Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vismaior04
tag
Ha a boltra vonatkozik a kérdésed, szerintem megveheted, bár én inkább közvetlenül a Trezor weboldaláról rendelném meg (talán 3 ezer forint a különbség), de reálisan nézve elhanyagolhatóan minimális többlet kockázatról beszélünk.
Ha az eszközre, akkor teljesen rendben van a Trezor ha csak egy (relatíve) olcsó és megbízható hardver walletet akarsz. Trezor One és Ledger Nano S cirka ugyanazt tudják, bár több Ledgerem van, használhatóság szempontjából jobban szeretem a Trezort.
Ha kicsit többet is hajlandó vagy rá költeni a Nano X és a Trezor model T megintcsak hasonló szintet képviselnek. Én elsősorban akkor tudom javasolni az ezekre való "upgradet", ha vagy sokat használod, vagy pl szeretnéd mobillal is kényelmesen használni. Trezor T-vel nincs tapasztalatom, de Nano X-em van, tök jó hogy bluetooth keresztül is használható ios appel, kábel nélkül. (illetve magát az eszköz kezelhetősége is sokat javult szerintem, bár továbbra is a Trezor jön be jobban).
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- Eladó gamer PC i5-12400F + RTX 4060 + 32GB RAM
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest