- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
B_ZsOmBeE
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg rendelkezem egy Acer Aspire 4315 notebook-kal. Tudni kell róla, hogy elég régi darab, de hihetetlenül olcsó volt, ezért hát megérte az 5 ezer forintot
Tökéletes állapotban van, de viszont lévén, hogy 2007-es kiadású laptop, ezért eléggé gyenge processzor duruzsol (inkább csak zümmög) benne. Jelenleg egy gyári Celeron 530 (1 magos 1,73GHz-es) van benne, ami valljuk be elég gyengusz (még netezni csak-csak lehet vele win7 alatt). Ennyit a felvezetésről
Szóval szerettem vagyis még most is szeretnék bele tenni egy kicsit erősebb processzort. Netes videón fent is van, hogy egy srác pontosan ebbe a típusba beletesz egy Core 2 Duo t5750 (2 magos 2GHz-es) processzort, viszont fel is hívja mindenki figyelmét, hogy a gyári BIOS az nem ismeri még fel, kell hozzá legalább az ACER honlapján is fellelhető 1.15v amivel már működni fog. Én mint jóhiszemű fel is mentem az ACER honlapjára és le is töltöttem az ACER Aspire 4315 eredeti BIOS frissítését, amit sajnos az istennek sem tudok működésre bírni. Minden egyes indítás után az alábbi hibába futok bele: "OPEN Flash.sys fail". Fel is mentem blogokra, fórumokra érdeklődni, és írták is, hogy a "Futtatás rendszergazdaként" fülecskére klikkeljek. Ezután mindenki problémája megszűnt, de sajnos az enyém NEM. A file nem hiányzik, így arra sem tudok hivatkozni, hogy nincs meg. Esetleg valakinek valamilyen ötlete lenne ezzel kapcsolatban? Amíg nem frissítem a BIOS-t addig processzort sem tudok cserélni. Mindenki válaszát örömmel fogadom, és megköszönöm előre is -> Köszönöm
Remélem elég részletes voltam
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Boya BY-M1 mikrofon
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest