) a sub00 általában a subtitle OFF
mindkettőre igaz ha nem vagyunk biztosak benne a dictionary.txt-ben megvan mit jelentenek pl. sub01 English-playlist backup-okat törölni
-backup könyvtárat felülírni a változtatásokkalpersze mindenre igaz hogy biztonsági mentést készíteni előtte
kivéve a bdedit-nél, az készít magának (azokat kell kitörölni ha minden OK)Na most hirtelen ennyi a többi fajta menüvel még küzdök egyenlőre csak úgy tudtam megoldani hogy rajzprogramban egyszerűen áthúztam a képfájlban azt ami nincs így rá lehet menni a menüben de látszik hogy az nincs rajta (át van húzva). Ha kitörlöm sajnos nem jó mert az "üres helyére" akkor is rá lehet menni és eléggé érthetetlen hogy mi van.
De keresem a megoldást hogy teljesen eltüntessemAddig is jó szerkesztgetést Akinek van ideje és türelme...
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
gg72
veterán
Nem tudom hol olvasgattál róla, de pont az LTH-s lemezek bírják kevésbé, ugyanis szerves anyagot tartalmaz az adathordozó rétegük, így aztán mivel ennek gyorsabb a lebomlása, kevésbé tartósak, valamint kompatibilitási gondok és előfordulhatnak egyes asztali lejátszókkal.
A linkelt webshop nagyon jó, korábban már többen is ajánlottuk itt a PH-n, a BD-lemezeik közül pedig válaszd a Panasonic-ot, ez a jelenleg létező legjobb lemez (eredeti japán, tartós, minden író és asztali lejátszó szereti), olcsóbb is mint a Verbatim.
adamcsik: a fentiek igazak a te kérdésedre is.
Közben szaszapi is leírta kb. ugyanazt, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
xabee
tag
Szasztok! Most vásároltam BR írót, az elsőt. Lemezt még nem vettem hozzá, de ennek a webboltnak a kínálatában nézelődtem, és ezt a Verbatim nyomtatható LTH-s lemezt szemeltem ki! De nem merem megvenni, amíg nem hallok róla valami tapasztalatot... olvasgattam azért és elvileg az LTH-s lemezek tovább bírják... Tapasztalat???
A boltot pedig ajánlom mindenki szíves figyelmébe, szerintem jó árakkal dolgoznak!!! És rugalmas a szállításuk is..:p
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot.
-
baji
tag
Hali!
Az LGEBRA-S04-00 mediakódú lemezről van valakinek tapasztalata?
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
hogolyo66
csendes tag
Lenne egy komplex kérdésem az itteni gurukhoz.
Van egy 3d- asztali bluray lejatszó és egy nem 3d-s Lcd tv-m
3d bluray filmet meglehet nézni egy olyan tv-n ami nem 3d-s ? természetesen normálisan megnézni, nem 3d-ben. A másik kérdés a 3d bluray lemezen a BDVM és a CERTIFICATE-könyvtáron kivül van még egy AACS könyvtár is. Mind a három könyvtárat kell kiirni vagy csak a BDVM és a CERTIFICATE-t. -
M107
addikt
válasz gaben88 #1966 üzenetére
Ha van lehetőséged más gépen is próbáld ki, ha ott is ugyanezeket csinálja valószínűleg a drive-al lesz valami gubanc.
Vagy még egy dolog ha türelmed és kedved rakd, újra a rendszert hát ha.
Ha egyik sem akkor vidd vissza garanciában .
-
gaben88
őstag
1. USB 2.0-ra van kötve!
2. Nem ír semmilyen hibát...
3. USB 3.0-ás Pendrive simán megy 2.0-ás sebességen. Sajnos nincs külső winyóm!FW a legfrissebb! Íráskor 2x és 4x sebességet ajánl fel minden író progi! :S
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
M107
addikt
válasz gaben88 #1964 üzenetére
1, Usb 2.0 van kötve ?
2, Eszközkezelőben az usb hub-oknál és az usb portoknál minden rendben?
3, Más usb pl usb hdd ha u.a arra a portra kötsz akkor teljes sebességgel működik?Amikor beteszed a lemezt akkor milyen írási sebességeket ajáln fel?
Firmware a legfrissebb?
Hirtelen ennyi...A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy a külső Samsung 506AB íróm mostanában átlag 1.6, 1.8x-osan írja meg a filmeket? Próbáltam bd25-ös Panával és Sony-val és bd50-es Verbával, valamint Ashampooval, Neroval és IMGburnnel is, de mindig ugyan az a eredmény. Egyébként jól megírja, csak sok idő így... Természetesen próbáltam én már 2x-esen, 4x-esen is írni, de hiába. A gépemen Win7 64bit van. Van ötletetek? A tápom pedig Spire 420W.
-
M107
addikt
Ha nem volna ilyen húzós az ára, akkor a kedvenc sorozataimat tenném fel egy pár darabra, meg mivel újraírható + egy másolat a családi dolgoknak képek videók régebbi Vhs mentések.
De várunk még vele még lejjebb megy az ára.
-
M107
addikt
Bd XL lemezt akartam rendelni de elkeserítettek Japánból lett volna, 1 DB Pana 3 rétegű 100GB RE 45-50Ezer forintra mondják postával együtt.
Akkor még várunk 1-2 évet
-
szaszapi
őstag
Semmi,baromság.Ha netán késöbblesznek akkora memkártyák amikre elfér egy film akkor nem lesz ugye "mozgó alkatrész",de korongok,lemezek mindíg lesznek.CD is van,ez nem ilyen hamar fog kihalni mint ahogy a cikk állítja.Ha jön majd egy új formátum akkor is megmarad az előd még nagyon sokáig.
-
M107
addikt
Tudom sok mindent terjesztettek, már sokan de ennek a cikknek van valóságtartalma ?
-
M107
addikt
válasz zongora #1950 üzenetére
Külföldi oldalakon minden hol 1000 írnak újraírásnak
De ez mindig elméletben kezelendő, mint a dvd-rw+rw nél.
TDK BD-RE:
25 GB-os BD-RE (újraírható)
TDK Blu-ray BD-RE lemezek, mely DURABIS2 ™ technológiát, hogy a felvétel HD video és nagyméretű adatok mentéséről könyvtárak lehetséges. Minden egyes réteg 25 GB-os lemezt ad 5x tárolása lehetővé teszi a hagyományos DVD 2 órányi HD minőségű videó
A speciális kialakítású, nagy érzékenységű fázisváltó adatrögzítő anyag hasznosul a TDK újraírható Blu-ray lemezek. Az anyag annyira stabil, hogy a TDK újraírható Blu-ray Disc mutatja, gyakorlatilag nincs teljesítmény csökkenés után is újra lett írva 10000 alkalommal.
Az exkluzív DURABIS kemény bevonat védi megfogalmazása a média felületet a karcolásoktól és egyéb szennyeződéseket, miközben a fejlett spin-kabát gyártási folyamat és az ultra-pontos felvételi anyagok létrehozása rendkívül egyenletes és pontos borító réteg.
[ Szerkesztve ]
-
zongora
csendes tag
Egy 50GB BD-RE lemezt hányszor lehet újra írni minőségromlás nélkül
-
M107
addikt
50Gb Blu-ray lemez jó és olcsó létezik?
Tdk ajánlották 2000Ft/db, a dvd-i után nagyon gondolkodok rajta hogy milyen a minősége, megéri-e?A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Multibit
nagyúr
Hogy lehet rábeszélni a tsMuxeR-t, hogy felismerje a TrueHD hangsávot? Vagy felejtsem el és próbálkozzak más authoring programmal?
-
kefir72
csendes tag
Sziasztok !
Érdekelne ,hogy esetleg valaki tud-e olyan programot amivel 50 GB-os 3d bluray-t 25 GB-ra lehet megcsinálni.
-
bodipo
csendes tag
Köszi a választ.
A lényeg, hogy a BD-rip filmeket is kiírom dvd-re és úgy nézem asztali lejátszón keresztül. Ez esetben van ez a 60 hz és valóban észrevettem, hogy oldalirányú mozgásnál szaggat az elején, de ha a tv-én a motion plus-ban beállítom, hogy tiszta legyen a kép, akkor az is megszűnik addig, míg nem pörgetem vagy nem pause-zom. Érdekes jelenség. Mitől van?
-
djnice
veterán
A legtöbb bluray lejátszó nem tudja 24p-ben lejátszani az mkv fájlokat, csak a bluray lemezeket. A különbség annyi lesz, hogy apró akadások lesznek a képben 60 Hz esetén, főleg oldalirányú mozgás esetén lesz észrevehető. Technikailag: 23.976 fps-re alkalmaznak 3:2 pulldown-t, így lesz 60 Hz belőle.
-
gg72
veterán
Még mindig nem egyértelmű. Hogy ha asztali BD-lejátszóról van szó, akkor mi különbség van a te értelmezésedben BD-lemez és BD-rip között? Most lemezről játszod le a filmeket, vagy vinyóról?
BD-rip ugyanis nem más, mint egy BD-lemezről készült másolat vinyóra pl. AnyDVD HD-val vagy DVD Fab HD Decrypterrel, ill. BD-ripek pl. a torrentes letöltések is. -
bodipo
csendes tag
Köszi a tanácsot. Sikerült kiírni az iso filet és szuperül működik. Egy kérdésem lenne, bár ez nem feltétlenül ehhez a tematikához tartozik, ahol mi most vagyunk. A BD filmeknél 24 hz-et ír ki a tv, míg a BD-rip filmeknél, amelyet felkonvertál 60 hz-t. Ezen múlik valami, vagy ez mit jelent, mert maga a képminőség tökéletes így is és úgy is.
Köszi -
gaben88
őstag
[link] Ilyenem van. Egyébként a DL Verbát és a sima Sony-t is 2,2x-esen írta... Megpróbálok a Samu honlapján fw-t keresni. Csak az érdekes az, hogy a Avatar 3D-t és a Killer Elite BD-t pedig simán kiírta jól és a 490-es Sony lejátszó meg megeszi. Bár mivel jól írta a való írási sebességet nem figyeltem! :S
-
gaben88
őstag
Az a érdekes az IMGBurnben, hogy bármire állítom a sebességet 1, 2, 4, mindig 2,2x-esen ír! Van más író program, amivel iso-kat lehet kiírni?
-
bodipo
csendes tag
válasz kadaranti #1925 üzenetére
Köszi a gyors választ. Bár nekem Samsung-rendszerem van, de gondolom, hasonló lesz a szituáció ott is. Megnyugodtam, hogy az iso file-lal semmit sem kell akkor csinálni, hogy asztali bd-lejátszóval is működjön. Még egy kérdésem lenne. Ha van egy 33 gigás iso file-om, azt hogy tudnám a legegyszerűbben bd-25-re lekicsinyíteni. Olvastam erről is sokat, de ne jutottam elméleti szinten előbbre. BD Rebuider elég hozzá vagy más is kell?
köszi -
kadaranti
csendes tag
Szia!
Nekem LG szettem van, és tökéletesen működik írott lemeznél is minden funkció!
Pl: automatikusan felismeri a lejátszó a 3D lemezt, a TV-t nem is kell átkapcsolni 3D módba, a lemez info is működik (kiírja a film címet, szereplőket, leírást, stb..., természetesen angolul) illetve a Music ID funkció is (itt az összes betétdalokat sorolja fel, természetesen ezt is angolul). Gyári lemezem még nincs, így összehasonlítást se tudok tenni, hogy ott több dolog van-e a BD live-on kívül, ez engem is érdekelne esetleg?? -
bodipo
csendes tag
Kedves Mindenki!
Olvasgatva a fórumot sok dolgot tudtam meg a bd írásról és annak tömörítéséről is, amit szeretnék megköszönni. Egy dologgal kapcsolatban azonban a hozzászólásokból nem derült ki egyértelműen valami: letöltött 23 gigás iso esetén a 3d-s tartalom megmarad vagy nem? Illetve valaki tudja, hogy ha megmarad, akkor a tv (természetesen olyan, ami le tudja játszani megfelelő asztali lejátszóval) azonnal felismeri vagy?
Köszönöm a válaszokat! -
gaben88
őstag
SONY-NN2-002
De lehet beáldozok egy BD50-es Verbatimot (VERBAT-IMd-000), hátha arra (akkor már 4x-esen) kiírva az iso-t megeszi szépen a S490-es Sony BD is! Egyébként a sebességen kívül kell vmit állítani az IMGBurnben?
-
gg72
veterán
válasz gaben88 #1920 üzenetére
Mi a médiakódja annak a Sony lemeznek, véletlenül nem Ritek, vagy CMC...?
Ne próbálj meg 1X lemezt írni, nyugodtan lehet olyan sebességgel, ami a lemezre van írva (gyanítom 4X). Valami rossz beidegződés az, hogy írjuk lassabban, biztosan tartósabb lesz, hát ez BD-nél egyáltalán nem így van, de DVD-nél sem feltétlen.
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
A napokban a leghíresebb magyar oldalról beszereztem az UP 3D-s BD25-ös verzióját. IMGBurn (2.5.6)-al kiírom Sony lemezre az iso-t egy Samsung SE-506-os íróval, de a Sony S490-es BD lejátszóm az LG 5590-es TV-men szaggatva játssza le a filmet. Illetve néha beakad a hang és kép. Ami érdekes, hogy a PS3-om meg simán lejátssza akadás nélkül a filmet. De a 490-es Sony is viszi a többi 3D-s filmemet. 5let? IMGBurn-on nem állítottam semmit. 1x-en próbáltam írni, de végül még is 2,2x-esen írta ki a filmet... (~40perc)
Köszönöm!
-
tibi72
aktív tag
Sziasztok!
MKV-ból mivel lehet ki szedni a feliratot?? -
tibi72
aktív tag
Szia!
Egyet még kérdeznék?
Áttkodoltam az Uncropal egy 9,63GB mkv-s anyagot és csinált belöle egy 8,98GB anyagot. Ha DVDFabal csinálom akkor ugyan ezt meg csinálja 23,8GB-ra (csak a Dvdfabal tuddod az a gond hogy csak egy hangot lehet választani)
Nincs valami beálitási lehetöség hogy meg közelitöleg 20GB méretre kodolja minta dvdfab??? -
M107
addikt
Minden ellenvetés mellett kipróbáltam mit tud egy Pio 206 D 12x írás mellett (Panasonic 6X BD-R lemezre)
23558MB
Teszt képes írom nincs, így csak annyit gyors beismerés, 5 asztali BD lejátszó + a PIO 206
Írás idő: 12X (53940kb/s) : 11:17
Csak egy próba volt minőségi lemezre, amúgy maradok a 6X írásnál.
-
tibi72
aktív tag
Ja még valami !(bocs)
Change fps -nél a nagyságot lehet beálitani mekkora legyen a mérete a áttkodolt fájlnak? Az Originál beálitás az ugyan akkora lesz mint az eredeti mkv nagyság amiböl dolgozik? vagy ugyan akkorára csinálja mint ano csinálták az mkv-s fájlt?[ Szerkesztve ]
-
tibi72
aktív tag
Ugy néz ki rendben megy!
Ha jol értelmeztem ugyan abba mappába rakja vissza az áttkodolt fájlt.?
Resize: nál 1920x800(No- kell hagyni ha meg akkarom hagyni a fekete széles vásznat?(nem akkarom szét huzni a képet meg akkarom hagyni a fekete sávot) és a Uncrop to: pedig a 1920x1080 legyen és akkor megfelelö lesz?Utáná átt nyomom tsmuxerel és meg van a Blu-ray!!???
-
gg72
veterán
Az Avisynth fent van a gépeden?
A Multiavchd segédprogramja ez, így lehet ezt is fel kellene tenni.
Hát ennek a kezeléséhez nem kell semmi különös tudnivaló, jobb oldalon állítsd be, hogy mi legyen a kimeneti méret, de ezt magától is megteszi. Aztán Queue és Start.
Alul a stream list-ben kijelölheted, hogy milyen hang- és feliratsávokat tartson meg.[ Szerkesztve ]
-
tibi72
aktív tag
Köszönöm!
Kell valami plussz progi hozá?? mert azt hibát irja ki "avsinfo.exe működése leáll."
Fel teszem a nagy gépre is azon hátha jobb lesz You tube-n néztem volna valami videot a kezeléséröl de nem találtam.
Ha tuddsz segiteni nagy vonalakban hogy is müködik és nagyábol mit hogyan löjek be.Köszönöm elöre is.
-
gg72
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- DIGI kábel TV
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Ukrajnai háború
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest