Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz MaxxDamage #21900 üzenetére
a megfelelő torrent kliens verzió egyéni megítélés kérdése.
egy biztos: ha utorrent 2.2.1-el nem éred el a minimum 50 MB/s írást, akkor kizárólag szoftveres gondod van.
(bár nem írtad írtad a cpu-d, net előfizetésed, de feltételezem ezek "rendben" vannak. )14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
MaxxDamage
félisten
válasz iguana #21901 üzenetére
Gépem az aláírásban szerepel.
Netem az Telekom (NetMánia XL) 50/5 (lefelé max 6+ MB/s , felfelé max. 1+ MB/s amivel megy és ezt szokta is hozni, a max. értékeket)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Eagl3
veterán
válasz enginev3.0 #21893 üzenetére
3.5
-
iguana
őstag
válasz MaxxDamage #21902 üzenetére
én meg vak vagyok, csak a szememet nem böki ki, bocs
a gép vitán kívül bőven elég.
a neted max. 50 Mbps sebességet kínál. ideális esetben az max 6 MB/s körül mozog, tehát túlzott növekedést ne remélj.
persze ez semmiképp nem indokolhatja a disk overload-ot, de ezt a sebességet feltétel nélkül kell bírnia a hardverednek. a legkisebb pisszenet nélkül14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
MaxxDamage
félisten
válasz iguana #21904 üzenetére
Tudom, tudom.
Korábban más program verzió volt (ezt pár hónapja töltöttem le (és nem tudom mit is használtam még Win7 -en, de az simán ment max sebességgel.. sőt nem is a sebességen van itt a szó, hanem a "disk overloaded" jelenségen. Ha az uTorrent beválik, a BitTorrent kuka lesz kb.)MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
TeeJay
félisten
válasz MaxxDamage #21905 üzenetére
ott valami nagy gebasz lesz hallod
öcsém 10+ éves core2 duo procis laptopja 250gigás ósdi lassú 2,5" HDD-re tudott 20megabájt letöltést pedig már nagyon szenvedett ott
nekem az i5-2540M procis 1TB-os 7200-as 2,5" HDD utorrent alatt tud 50-60megabájtot ha kevés seed van
ha csak magát a cuccot töltöm tehát nincs más letöltés vagy seed akkor meg simán 80-90megabájt is megy ott van procilimitasztali gépben 4790K proci van tuningolva és 128gigás 850 PRO SSD-vel kihajtom az 1000-es DIGI-t
utorrent 2.2.1-elátmeneti tárnak adj 512MB-ot, és az írási tár legyen engedélyezve vagyis vedd ki a pipát az "írási blablabla tiltása elől"
ha kap írási cache-t meg 512MB átmeneti tárat arra 200-500megabitet tudnia kellene egy normális HDD-re
természetesen ha van sok seed-ed meg letöltésed és benyomsz még párat akkor mindenképen lesz megtelt a lemez felirat mert amíg lefoglalja őket addig nem tudja írni ráamit tudok javasolni hogy egyszerre csak 2 aktív letöltés lehessen
én így szoktam töltögetniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
MaxxDamage
félisten
válasz TeeJay #21906 üzenetére
Igen, torrent kliensel volt a baj.
Amúgy a torrent oldalán (ahonnan tölteni szoktam, az uTorrent 2.2.1 az ajánlott kliens.
Ezzel már megy minden szépen és simán, ahogy kell.
Problem solved.MD
-
TIT
veterán
Nekem mi lehet a baj ha nem megy delugeval 350 fölé egy 8 éves WD Black-el?
Proci nem megy 50% fölé.PhenomIIX4-925.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Hogy lehet megcsinálni hogy ncoreon az utorrent magától töltsön le beállított sorozatokat? Ha kijön egy új rész
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Rimuru
veterán
-
longhair
csendes tag
Sziasztok.
Itthon egy Core i3-3220 3300/4096/500(Sata)/Dvd-Rw/S/L/PCIE - Lenovo M72e (3660) gépen Ubuntu Linux 16.04.2 szerver fut. Transmission-daemon van telepítve, de egy ideje véletlenszerűen leáll/lefagy, fogalmam sincs mitől, van amikor naponta többször is, de van amikor napokig fut rendesen.
A service transmission-daemon status a következőt írja:● transmission-daemon.service - Transmission BitTorrent Daemon
Loaded: loaded (/lib/systemd/system/transmission-daemon.service; enabled; vendor preset: enabled)
Active: failed (Result: signal) since p 2017-12-01 13:25:05 CET; 5h 16min ago
Process: 1125 ExecStart=/usr/bin/transmission-daemon -f --log-error (code=killed, signal=SEGV)
Main PID: 1125 (code=killed, signal=SEGV)
Status: "Uploading 115.86 KBps, Downloading 8.32 KBps."
nov 30 20:11:57 zso-nas systemd[1]: Starting Transmission BitTorrent Daemon...
nov 30 20:12:01 zso-nas systemd[1]: Started Transmission BitTorrent Daemon.
dec 01 13:25:05 zso-nas systemd[1]: transmission-daemon.service: Main process exited, code=killed, status=11/SEGV
dec 01 13:25:05 zso-nas systemd[1]: transmission-daemon.service: Unit entered failed state.
dec 01 13:25:05 zso-nas systemd[1]: transmission-daemon.service: Failed with result 'signal'.Nem találom a megoldást, csak annyi jutott az eszembe, hogy crontab-al percenként megvizsgálja egy script a státuszát, és ha nem aktív akkor újraindítja, és logolja az időt. Ma a log szerint 2x kellett újraindítani....
De ez csak fél megoldás, jó lenne a hibát megtalálni.Köszönöm, hogy végig olvastad.
Zsolt -
-
woodworm
veterán
A qbit esetén egy félreértelmezett opció miatt maradt rajta, hogy nem törli a .torrent fájlokat. A feladatlistában lévő torrentekkel ugyanis ezt minden faxni nélkül megteszi ha törlöd a listáról.
Ha be van jelölve a beállításoknál a .torrent fájlok másolása és az elkészült .torrent fájlok másolása x helyre, az egy backup funkció számodra. Azokkal a qbit szándékosan nem foglakozik tovább és törli párhuzamosan az általa használttal együtt.
A deluge esetén nem hasonló a helyzet? -
D@niel
addikt
sziasztok,
van egy SSD+HDD kombóm a notiban, HDD 1TB, ide jönnek a letöltések
sokszor nem használja a HDD-t, amikor nem játszok le zenét onnan, viszont a uTorrent letöltések ide mennekmeg lehet azt csinálni, hogy esetleg ne kapcsolja be a uTorrent a HDD-t, ha seedelek? mert így feleslegesen zúg - bár mégse, mert seedelek vissza - viszont jó lenne, ha sokkal halkabb állapotban töltené vissza az adatokat
köszi
szerk. valami olyan lehetőség lenne jó, hogy a uTorrent egy adott fordulat alatt tartja a HDD-t, ami elég a seedhez, így pedig halkan dolgozik a HDD
nem tudom, ez mennyire kivitelezhető[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
TIT
veterán
válasz woodworm #21917 üzenetére
Ha törlöm listáról attól még a vinyón marad nem?
Torrentfilek másolása ide,ott van pipa,akkor ez a bibi?csicso82: Bejelöltem a "Delete copy of torrent file on remove"-ot így már törölni fogja elvileg.
Köszi mindkettőtöknek,az utorinál nem volt ilyen anomália.
D@niel: Vedd lejjebb a feltöltési sebességet,akkor nem kerreg annyira,de a hdd ugyanúgy pörög.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz D@niel #21919 üzenetére
szerintem cserélj fület
vagy gyere el párszor hétvégén bulizni és romlik annyit a füled hogy nem hallodnekem a laptopban 7200-as WD Black pörög de nem is hallom
egy ici picit hangosabb csak mint az 5400-as HGST merevlemez
2,5" méretben hangtalanok a HDD- amúgy és a seek hangot sem hallani igazán3,5" már tud zajosodni főleg ha rázza a házat de laptopban ilyen nincs
töltsél SSD-re és seedelj arról
az meg sípolni tud ha meghajtod szóval tedd át másik szobába vagy passzMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #21913 üzenetére
Be, az rss kezelőben minden rss-nek lehet adni külön mappát, és címkét.
havri
-
havri1
félisten
válasz enginev3.0 #21924 üzenetére
Látod, ezt nem tudom, de ahogy neztenz, elég hamar. Általában elsők között csatlakozom a torrentekhez.
havri
-
LSL1337
őstag
válasz enginev3.0 #21926 üzenetére
5 a minimum, advancedben lehet levinni oda talán, lejebb nem ajánlja egy oldal sem, feleslegesen terheli csak a feedet.
-
LSL1337
őstag
válasz TeeJay #21915 üzenetére
...
mert 1 embernek negatív tapasztalata van?
amikor én leírom 20x, hogy az messze a legjobb kliens, az persze senkit nem érdekel, mert nincs leírva naponta 20 postban, hogy a usernek éppen mi vele a baja. miért is? jah mert teszi a dolgát tökéletesenelindítom a torrentet, 3-5 mp és jön 100MB/sec +-al
force recheck, ha cross seedelni akarok, akkor 10GB kb megvan 1 perc alattutorrent régen még abba is beleakadt, ha 1 cuccot seedeltem 2 helyre, és átlag 1 nap után elakad, gondolom ugyan azt a szeletet akarta tolni a másik helyre is éppen, és pont foglalt volt. nettó hülyeség ez a rendszer
RSS sem a legjobb, initial seed meg pláne nem a legjobb. Minek seedelni valamit hónapokig, amikor az első 30 percben többet fel lehet tölteni belőle, mint ha utána 2 hétig seedelném. pláne sorozatoknál/filmeknél
mint mondtam, egy rendes oldalon nézd meg a top feltöltők milyen kliens használnak.
nem sok utorrentet látsz ott. vajon miért...qbittorrent se rossz, de az uj verzion van még mit javítani, meg persze még nincs engedélyezve a rendes oldalakon, hiszen erősen béta
-
esikl012
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a pc bekapcsolását követően az Utorrent nagy ablakban indul el?
Ez a jelenséget a win10 1709-es frissítése után jelentkezik.
A beállításoknál az Utorrent indítása a rendszerrel és az indítás kis méretben elé ha teszek pipát akkor is ha nem teszek akkor is nagy ablakban indul el. Névjegy: 3.5 build 44294[ Szerkesztve ]
Sok munka van abba' ám, hogy ennyire félősek, Halottak vezetnek itt riadt kis élőket.
-
melbourne
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Ncorenál be kell -e jelentenem hogyha szolgáltatót váltok (T-homról Digi kábelra)?
Jár e ez szankciókkal ha nem teszem?
Köszi a válaszokat.
-
Tosee
őstag
Deluge klienst nem lehet rávenni arra, hogy mutassa alul a sebesség mellett az indítás óta összesen feltöltött adatmennyiséget?
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
TIT
veterán
válasz LSL1337 #21933 üzenetére
Világos,de akkor nem tudom hol a gond,akkor a vinyóm kevés amit kétlek.
5mp.alatt viszont nem tud 20-25 gb-t lefoglalni,úgyhogy valami susmus van és 5 példány fut a feladatkezelőben,ezért el se indul,hiába zártam be.
Szívem szerint kipróbálnám a bitcometet,régen jó volt,csak haragszanak rá,hogy fura fileket rak a gépre.[ Szerkesztve ]
-
iguana
őstag
válasz enginev3.0 #21937 üzenetére
azok jó "kis" HDD-k...
de minek?
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
TIT
veterán
Milyen érdekes,hogy qbival 550-el megy,akkor mégis a delugeval van gond.
Feltöltési szálaknak elég 20-25?
Kapcsolatnak 200 gondolom elég. -
enginev3.0
félisten
válasz Bandika788 #21944 üzenetére
1TB?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz Bandika788 #21946 üzenetére
Lefelé lejött 3TB egy nap alatt
Felfelé 6-700GB szokott lenni egy napA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #21947 üzenetére
Akkor a upc 20 mbitjével a 200 nem rossz?
-
woodworm
veterán
válasz enginev3.0 #21949 üzenetére
Nézem, hogy papírforma szerint 211 menne át, ezzel szemben van 228-as nap is. El kell ismerni, hogy inkább a 150-180 az átlagos, de van gyengébb nap is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest