Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz Cs1csó #51351 üzenetére
Pillanat átállítom, megnézem neked
szerk: igen, egy tizedmásodpercig fehér, majd visszavált feketére. Ha nem az óra mellé teszi le magát, akkor nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
SunMount3r
nagyúr
Az vajon miért lehet, hogy ha a magnet link-ről nyitok meg egy torrent-et, akkor előfordul, hogy nem kezd el letölteni egyből, akár órákra is "beragadnak" a Seeder-ek. Viszont, ha ugyan ehhez a torrent-hez még letöltöm és megnyitom a torrent file-t is, akkor egyből lesz aktív Seed-er és elindul a letöltés?
Ez általában open tracker-eken van (privát treacker-en ugye ritka a magnet link).
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
válasz SunMount3r #51354 üzenetére
Milyen státuszban van olyankor a torrent? Mert magnetnél először le kell tölteni a metaadatokat és az van hogy sokáig tart...
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Kekmen #51355 üzenetére
Változó, van, hogy a magnet-el is elindul, de lassacskán, de van, hogy csak a metaadat letöltésnél fagy meg. De szerintem ennek ehhez a metaadat letöltéshez nem sok köze lehet. Van, amikor a magnet után betöltöm a file-t is, akkor egyből van hatása, van olyan is, hogy a Seeder-ek és a Peer-ek száma is megugrik vele. Általában olyan torrent-eknél van, ahol csak pár Seeder van eleve, mondjuk ahol magnet-el csak 1 volt, az is inaktív, akkor a file-t betöltve, már lesz mondjuk 2, de abból legalább az egyik aktív. Ugyan így a Peer-eknél, stb...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
HDD ki lett szerelve a gépből , majd vissza lett rakva., de így megváltozott az elérési út.
Most a program már nem találja a seed-elni valót.
"Hely keresés"-sel megmutattam neki az új helyen lévő könyvtárat, de nem történt semmi, ugyanúgy felkiáltójel.
Mikor nyomtam neki egy indítást, elkezdte letölteni mégegyszer az új helyen lévő könyvtárba.
Most így 2X van letöltve 1 helyen.
Még lenne jópár seed-elni valóm, de nem akarom mindet újra letölteni. Vagy le kell?
Mit csinálok rosszul?Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
nfsu17
veterán
válasz peetyy #51357 üzenetére
"Hely keresés"-sel megmutattam neki az új helyen lévő könyvtárat,
qBitJobb egér az egyik torrenten (csak próbaképp), majd "hely megadása".
Majd megmutatod neki (kitallózod) azt a mappát (pl Filmek), amiben van az adott film (meg a többi is).
De ez csak ezt az egy filmet tenné rendbe.
Csak próbaképp lenne ez, ha így megy, akkor lehet tovább gondolkodni.
Nálam működött így, pont tegnap csináltam ilyet (bár linuxon)
Ha be van állítva szerinted 100% pontosan arra az egy filmre a mappa jól (ezzel a hely megadása funkcióval) és mégis felkiáltójeles...akkor még
nyomhatsz egy force recheck jobb egér menüt is próbaképp.
Ez meg újra hash-elné a fájlt, ha megtalálná az adott helyén.
Értelemszerűen ha nem talál semmit, nem csinál semmit és nem lesz jó továbbra sem. -
makoss
veterán
Üdv!
Mitől van az, hogy egy torrent oldalon a kiírás szerint 0 a seed, a qBittorrentnél meg megy a seed?
Azért lenne fontos, mert ennél az oldalnál kredit alapú letöltés van, ha az oldal 0 seedet mutat, nem gyűlik a kreditem. Az oldal státusz oldala sem jelez hibát, szerintük az oldal, trekker jó
Csak nem értem az oldalon miért 0 a seed??
Hol kell keresnem a hibát?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz enginev3.0 #51362 üzenetére
300 darabot seedel, 2 hiba van de az nem érdekes...
Mit kell nézni azon belül még?[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz enginev3.0 #51362 üzenetére
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
nfsu17
veterán
válasz makoss #51361 üzenetére
Saját tapasztalatom nincs, de...van ez a DHT funkció [https://utorrent.hu/glossary/dht/]Ez be van kapcsolva nálad?Ha jól értem, akkor ez olyan helyről is tud szerezni peert, ami adott t. oldalon kívül van, mert az adatbázisban szerepel a töltendő anyag és a kliensed leadta a kérést, hogy kellene ez az anyag, és a "DHT adatbázisban" megtalálta valakinél.Így tudod tölteni, de nem onnan, ahonnan te gondolod...vagy várod.Ja, hogy te vagy az egyetlen seed, de nem látszódsz az oldalon.
Félreértelmeztem.Kolléga nem erre a képre gondolt, hanem arra, hogy ráállsz (kijelölöd) azt a torrentet, aminél nem látszódsz és ott lesz alul tracker fül, tracker infó.
Amúgy sztem rájöttem.
300 nálad szerintem a max futtatható torrentek száma.
Mivel 302-t akarsz futtatni, 2-t kidob a sorból[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz nfsu17 #51365 üzenetére
Nem, nem tudom mennyien vannak, de igen nehéz az oldalra bekerülni.
Ez úgy működik, hogy leszedel 300 db tetszőleges torrentet, én kis méretű könyveket szedtem, az foglal a legkevesebbet.
Ezeket letöltés után beállítod seedbe, és hagyod futni.
1 óra alatt ha minden jól megy (nem úgy mint most, hogy semmi nem megy) 100 kredit gyűlik össze, 24 óra alatt 2400.
Ha összejön 20.000 kredit azt felhasználhatod 24 órás letöltésre. (freeleech - amiket elmentettél anyagokat 24 óráig ingyen szedheted)[ Szerkesztve ]
-
makoss
veterán
válasz Kekmen #51366 üzenetére
Olyat szoktam még csinálni, hogy kijelölöm az összes futtatott torrentet (Ctrl+a) rajtuk jobb klikk "Kényszerített újrajelentés".
De ennél ez sem segít
Mondjuk azóta már visszajött, csak nem tudom ez mitől van, maga a qBittorrent tehet róla vagy valahol egy szerver, nem tudom.
Jó volna valami trükk kényszeríteni, hogy visszaálljon és menjen mind a 300 seed.Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Dragon3000 #51370 üzenetére
Ha van gond vele, ki szokták írni, de jó végig [kép]
-
Stealth
senior tag
Sziasztok!
Qbittorrent 4.5.5-öt használok egy nason, sikerült beállítanom az RSS feedet.
Azt kérdezném, hogy az RSS Downloader Rules beállításnál a Must contain mezőbe hogyan kell megadni az adatot? A liverpool meccseket akarnám automatikusan leszedni, ugye ez heti egy meccs (még), ezt írtam be: Liverpool, Futball, 1080i.
Jó ez így?-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz enginev3.0 #51376 üzenetére
Köszönöm, ez nem volt meg!
Majd meglátom mi vár, ha hazaérek.-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz enginev3.0 #51376 üzenetére
Bocs, de csak van még egy kérdésem.
Két feltöltő is fe lszokta tenni, a torrentfájl utolsó karakterei a feltöltők nevei.
Hogy tudnám kiszűrni, hogy mindig csak az egyiktől szedje le a cuccot?-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
válasz Dragon3000 #51379 üzenetére
Tehát így:
Futball*Liverpool*1080i*sorozat*hun*feltöltö-= Stealth =-
-
Stealth
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-= Stealth =-
-
zsolt501
nagyúr
Sziasztok
Mitől lehet az Qbittorrent esetén, hogy ha egy torrent fájlt törlök és kipipálom, hogy a fájlokat is törölje akkor a fájlokat törli, de a fájlhoz való könyvtárat meghagyja , ez kissé bosszantó ha pl törlök egy filmet, a film mappa ott marad csak a benne lévő fájlt törli ki, van valami amit nem vettem észre, amiért ezt nem törli?[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Kekmen
senior tag
válasz roseA580 #51384 üzenetére
De, ez benne van a 4.3.9-ben is.
zsolt501: Ez akkor szokott előfordulni, ha nem csak a torrent tartalma található meg, pl egy feliratfájlt másoltál oda, vagy a torrent a törlés pillanatában épp használatban volt, tehát volt seed, akár néhány kB-nyi is elég. Én is tapasztaltam már, TC-vel kitörlöm később az üres könyvtárakat (SHIFT+ALT+ENTER) és méret szerint rendezed, majd törlöd."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
YxVs
senior tag
Autodl, vagy RSS, vagy autobrr-ben lehet olyan szűrőt állítani, hogy csak olyan anyagok legyenek letöltve, amit mondjuk minimum 300-an seedelnek?
Vagy ne adj Isten IMDb értékelés alapján? -
zsolt501
nagyúr
válasz Dragon3000 #51387 üzenetére
Kipróbáltam hiába volt stoppolva, nem törölte a könyvtárját, szóval nem ez a hiba oka.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
YxVs
senior tag
válasz enginev3.0 #51381 üzenetére
Ennél a logikánál maradva próbáltam RSS letöltőbe tenni ezt a release-t:
A.Quiet.Place.Day.One.2024.READ.NFO.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.Atmos.H.264.HUN.ENG-PTHD
Így:
A.Quiet.Place.Day.One*1080p*film*hun
De nem találja. Mit rontok el?
-
Stealth
senior tag
válasz enginev3.0 #51395 üzenetére
Illetve az RSS frissítés gyakoriságát is, ha jól emlékszem.
-= Stealth =-
-
YxVs
senior tag
válasz enginev3.0 #51395 üzenetére
A csatornánkénti cikkek maximum számára gondolsz?
Itt bármilyen nagy számot meg lehet adni?
Ha jól emlékszem 500-at adtam meg, és pl. a Svennis.2024.720p.WEB.h264-OPUS release-t sem találta meg.
A Film (ENG HD) kategóriából szinte semmit.
Pedig a fent említett film jelenleg is benne van az utolsó 500 torrent között.
Érdekes az is, hogy a RSS feedben mindenféle szűrők nélkül is csak az utolsó 50 db jelenik meg, és nem 500.
Itt lehet a bibi? -
YxVs
senior tag
válasz enginev3.0 #51398 üzenetére
Igen, ezt közben nekem is megtalálta, benéztem valamit.
Viszont az említett Svennis release-t megnéznéd légyszi?
-
enginev3.0
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Dell notebook topic
- Windows 7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest