Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Szoszibá tag Sziasztok! 
 A gondom a következő: ASUS P5W64 WS Pro deszkámon windows alól frissíteni szerettem volna a BIOS-t, már többször csináltam minden komplikáció nélkül zajlott. Az ASUS update nevű alkalmazást használtam erre a célra. Lényeg, elkezdte a frissítést, közben hibát írt ki, gép restart és nem bootolt csak Bios CrasFree jött elő, kérte gyári cd-t, azzal sikerült visszavarázsolnom az eredeti BIOS-t. Mikor betöltött a win megpróbáltam visszarakni egy másik BIOS-t (és most jön a lényeg), de ismét hibát írt és most el sem indul a lap. Bekapcsolom, hangjelzés sincs, képet sem ad. Előtte legalább a CrashFree segédprogi előjött de most még az sem. Nagyon szépen kérlek titeket segítsetek vagy adjatok tanácsot! Mit lehet ezzel kezdeni még, vagy már totál hazavágtam? Előre is köszi! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő