- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahatma89
tag
Üdv!
Egy Asrock 990FX Extreme3 alaplapról lenne szó. 10-20 perc intenzívebb használat után leállt a gép többször. A hőmérsékletekkel nem volt különösebb gond, mert azt néztem, ezért Bios frissítésre gondoltam. Mivel a gép nem az enyém, hanem ismerősömé, így nem saját kezűleg csináltam, hanem telefonon keresztül magyaráztam mit, hogy. Sikerült is feltenniük az 1.70-es verziót.
Később hívott, vissza, hogy újraindítás után véletlen ismét elindították a windowsos frissítést, ami még nem is lett volna probléma, csak a gyerköc, gondolva, hogy biztos megfagyott (mert ugye frissítésnél se egér se semmi) nyomott egy kövér resetet a gépnek....
Azóta értelemszerűen indítás után fekete képernyő és sípolás.
Valahogy lehet rá még flashelni biost házilag, vagy esetleg más megoldás?
Mivel pár napos van rá esély, hogy garanciába cserélik?A választ előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Óriáskészülék, kis akksival
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- Asus Rog Strix X670E-F gamer alaplap hibás!!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest