- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plaguee
tag
válasz
hroberto #20242 üzenetére
Köszi megprobálom azt a kliens-t hátha. Nekem igazából az a bajom, hogy ez már évek óta tart kérdeztem haverokat nekik ilyen gondjuk nem volt ugyanazzal op. rend., torrent kliens. és net előfizetéssel. Ezért nem értem mi a gáz nálam.
Glaz-dozfhut:
Te tudtál valamit kezdeni azokkal a torrentekkel? ( azért kérdem mert így nem tudod javítani az arányod azt kidobnak előbb utóbb az oldalról) :S
woodworm:
Értem akkor az ilyet kerülöm, de régen ezek a torrentek voltak a legjobb arány javítók, de ha olyat szedem ahol 2-3 seeder peerer van akkor se megy a feltöltés. Évak óta ez a probléma nem most jelentkezett.
-
woodworm
veterán
válasz
hroberto #20247 üzenetére
Nem közvetlenül az ncore hibája, a partial seederes korlátozás a trackeren évekkel ezelőtt megszűnt. Viszont szinte minden torrent jelentősen túl van seedelve, ezért letöltéskor a kliens azok közül választ, akiknek meg van a teljes torrent.
Ha sávszélkorlátod van, akkor gondolom nem hd filmeket töltesz. Az sd kategóriában a sample 15-20 MB, az info fájl minimális és akkor is letöltődik, ha nem jelölöd be. -
enginev3.0
félisten
válasz
hroberto #20231 üzenetére
Én windowson csak keveset használtam, azelőtt pár nasom volt, amin futott, de ott az arm procik gyorsan megfekszenek
Egyébként elég kedvelt kliens, szóval sok gond nincs vele, beállításokkal sem kell sokat játszani, van gui, telefonos app, és minden hozzá. szerethető.
De viszont a lemezre kiírása utorrentnek szerintem jobb, mert ha nagyobb sebességgel töltesz transmissionnal, akkor sokszor észre lehet venni, hogy a gui csak pörög pörög, de nem frissül, majd 1-2-3 másodperc után újra észhez tér, de ezt egy letöltés alatt elég sűrűn eljátssza.SSD-t szerintem jobban kíméli, bár azt nem tudom mekkora szeletekkel dolgozik
Ram fogyasztása egyébként nem sok
Ha megnézed egy forgalmas torrent adatlapját, látható, hogy a kliensek elég nagy része Transmission, szóval nem lesz gondod vele
Kár hogy a fejlesztése leállt
-
woodworm
veterán
válasz
hroberto #16269 üzenetére
oldapps.com
Rákeresel az utorrentre és azt a verziót töltöd le, amelyik szimpatikus. Ha a telepítés idejére lekapcsolod a hálózatról, hibaüzenet nélkül lefut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- PC játékok 2500Ft/db
- Mandragóra steam kód
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- BIG BOX LOT! - Tomb Raider 2, Baldurs Gate, Abe Exoddus, X-Com, Pools of Radiance
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest