Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Cs1csó #22481 üzenetére
nem kell hozzá semmilyen extra net. max egy home server, de szerintem már egy mai jobb rúterrel is meg lehet oldani...
nekem kb. 250-300 torrentem van (igaz szerintem 2 tera biztos van méretre összesen), ráadásul napközben 2 megabitre van korlátozva az összesen 5 megabites feltöltés, és vagy 5-6 oldalt érint, nem csak a magot.
mégis évek óta benne vagyok az első 3000-ben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Nincs valami 1 oldalas leírás olyanoknak, akik csak ki akarják próbálni a bányászást VGA-val, de nem akarnak túlságosan belemélyedni a részletekbe?
Valami "ide regelj be, ezt töltsd le és már indíthatod is" dologra gondoltam.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz rasotamas #22498 üzenetére
Nagyon nem vagyok boldog az eredményekkel. Sorrendbe rendezett fájlok, mind kihagy-ra állítva. Kiejlölöm az első 5-öt, beállítom, hogy a fájl sorrend szerint. Az eredmény, hogy letöltötte az elsőt és az utolsót szinte párhuzamosan, az elsőt picivel hamarabb, utána az utolsó előttit, stb, ethát aszerint, hogy hanyadik szelet. De én a kijelölt részt úgy szeretném hogy fentről lefelé prioritással.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
woodworm
veterán
válasz rasotamas #22510 üzenetére
Leírtam a megoldást, teljesen jól működik. Nem neked kellene állítgatni a prioritást, megteszi a program letöltés közben. Tehát azt állítsd be, amit az előzőleg ajánlottam, a grafikus felületen ne próbáld felülírni. Sorozatrészekből tölt egyszerre többet is, de sorrendben.
-
veterán
-
sphe
senior tag
Szeretnék segítséget kérni.
Jogtiszta Win7 Professional alatt yTorrent 3.5.1 klienst használok és amikor fut a program, a böngészés az borzasztó lassú, percek alatt töltődik be egy weboldal, az ftp kapcsolatok is belassulnak.
Azt gondolná az ember, hogy a gépem lassul be vagy az internet szolgáltatóm a gond, de a net-mentes programok gyorsan futnak, valamint torrent mellett más mobil eszközökkel gyorsan megy a böngészés, tehát nem a sávszélességgel van a gond. Csak "házon belül" nem hasít a net torrent mellet .
Találkoztatok már ilyen problémával, tudtok segíteni?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
Glaz-dozfhut
őstag
Alt+0181= µ
- Glaz-doz-fhut -
-
MODERÁTOR
Ha szeretnék feltölteni egy anyagot és a NAS-ról seed-elni akkor erre a transmission remote gui nem alkalmas?
Valami más programot kell hozzá használni?
pl. transmission-daemon?20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
válasz enginev3.0 #22522 üzenetére
hol található a gui-ban a torrent készítése?
20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #22525 üzenetére
Köszi.
Esetleg tudsz ajánlani valamit helyette/mellette?20 éve a Prohardveren
-
havri1
félisten
Újabb korlátot vettem észre.
A letöltős gépbe van egy RAID0 tömb, és 2 db különálló , plusz a rendszer SSD-n.
3 RSS van beállítva, mind a 3 külön egységre tölt.
Jelen pillanatban ha nincs letöltés (2 -re van korlátozva, de 1-el is ugyanez a helyzet), megy minden up maxon (~22MB/s).
Bejön egy RSS mondjuk UHD-ból az egyik sima HDD-re, azt elkezdi 20-25MB/s-el szedni, de párhiuzamosan megakadnak a feltöltések (RAID0-ról is) pár kB-ra. Amint vége a letöltésnek, megindul újra.
Mi akasztja meg?
Miért nem tud egy független tömbről seedelni?havri
-
MODERÁTOR
Nem tudom sajnos, nem vagyok nagy Transmission felhasználó (uTorrent-et és rTorrent-et használok), talán még a Transmission Remote DotNet amit érdemes megnézni, bár ezt már jó néhány éve nem fejlesztik, azért nem volt rossz.
Amúgy az alap webui nem tudja? Vagy esetleg van még a Transmission Web Control, ami ugyancsak nem rossz, tud magyarul, és van mobilos felülete is. Bár azt, hogy lehet-e torrentet létrehozni vele, sajnos nem tudom.
-
enginev3.0
félisten
válasz havri1 #22529 üzenetére
Ez nálam is így van, erről beszélek hónapok óta
Tegnap este meg szombat este is amikor 150 torrent köré kúszik az aktív torrentek száma akkor 10-20MB/sra esik vissza a sebesség, hiába az 500GB SSD, azon is lassú a HDD torrentekkel együtt
Szerencsére napközben visszahozza a lemaradást, de elég zavaró dolog
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #22531 üzenetére
De nálam csak akkor "áll le" a feltöltés, amikor van aktív letöltés, viszont itt is csak abban az esetben, ha nem a raid-re szedek. Ugyanis ha raidre jön le cucc, mellette van feltöltés is szépen.
Én arra tippelek, hogy hiába külön hdd, külön csatorna, az alaplap egyszerre nem tud práhuzamosan 2 fele "figyelni". Viszont a raid van annyira gyors, hogy egyszerre kiszolgálja a fel és letöltést is. Gondolom az SSD is képes erre, ha csak arra vannak nyitva torrentek.havri
-
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Nemrég kötötték be hozzánk a Gigabites DIGI netet. Eddig nagyjából ment a feltöltés rendesen, viszont amióta újraraktam a Windowst, azóta nem igazán stimmel (360 Total Security + MBAM párost használtam, most Kaspersky free van fenn, ha ez bármit is számít, qbt a kivételek között van). Port nyitva van, szerintetek mi lehet a probléma? qBitorrentet használok, ehhez esetleg tudnátok beállításokat ajánlani? DHT, PeX, LPD ki van kapcsolva, valahol azt olvastam, hogy ezeknek semmi haszna zárt trackereknél. Titkosításnál pl melyik lenne a legjobb választás? Kapcsolati korlátoknál, és a torrent ütemezésnél az alap beállítások vannak, de gondolom itt is érdemes állítgatni, csak kérdés, hogy mire . Speciális beállításoknál van valami amit érdemes átírni? Amúgy azt tudja valaki, hogy a port forward, és a port trigger között mi a különbség? Torrentezésnél a port forward számít, nem? Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
-
Ronam
addikt
válasz enginev3.0 #22539 üzenetére
Ezzel szerintem nincs gáz. Mielőtt újraraktam volna a Windows-t, volt hogy 20-22 MB-tal ment a feltöltés, szóval akkor még ment rendesen. Windows-ban gondolom nem kell semmit külön állítani, mert telepítés után hozzáadja a WD kivételekhez. Próbáltam most egy másik porttal, de ezzel sem az igazi. 50000 feletti portot használok.
-
Ronam
addikt
válasz havri1 #22542 üzenetére
Megnéztem és egyeznek az IP-k. Viszont itt 2 kapcsolatot látok, az egyik PPPoE (digi internet névvel), a másik Static (omci_ipv4_static_1 ezzel a névvel). A PPPoE-nél a NAT-nál azt írja, hogy Enabled, a másiknál meg azt, hogy disabled. Lehet amúgy a portnyitást is elszúrtam. Nálam így néz ki a portforward felület. WAN host start/end-hez nincs semmi megadva, akkor ide kéne beírni ezt az IP-t 84.236...... ? Amúgy ez alapján csináltam a nyitást, és itt azt írják, hogy a WAN IP 24 óránként változik, úgyhogy vagy 0.0.0.0 legyen, vagy hagyjuk üresen. Akkor most melyik lenne a jó megoldás? Kicsit már összekavartam a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
válasz enginev3.0 #22546 üzenetére
Nem engedi, és a 0.0.0.0-t sem. Megpróbáltam átírni arra amit a felületen látok a WAN IP-nél, de ezzel a beállítással meg teljesen meghal a feltöltés.
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok újratelepítettem a számítógépem win10 lett feltéve utorrent 2.2.1-et használok, UHD tartalom letöltésénél kb 50 Giga megfagy az utorrent ez miért lehet?
-
havri1
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.