Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz Dr.FantastiK #51200 üzenetére
Most nem seedelek semmit
De nyáron nagy a visszaesés
Ha meg jön az ingyenes netflix és társai még nagyobb leszSzerintem kb fele lenne most
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Cs1csó
félisten
válasz Dr.FantastiK #51200 üzenetére
Tippre: erős.router, ne legyél nat mögött ipv4, 1Gbit fel, 5 ezer torrent legalább, tippre 500 torrent akár auto letöltés a friss kapós HD filn, vagy XXX HD friss, addig benn tartani amedig jó tempóban megybha már nem cserélni frissebbre.
-
tibaimp
nagyúr
üdvözlet!
Hülye kérdés lehet, de érdemes a legújabb qBittorent klienst feltenni, csak mert most a 4.3.7 64bit változatot használom, és semmi gond vele?
Sötét mód került bele, ha jól tudom?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Geth
veterán
Nekem ez OS korlátnak tűnik, ott néznék szét.
-
-
Stealth
senior tag
válasz Dragon3000 #51216 üzenetére
Megnéztem, nálam 40 az érték. NAS-on használom natívan a 4.5.5 qbitet.
File pool size.
Akkor mi van, ha mondjuk túl alacsony ez a szám?-= Stealth =-
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
ncore trackerek nem működnek vagy nálam van hiba?[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
Köszi a visszajelzéseket, nálam van valami..
-
picur10
aktív tag
Sziasztok!
Pár éve egy ilyen levetett gépre feltettem egy OMV-t és azon fut egy transmission 3.0.:
https://www.asrock.com/Nettop/NVIDIA/ION%20330/index.hu.asp
Egyre több vele a baj, nem értek az omv-hez, sem a docker-hez, csak leírásból tettem fel, de karbantartani nem tudom. Nem kell túl sok extra, csak időnként letölteni ezt-azt.
Áttérnék Windows-ra, azt legalább tudom kezelni. A mostani transmissiont át lehetne tenni? Vagy felesleges szórakozni vele, kezdjem elölről? Esetleg akkor már más kliens kellene?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz liszi70 #51033 üzenetére
Nem csak bevitelkor, utólag is át lehet nevezni mindent a kliensben , még a könyvtár nevét is amibe leszedte. Én is úgy egy másfél éve jöttem rá, át is irkáltam őket, engem sem érdekel felesleges töltelék szöveg a címben és a könyvtárnévben, egyedül az nfo-t hagytam meg úgy ahogy volt.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
Egy pár napja elkezdte ezt játszani a vírusírtó:
Ez mi? A másik ablaka ugyanez, csak .ico helyett .png kiterjesztéssel.HR24.hu
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz Dragon3000 #51238 üzenetére
nyilván. sőt én is tudnék sokkal több megnézett dolgot seedben tartani
de amikor azt kérdezik, hogy mit töltsenek le, hogy sok feltöltésük legyen, vagy automatizálják a frissen felkerült dolgok letöltését, az nem arra utal, hogy mindet meg akarják nézniistálló? gazemberség? hupákolás?
-
-
Dragon3000
veterán
válasz qnadam #51239 üzenetére
Általában tesztelésre szokták mondani, hogy tölts le friss xxx anyagot és akkor látszik, hogy rendben megy e a feltöltés torrent esetében is. Amúgy sok feltöltéshez vagy autodl vagy sok adat seedben tartása kell. Használom az autodl-t be van ott is állítva milyen sorozatokat szedjen illetve más tartalmakat amik érdekelnek és ugyanezek be vannak állítva rss-re is, mert van, hogy az egyik megfekszik, akkor ott a másik. Teszteltem autodl xxx tartalom 1TB ssd-re és mellette a megtartott adatok hdd-ről ~40TB, az jött ki, hogy az ssd-s autodl kb a feltöltés negyedét hozta össze az összes többit a hdd-s tartalom, persze gyorsabb feltöltés, illetve nagyobb ssd esetében lehet más eredmény lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Szirtimorc
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az utolsó stabil portable qbittorrtent verzió, amelyik megy win.8.1-el? -
zsolt_64
senior tag
válasz Szirtimorc #51243 üzenetére
Nincs külön portable, töltsd le a legfrisebbet, és van portable útmutató... [link]
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
válasz Szirtimorc #51245 üzenetére
Akkor nem fog menni az linken megadott módon sem. Hogy mely változat fut 8.1 es en azt nem tudom.
update : próba-szerencse, csak pár perc[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Szirtimorc #51245 üzenetére
Windows 7/8 verzió az oldal alján linkelve. [kép]
-
zsolt_64
senior tag
válasz Intruder2k5 #51247 üzenetére
Ahham akkor letölthet egy 4.5.5 -öt , vagy az utolsó 4.5.* ot és elvégezheti a kicsomagolós megoldást. Én nem szeretem a PortableApps-t és társait, mindig futtatnak más exe-t is.. Gyanús
[ Szerkesztve ]
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Intruder2k5 #51247 üzenetére
Köszi!
A 4.5.5 működik(#51246) zsolt_64
Kísérletezni nem nagyon tudok, nagyon rossz a netem (nyaraló, a szomszédtól kapok úgy 50 méterről wifit, a csúcs kábeles sebesség a faluban 5mbs körüli), azért is kéne torrenteznem, mert minden sima letöltés ha nagyobb, állandóan megszakad, de legalább lassú. Ez meg elketyeg a háttérben.Csomó mindenből portable-t használok, sose volt még gondom vele. Ha meg 1-2 évente újrahúzom a gépet, 2 perc alatt visszamásolom a mappájukat, és megy minden a régiben. Boomer vagyok már, az ilyen felhős "app lementi a profilodat, aztán majd visszatelepül és jó lesz neked" szinkronizációktól ódzkodom inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest