- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz gingerbalm #26729 üzenetére
Köszönöm gingerbalm és mindenki, ez korrekt visszajelzés volt.
-
toompa
őstag
válasz gingerbalm #26470 üzenetére
Konkrétan kukaéretten kaptam vissza.
Ez egy magasszárú Converse talp leválás volt.
Mivel én nem akartam még egy ilyen szrt, örültem hogy visszatérítés lett a vége.
Most megnéztem.
Visszaküldtem, visszakaptam ragasztva.
1 hétig bírta.
Visszaküldtem, visszakaptam újra ragsztva.
Akkor 2 napig bírta.
Visszaküldtem. Vártam a pénzemre.
4,5 hónap volt az első visszaküldéstől a pénzvisszatérítésig.[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
válasz gingerbalm #26468 üzenetére
Régen volt, de első körben ragasztottak. Csúnya munka volt, megreklamáltam. Visszafizették az árat.
-
SOAD19
addikt
válasz gingerbalm #20119 üzenetére
Köszi! Időközben leveleztem is velük, hogy ha van mód szeretném az új számlaszámomra kérni a visszatérítést. De sajnos nem lehetséges. Úgyhogy még pár hétig kénytelen vagyok maradni a ner-es bankomnál (takarékbank).
Más:
Van itt olyan férfi ember, aki meglehetősen kis testalkattal bír? Sose hordtam baseball sapkát, de csak kellene venni egyet, de nem igazán találok méretben megfelelőt. Most vettem egy S/M méretű, hátul nem állíthatós Under Armour sapkát az emagról, de még ez is nagy, ha normálisan ráhúzom a fejemre, akkor a fülemet nyomja lefelé, azaz túl nagy a belmagassága : [link]
Illetve vettem egy Youth méretűt is XS/S méretben, ami már jó volt magasságban, viszont átmérőben kicsit kicsi, túl szoros. A boltban nem tűnt vészesnek, de itthon kicsit hosszabb időre (5-10 perc) felvéve már kényelmetlen. Úgyhogy, ez is el lesz adva. Próbálgattam one size sapkákat is, de azok is nagyok, bár biztos van azokból is több méretben, mindjárt rákeresek. De, ha van valakinek jó tippje, azt szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz gingerbalm #17028 üzenetére
A Lasockik azok rohadt jó, megbízható kategóriát jelentenek, a legtöbb nagyon kényelmes és nagyon tartós is.
-
gergo5991
őstag
válasz gingerbalm #17028 üzenetére
az a baj nagyon ilyen fast fashion márkákat vásároltam eddig, meg jobban reklámozott márkákat, aztán hiába irják oda hogy eredeti bőr meg minden, nehéz megbizni az ilyenben, mert fejben nem tudom hova tenni, mert számomra ismeretlen a brand. Vannak nálunk mindenféle butikok, totál ismeretlen márkák, csak annyi van kiirva hogy olasz divat áru meg ilyenek, jól néznek ki, meg minden, de ha nincs rajta egy nevezetes márka név az olyan számomra mintha valami kinai ócó piacos cucc lenne, ami 2 hordás után kuka.
-
Herczi
senior tag
válasz gingerbalm #5064 üzenetére
Erre gondoltam én is, de azért dobtam nekik egy emailt, mert kártyával fizettem.
-
oszy
veterán
válasz gingerbalm #4994 üzenetére
Igen átálltak. Már csak levélben tudsz velük kommunikálni.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ideg
aktív tag
válasz gingerbalm #4975 üzenetére
Hali!
BB alsóneműt (boxer) keresek, kicsit fel kellene tölteni a készleteket. Érdekelne, hogy ki milyen márkát preferál?! Próbáltam pár "prémium" márkát (TH, CK, Jpress (ennek az ára legalábbis prémium volt )), de egyik sem vált be, kb 3-4 hónap után kilyukadtak olyan gyenge anyagból voltak.
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Mercutio_
félisten
válasz gingerbalm #4951 üzenetére
Nekem elég mű szagúnak tűnik, legfeljebb ilyen bőrdarálmány amit kinézek belőle, amit egyébként a Genuine Leather kifejezés nem zár ki.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
vince
őstag
válasz gingerbalm #4936 üzenetére
Nekem még fel sem adták Ha a méret csattal együtt értendő, akkor sanszos, hogy rövid lesz, meglátjuk
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
titán
válasz gingerbalm #4853 üzenetére
Ha nem ápolod víztaszító anyaggal a bőrcipőt, akkor bizony beissza a vizet mint a pinty. Pont azért , mert a bőr egy porózus szerkezet.
[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
válasz gingerbalm #4827 üzenetére
Már nincs, látom. Mikor berakták az akciót, barnából még átlagos méretek is voltak.
Én már korábban is néztem, csak akkor még csaka fekete volt akciós, és csak 85-ös volt, azért sem osztottam meg.
-
hangyász2
aktív tag
válasz gingerbalm #4820 üzenetére
Én biztos a Hilfigert venném, ahhoz még kupon is lehet. Pl. nekem is van. És kb. 4-ért ajándék.
Pedig én kifejezetten kedvelem az olasz manufaktúrákat. De elég gyanús, hogy szinte csak emagos, fashiondayses találat van rá. Ettől persze még lehet jó, bőrövvel nehezebb bukni.
-
Peterhappy
őstag
válasz gingerbalm #4407 üzenetére
Tegnap megjöttek az emagos Trespass pulcsik. Én crucial-ra lőttem, jófélék. Jó minőségűek, jó anyagúak, szép a színük (szürke és oliva) , a méret is rendben van.
Én 181cm és 85kg vagyok, S-est rendeltem, picit passzentos (de épp kilóledobálós időszakomat élem, tavaszra, mikor már nem lesz rá szükség, épp jó lesz ).7K-ért a két darab, ingyen szállítással együtt, jó vétel volt. Köszi a tippet!
-
Real_Necro
veterán
válasz gingerbalm #4498 üzenetére
Én nem ragasztottam rá semmit. Onnantól, hogy a futár átveszi és kezedbe nyomja róla a papirost, az ő felelőssége. Most megy vissza a Fundango XXL-es kabát, tegnap meg berendeltem egy XL-est. Vicc, hogy a Jack&Jones XL-es kicsi volt, azt azért küldtem vissza...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz gingerbalm #4445 üzenetére
Köszi, én is gondoltam rá, ezért hívtam az emagot, de már szállítás alatt. Persze normális volt a nő, mondta hogy lemondhatom és nem kell átvennem.
De így már inkább hagyom, legalább megnézem, hogy jók-e a méretek. Ha nem stimmel, akkor visszaküldöm és megrendelem a helyes mérettel.
-
jmuranyi
tag
Köszönöm, rendeltem egy fekete M-est, sokat nem veszíthetek
-
Toobee
veterán
Köszönöm szépen, 2 db 6.462 Ft volt.
-
oszy
veterán
válasz gingerbalm #3920 üzenetére
Felkiáltójelet akartam, nem pedig kérdőjelet.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kalanchoe
senior tag
válasz gingerbalm #3035 üzenetére
Köszi!
Van félcipőből most valami bestbuy a márkában? -
Azie
őstag
válasz gingerbalm #2792 üzenetére
-'annyuk nyertem lottón -ott nem pénzt lehet? -neked nemmindegy, akkor sorsjegyen!
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mercutio_
félisten
válasz gingerbalm #2792 üzenetére
Van nekik is barátnőjük...állítólag
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Drughi
addikt
válasz gingerbalm #2790 üzenetére
A postások is köszönik szépen a 16db polót, csak legközelebb nagyobbat rendelj!
Xiaomi 14T
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #2750 üzenetére
Heuréka és hallelujah, megérkezett a 3. küldés, azaz a 2. újraküldés, és végre itt a 8 póló a qwertee-től. Április 3-án adták fel, ma 12-e van, tehát 9 nap alatt ideért. A korábbi két küldés 16 pólójáról semmi hír még, szerintem már nem is lesz. De a lényeg, hogy január vége óta vártam rá és végül megkaptam a nyolcas pakkot.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #2716 üzenetére
Fejlemény: Azt írták megoldásnak, hogy elküldenék harmadjára is a csomagot. Megírtam, hogy én már nem bízom az egész szállításban, mivel nem lehet követni a folyamatot, ne küldjék el újból, hagyjuk, nekik se jó, hogy megy a cucc a fekete lyukba. Azt felelték erre, hogy ha így sem érkezne meg, akkor refundolnak. Hát ez így jófejség, belementem, mert január óta pólót szeretnék, nem ilyen tökölődést. Szóval tegnap feladták a második újraküldést, azaz (elvileg) harmadjára indult útnak 8 póló. Kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
doggie
aktív tag
válasz gingerbalm #2714 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján, kevés ilyen korrekt cég van, mint a qwertee (vagy csak szerencsém volt).
Anno tavaly decemberben rendeltem különböző időben talán 4 csomagot (család, haverok...stb).
Ebből kettő meg is jött időben, másik kettőről semmi hír. Vártam 2-3 hetet, mert azért ők nem másnapra szokták küldeni a csomagokat. Eltelt lassan 1 hónap twitteren rájuk írtam, hogy esetleg megnéznék a csomagszámok alapján hol vannak a csomagjaim? Egyből a support-hoz irányítottak, ahol egyből válaszoltak minden levelemre, de nálam is azt találták ki, hogy adjam meg pl. szüleim címét, ok. megadtam.
Szokásos 1-2 hét alatt meg is érkezett a 2 csomag, de sajnos rossz méretet küldtek. Jeleztem nekik, semmi gond, elnézést kérve, küldték is az új csomagokat. Egyik megint rossz lett, ismét jeleztem, de mivel már nem gyártották azokat a spec összeválogatott pólókat, ezért adtak 6 kuponkódot bármire, bármikori felhasználásra, ingyenes postával.
A poén az egészben az, hogy a decemberben megrendelt "elveszett" pólók is, közel 3 hónapra rá megérkeztek.
Jeleztem nekik ezt is, így korrekt, de mondták, hogy semmi gond az összeset tartsam meg.
Szóval nálam elég jól vizsgáztak, remélem nektek is csak jó tapasztalataitok lesznek velük.
Bocs a hosszú OFF-ért!"Hát minden, minden e világon csak álomba ködlő furcsa álom..." EAP
-
Azie
őstag
válasz gingerbalm #2716 üzenetére
kereső: korábban kiszámolva, kifejtve.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gingerbalm #2714 üzenetére
Ez a szabvány válasz. Mindig ezt írják. Mit írtál nekik? Én levelezgettem velük hogy küldjék el tn el, még azt is állom mert a póló kellett volna, de nem akarták megérteni. Aztán meguntam és megkértem őket hogy utalják vissza a rendelés összegét, másnapra meg is jött, nem akadékoskodtak.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #2707 üzenetére
Pff, a qwertee ezzel szeretné megoldani az ügyemet:
"It's really unusual to have one order go missing in the post, to have 2+ orders to the same address go missing normally implies there is a problem with the local postal service. We would not recommend using this address from now on!
Is there another address we could try to deliver to you at instead?"
Hah, ne használjam a lakcímem, meg gond van a helyi postával! A legpiszlicsárébb csomagot is kézbesíti a postás, ha megérkezik a városba, sőt, a legnagyobbat is, mert a múltkor kerékpárnyerget rendeltem, az sehogy se ládaméret, és mégis kihozta a levelek mellett a hátsó nagy táskájában, pedig már elkönyveltem, hogy majd szépen be kell mennem érte. Ismerős a postás, ő is nagy kínai rendelős fazon. Mit jó felelni ekkora okosságra?
-
petipetya
nagyúr
válasz gingerbalm #2709 üzenetére
Szívesen. Itt pedig látok személyes átvételi lehetőséget is a Borároson, és kaphatóak ugyanazoka Gildan pólók is: link
"nincs rá lezsóidő"
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz gingerbalm #2707 üzenetére
nekem a minőség betett és letett(em róla), főleg mióta a provideos pólókat behúztam ezres alatt, meg mango, stb. helyekről is fancy grafikás pólókat vettem.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Talala
senior tag
válasz gingerbalm #2696 üzenetére
Pont most jött az email. Köszi!
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gingerbalm #2678 üzenetére
Itt szokott lenni néha esetleg valami akció ?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
hhenry
őstag
válasz gingerbalm #2678 üzenetére
Ez történt kimostam és kijött mindkettőből
Köszi a tippet -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz gingerbalm #2667 üzenetére
Kérd vissza a pénzt szerintem. Nekem visszautalták minden akadékoskodás nélkül. Én úgy döntöttem nem rendelek, bármennyire is tetszenek a pólóik , nem áll szándékomban öltöztetni a postásokat. Sajnos ilyen országban élünk .
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz gingerbalm #2667 üzenetére
drága a TN nekik, mi
-
petipetya
nagyúr
válasz gingerbalm #2554 üzenetére
Szintén zenész, tavaly írtam is hogy iszonyat ronda és kényelmetlen volt a G&T cipő tavaly, meg szerencse hogy a boltba rendeltem. Előbb vennék egy Tiszát, vagy Tiszára hajazó Xiaomi-t, de G&T-t biztosan nem.
"nincs rá lezsóidő"
-
Peterhappy
őstag
válasz gingerbalm #2554 üzenetére
Igy van, ahogy mondod, en is emlekszem az esetedre.
Hatbol ot ciponk telitalalat, a hatodikat en nagyon beneztem. Csillogos szurke (carbon) amugy marha jol nez ki es a kolegaimnak bejony en nem szeretem, nem tetszik, nem az en stilusom. De elpasszolni nem tudtam (igaz nem hirdettem csak hardverapron) az meg zavart hogy all a szekrenyben, igy jobb hijan hordom, mert amugy meg nagyon kenyelmes.Doma-rol irnak meg jokat, ismeri valaki? En anno rajta es a GT-n agyaltam es az itteni tapasztalatok miatt ugrottam ra utobbira.
-
Talala
senior tag
válasz gingerbalm #2550 üzenetére
Köszönöm az infót xEon1337 és gingerbalm. Gt-ről le is mondok ez esetben, marad a geox.
-
Peterhappy
őstag
válasz gingerbalm #2550 üzenetére
Nekem nagyon jó tapasztalatom van a GT-vel, két cipőm van, a Családban összesen hat, kiváló minőségűek. Korrektek, rugalmasak, szóval csak jót tudok róluk mondani.
Viszont drágultak, nem is kicsit. Továbbá tény, hogy nekem meg Geox cipőm nem volt még soha.
Illetve egy most van úton (ezúton is nagy köszönet a Yoox akció megosztásáért!), remélem jó lesz!Talala, ha pesti vagy, az Astoriánál van egy cipőbolt, ahol tudsz próbálni és elég sok modellt meg is tudsz vásárolni. A múltkor egész korrekt kiárusítás volt náluk, 16K-ért szórták ki a cipőket, igaz csak egész méretek voltak (tehát én a 43.5 méretemet kenhettem a hajamra).
-
Popes
őstag
válasz gingerbalm #2495 üzenetére
Szerda délben jött a visszaigazolás és azóta csend. Mindegy majd kiderül.
Más. Fehér, nem csicsás 3-4cm széles női övet keresnék.(farmerhez) Nem kell bőr, inkább textil, szövet, vagy mi a neve, ha látna valaki megköszönném ha jelzi nekem mert nem nagyon találok.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Rellind
senior tag
válasz gingerbalm #2140 üzenetére
Köszönöm az infot.
-
tlala
addikt
válasz gingerbalm #792 üzenetére
Lehet, hogy simán én is!!
-
tlala
addikt
válasz gingerbalm #790 üzenetére
Pedig a talp ortopédiai felépítése és a rezgéscsillapítása miatt papucsban talán a legjobb. (A dupla talpú verziót használom.)
Nekem fáj a lábam egy egész napos Vans tornacipőben lótifuti után, de ebben a papucsban járkálva nem.
Persze biztosan egyéni anatómiától, stb. is függ.
De le is álltam, semmi érdekem reklámozni, csak a személyes "nagyon bejött" tapasztalatomat akartam megosztani.[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz gingerbalm #648 üzenetére
Igen, erről már beszélgettünk anno, emlékszem.
Nálunk a Családban eddig öt pár van, nekünk nagy szerencsénk volt velük, nagyon beváltak.@lord_m: Igen, online előre kell fizetni. De ha az áruházban átvetted és nem tetszik, gondolom visszaadják a pénzt.
-
kcsa
veterán
válasz gingerbalm #531 üzenetére
Bár semmi közöm nincs (értelemszerűen) hozzájuk, de tényleg kár hogy ilyen tapasztalatod van. Nekem elsőre hibátlan, kényelmes, szín stimmel (szép is lenne ha a fekete nem fekete lenne ), szerintem abszolút top kinézet és minőség.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
petipetya
nagyúr
válasz gingerbalm #523 üzenetére
Egyrészt egyik boltban kiállított darab színe sem nézett ki úgy, ahogyan a honlapon lévő fotókon (a kék egyáltalán nem olyan kék, a barna sem olyan barna stb.). Oké, a kép csak illusztráció, de más gyártónál azért egyezni szoktak az ilyen alapszínek... Másrészt az eddigi ocean-black színt pofátlanul módosították smaragd-black színre (a link persze ugyanaz maradt), ami lényegében egy sötét cserebogár zöld és fekete keveréke, elég csúnya. Tényleg nem akarok kereszteshadjáratot folytatni ellenük, de ha jó cipőt akarsz inghez, akkor vegyél Tiszát, vagy pólóhoz valami más márkájú sportcipőt.
"nincs rá lezsóidő"
-
st6969
őstag
válasz gingerbalm #501 üzenetére
Hívni nem próbáltam őket, annyira nem tartottam fontosnak, meg jobban szeretem, ha valaminek nyoma van, postán is vissza tudom küldeni...
(#500) petipetya
Az -
st6969
őstag
válasz gingerbalm #497 üzenetére
"biztosan válaszolni fognak."
Vagy nem fognak... Nem akarom leminősíteni őket, mert tényleg remek a cipő, de méretben nem lett jó. Világ életemben jó volt a 41-es, hát ebből 42-es kell. A kérdés csak annyi volt, hogy a martfűi mintaboltjukban van-e lehetőség 42-es méretet próbálni, illetve mivel útba esik a visszaküldési cím, leadhatom-e postázás helyett. Semmilyen választ nem kaptam. -
lord_m
senior tag
válasz gingerbalm #497 üzenetére
Persze olvastam csak kíváncsi volnék a gyakorlati tapasztalatokra.
A GyIK szerint 5 munkanap múlva vehetem át. Mondjuk ott speciel szállítónak MPL van, nem GLS, úgyhogy nem mérvadó.
Ha ma sem lesz változás, holnap írok nekik.
-
petipetya
nagyúr
válasz gingerbalm #488 üzenetére
Köszi neked is, ez az aktív–óceán–black fog kelleni az eredetileg kinézett helyett.
"nincs rá lezsóidő"
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz gingerbalm #306 üzenetére
nembaj megúsztam legalább
így is van 3 pár cipőm, amit még fel se vettem majd ha megválok a felesleges dolgoktól (megy adományba), akkor engedélyezek magamnak vásárlást
-
Soulfly842
addikt
válasz gingerbalm #187 üzenetére
Köszi, meglesz Neked is megjön akkor nem sokára.
-
Soulfly842
addikt
válasz gingerbalm #190 üzenetére
Meg eleve ott van a 30 napos pénzvisszafizetési garancia is
Én összehasonlítottam egy Puma mérettáblával, ahhoz próbáltam viszonyítani és bejött
-
martillo
tag
válasz gingerbalm #187 üzenetére
Ez a kupon egyszeri alkalom volt, vagy varhato bizonyos idokozonkent?
En proba nelkul nem mertem rendelni most... -
gingerbalm
aktív tag
válasz gingerbalm #144 üzenetére
Ma jártam az egyik helyi kínai áruházban, ahol múltkor még azt mondták, hogy nincs és nem is lesz. Most tele van a sor vele, de mindegyik vastag thermo béléssel, viszont most meg azt mondták, hogy tavasszal lesz a klasszikus is. Hátha.
-
Zeki
nagyúr
Sínadrág? Esetleg mu.karuha boltban érdeklődj.
-
hardline
senior tag
A hálós melegítő engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest