Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
továbbra sem értem miért nem osztod meg a terhelést a két meghajtó között
1 kattintással több csak hogy kiválaszd hogy a C-re vagy D-re töltöd a cuccot
megjegyzi a könyvtárat utorrent ha már töltöttél 1x belenekem van D meghajtó 1TB-os 7200-as HDD Torrent mappa
meg van C meghajtó 500gigás 850 EVO SSD Torrent mappa
torrent hozzáadáskor az alapértelmezett a D meghajtó mappa de ha 20-30gigás cuccot töltök átkattintom a C-re és máris oda tölti ennyimi a fenének másolgasson a két meghajtó közt a gép amikor egyszerre berakok 20-30 HDXXX-et
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
iguana
őstag
én legalább 7 éve nem használok ut-t, hanem qt-t, szóval kopottasak az emlékeim. az nem jó, ha ut-ben megadod, hogy az ssd-d legyen az alapértelmezett letöltési hely, majd beállítod, hogy a kész letöltéseket hova helyezze át? (asszem még címke alapján is) ezt alapból tudja.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
TeeJay
félisten
válasz iguana #21607 üzenetére
de ezzel megint csak terheled...
beraksz 100giga cuccot mondjuk 10darab 10gigásat
amint lejön az első akkor másolhatja HDD-re tehát még jobban terheled az SSD-it is
sokkal több idő lesz mire lejön a 100giga cucc utána meg mire átmásolja HDD-re az egy óra és akkor meg már nincs kinek seedelni mire HDD-re kerülehelyett nyomnád SSD-re a 100gigát aztán ha lejött seedeled 6-12órát aztán másolod külső HDD-re ha meg akarod nézni később... máris felszabadult a hely és mehet az újabb anyag
közben a HDD-re meg tolod a 2-3gigás cuccokat ami amúgy is csak rövid ideig fogja a HDD-t
és az is tud seedelni az SSD mellett
tehát legjobb módon kihasználod a netedde ez csak tipp én így csinálom jó ideje
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
betyarr
veterán
válasz woodworm #21605 üzenetére
igen,pontosan így tapasztaltam
témához kötődő másik kérdés: szépen jön lefele a zadat.500-as nettel eddig a max amit láttam az kb. 57MB.ilyenkor (de már akár 45MB környékén is) a hálózat 100%-ra terhelődik és pár pillanatra visszaesik a letöltés sebessége 30MB körülre,majd szépen megy is visszafele 50 körülre.namost.ha 500-as netnél ez történik,akkor 1000-esnél mi lehet?van erre valami "ellenszer"?vagy ez tök normális?
-
TeeJay
félisten
-
TIT
veterán
A delugéba be van kapcsolva a filelefoglalás,de letöltéskor meg se áll,kétlem,hogy lefoglalná.
-
woodworm
veterán
válasz betyarr #21619 üzenetére
Így van!
A meghajtó gyökerét megadva és onnan címkézve bármilyen struktúra létrehozható. Mellette olyan finomságok is ott vannak, mint a hardlink meg a symlink, egy ideje windowson is elérhető.Az újabb utorrentekben külön menüpontba került a címke és kibővültek a lehetőségek, de az újabb verzióknak van negatív hozadéka is.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz betyarr #21619 üzenetére
Nocsak. Meglepő.
Így már egy nagyságrenddel jobb a helyzet. Ha a meghajtó gyökerébe pakolom, és csinálok címkéket a szokásos helyekhez talán jó is. Lehet én is megpróbálkozok vele. (Akkor / kell és nem \ mint a windowsnak általában?)Azt figyelted, hogy mi van akkor, hogy ha több címkét is kiválasztasz? (remélem nem másolja több helyre)
És azt, hogy van-e probléma azzal ha változtatsz a torrent gyökér nevén. PL ilyenkor is rendesen megy a áthelyezés a "csak alapértelmezett mappából" opcióval.Mondjuk így is egy kicsit szarakvós, pl ha a címkék nem egyeznek a letöltési mappákkal. (Pl nálam Lossless/nem-lossless zene)
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz woodworm #21620 üzenetére
"Mellette olyan finomságok is ott vannak, mint a hardlink meg a symlink, egy ideje windowson is elérhető."
Mondjuk szerintem ilyen funkciók használata nincs beépítve az utorrentbe.
A hardlink megy egy utálatos dolog szerintem ami csak problémákat hoz. Agyoncsapja a könnytárstruktúrát.
-
woodworm
veterán
A symlink és a hardlink egy nagyon jó találmány, a kodi kapja a szabvány beszélő nevet és link mutatja a torrentkliensnek az eredeti néven.
Szerintem nincs multicímkézés az utorrentben, legalábbis ezekben a korai verziókban, az újakat nem ismerem csak futólag.
Ha a címkestruktúrában igazodol a könyvtárneveidhez, akkor abba a könyvtárba kerül, ahová szánod. -
Csontbrigád
tag
válasz woodworm #21618 üzenetére
Szia,
A cimkék használatáról tudnál tanácsot adni részemre?
Ubuntu Server 14.04.5
qBittorrent-nox ver. 3.3.16
Fenti felállásnál hogyan tudom cimkék szerint szétrakni a letöltéseket? Jelenleg egy mappába megy minden.
Link is segítene, legalábbis remélem...
Jelenleg Flexgetet találtam, ami RSS és cimke kezelést meg tudná oldani, de ez elég kemény dió nekem.Köszönöm!
-
mzso
veterán
válasz betyarr #21623 üzenetére
Hozzá tudsz még adni miután bekerül a letöltési listába. De mindegy kipróbáltam. Az első helyre másolja csak.
De természetesen nem fed le így sem minden variációt (Ezért lenne jó egy rendes derék ideiglenes letöltési mappa...). Ha simán csak egy fájl van a torrent gyökér mappa nélkül akkor hiába hozok létre neki egy saját mappát a mozgatásnál az UT ott hagyja a letöltési mappában és csak a fájlt másolja át belőle. Meg gondolom akkor is ha simán egy al-mappába akarom tenni az új torrentet. (Új címkét létrehozni minden ilyen esetre meg elég durva lenne.)
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
Szerintem a multicímkézés későbbi opció, a 2.2.1 nem tudja. A szóló fájlokra én is haragszok, ez sajnos ilyen.
(#21625) Csontbrigád
Windowson a beállításoktól függően a qbittorrent ugyanígy viselkedik, ahogy az utorrent kapcsán megbeszéltük. Automatikus torrentkezelés beállításakor a beállított címkének megfelelő könyvtárba kerül a letöltés.
A flexget és az rss beállításához nekem is a haverom segítsége kell, sokat nem tudok mondani. A szortírozós letöltéshez még segítség lehet a qbittorrent figyelt könyvtár szolgáltatása, minden figyelt könyvtárhoz meg lehet adni egy letöltési könyvtárat. A címkézéssel nem jó keverni. -
LSL1337
őstag
válasz Csontbrigád #21625 üzenetére
deluge és a pluginjai
van 2 féle label plugin is, ami elég advanced funkciokat tud, van ami tracker vagy filenév alapján bedobja automatikusan őket 1 helyre
de auto add-al is megoldható, létrehozol több watch folder-t, és mindegyiknek külön beállításokat tudsz megadni. sávszél, mappa, kezelés, seedelési szabály stb... -
-
woodworm
veterán
Valami jogosultsági gondja lehet, nem jönnek létre útvonalak. Telepítettem a függőségét (Visusl C++ Redistributable....), de az alkalmazások között nem elérhető a státusza, elinduláskor semmi látható nem történik, feladatkezelőben egy pillanatra sem jelenik meg.
Debug módban pedig itt a lista:
C:\Program Files (x86)\Deluge>deluge-debug.exe
[ERROR ] 20:57:08 config:435 Error writing new config file: [Errno 2] No such file or directory: 'C:\\Users\\woodworm\\AppData\\Roaming\\deluge\\ui.conf.new'
Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 6, in <module>
File "__main__.py", line 128, in <module>
File "__main__deluge-debug__.py", line 11, in <module>
File "deluge\main.py", line 137, in start_ui
File "deluge\ui\ui.py", line 153, in __init__
File "deluge\ui\gtkui\gtkui.py", line 245, in __init__
File "deluge\ui\gtkui\ipcinterface.py", line 93, in __init__
File "os.py", line 157, in makedirs
WindowsError: [Error 3] A rendszer nem találja a megadott elérési utat: 'C:\\Users\\woodworm\\AppData\\Roaming\\deluge\\ipc'Több verziót végignéztem, ill. portablet is próbáltam, aminek elméletileg semmilyen függősége nem lehetne.
[ Szerkesztve ]
-
-
mckay
aktív tag
válasz LSL1337 #21539 üzenetére
Mégegyszer köszi a tippet, hogy a uTorrent kliensemet tudnám menedzselni az Android telómról a TransDrone applikációval.
Beállítottam, megy, nagy a boldogság.Tudna valaki ajánlani egy hasonló frappáns appot az Apple áruházából is, iPad-hez?
Rákerestem, nyilván, kismillió találat.
Megköszönöm szépen, ha valaki megosztja a tapasztalatát, hogy melyikkel érdemes... -
hroberto
veterán
Szolgáltatót váltottam, a DIGI-re tértem át. Kábelen jön minden. Betettek egy modemet, ami a router is egyben. Az a baj, hogy passzív vagyok azóta. Tudok ezzel kezdeni? qBittorrentet használok.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
hroberto
veterán
válasz enginev3.0 #21642 üzenetére
Szóval akkor én nem tudom megoldani. Köszi!
És segítenek ezügyben?Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
havri1
félisten
Routerben átirányítva a torrent portja, online checkeren ez aktív is.
WInd7 tűzfalban manuálisan TCP/UDP-n is nytva a gépen, kliensbe ez be is van állítva. Mégis a beépített checker X, nem látja. Ha bepipálom a kliensben az upnp-t, akkor már zöld pipa.
Lehet rosszul értelmezem, de ha manuálisan mindent megadok, akkor upnp nélkül is aktívnak kéne lenne, nem?havri
-
betyarr
veterán
másnak is ilyen durva? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs