- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz powerwade #2958 üzenetére
Aliról Li-Ning, de sajnos nem budget.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
werszomjas
addikt
válasz powerwade #2958 üzenetére
Mi a gond a Decathlonnal?
Ott is vannak jobb minőségű cuccok, nyilván picit drágábban.
Ár/érték arányban szerintem még mindig a Decathlon a nyerő.De ha Budapesten vagy érdemes kinézni a Premier Outletbe Biatorbágyra, Nike, Adidas üzletek főleg, esetleg Puma.
Ha rendelnél, akkor https://www.sportsshoes.com/ jó oldal, van ruha választék is, sok ismert márka és olcsóbb kategóriában a Higher State cuccok, ami az angolok Decathlonja.
üdv
-
vince
őstag
válasz powerwade #1824 üzenetére
Valami 15 1/2" van beléjük írva ami itthon nem létezik, mert itt 38-39 van.
2,54 a váltószám az angolszász területen használatos hüvelyk és az Európában használatos metrikus rendszer között. Tehát a példádban szereplő ing 15,5 hüvelyk nyakkörfogatú, ha ezt megszorzod 2,54-gyel, megkapod a centiméterben mért körfogatot (39,37 cm, mondjuk 39,5-ös), ami a nálunk használt méretezés."Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz powerwade #1065 üzenetére
A klaszik alsógatyák jobban bírják, a boxer esetében a plusz rész tippre egymást koptatja.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
w.miki
veterán
válasz powerwade #1049 üzenetére
Én a Lidl kukikikukkantós boxereit használom, nekem azok bejönnek. Több mint fél évet bírtak.
Igaz én többet használok egy héten, van olyan 20-25 boxerem, van közte kínából rendelt noname, és THilfiger klón is, ezeket cserélgetem. A Lidl-s a legjobb. Csak a méretet nem találtam el elsőre, XL kellett nekem.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
st6969
őstag
válasz powerwade #893 üzenetére
"Már nem "félek" a méretproblémától... max visszaküldöm."
GT cipő esetén történ velem, hogy mivel én kifejezetten "félek" a méret problémától, elmentem egyet próbálni. Meg is vettem volna, de hiba volt a bőrön (el is ismerte a boltos hölgy, de másik darab nem volt készleten ebből). Mondom sebaj, méret megvan, majd neten megrendelem. Amikor akciós volt, meg is rendeltem. Hiába a próbált méret, ez mégis szorított, kényelmetlen volt. Persze, "semmi baj", 30 napon belül visszafizetik, indoklás nélkül elállhatok.
Valóban. Csak ez a játék 2500Ft-omba került. (1000Ft a posta ide, 1500Ft a visszaküldés, és így tök mindegy, hogy akciós volt-e)
Soha többet neten cipőt, csakis próba után, boltból. Irigykedve olvasok azokat, akik még a gearbestről is mernek rendelni és még jó is lesz, mindez "fillérekből". -
Popes
őstag
válasz powerwade #889 üzenetére
Szétnézhetsz az Office Shoes-ban, most elég jó akciók vannak.
Deus ex machina
-
-
Nikaré
őstag
válasz powerwade #877 üzenetére
Hasonló cipőben járunk!
Ez a 39 -es méret ma már tényleg problémás.
Nem csodálkozom a sok hormon zavar miatt meg a táplálék láncba bevitt
ilyen jellegű adalékok hatásán. Épp néztem ismerős 12 éves fia 42 -es lábbal tipeg.
Nem írom le a látványt, napi szinten találkozunk e jelenséggel.(#878) Azie
NemáááárJa, én a harmadik pár cipőt rendeltem tőlük.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz powerwade #797 üzenetére
Alapból nem zavarna, elhordanám, de -+3 cm, az 6 cm. Baszki, az XL és 5XL kb. Ez még kertásásnál is nagy tűrés, egy ruhadarabnál meg főleg.Írtam nekik, hogy eléggé csalódott vagyok és ha random küldenek különböző márkákat különböző mérettel, akkor valószínűleg nem is rendelek többet. Nem nagy veszteség nekik, de így nekem tényleg nem éri meg. Pedig örültem, hogy papírok jó a méret, mert tényleg tetszik a stílus, amit tolnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
Azie
őstag
válasz powerwade #797 üzenetére
dubli, amikor jön a shipping értesítés, abban van, hogy mikor jön
lehet, hogy a nagy méretek fotl? nekem mind a ~30 random XL gildan volt
ingyen = a legdrágább item a kosaradban, ha használod a 9 pecsétes kódot = free[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
tomazin
veterán
válasz powerwade #748 üzenetére
csak olyan színben lehet kérni, amilyen alapból van alatta? threadless-en lehet színt változtatni.
btw threadless-en 10$ minden póló, bár ott a shipping a retek gáz
-
Azie
őstag
válasz powerwade #748 üzenetére
megjöttek a "customer service" poszterek - úgy érzem, nem igazán értették, hogy mit szerettem volna, de azért ennek is örülök (úgy, hogy végülis megjött, amiről már lemondtam, hogy megkapom) - így 3 bónusz poszterrel lettem gazdagabb.
az üröm az örömben, hogy ebből 2 duplicate, így ha valakinek ingere van rá, akkor ne habozzon jelezni.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest