-
LOGOUT.hu
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz potyi23 #28069 üzenetére
Szia! Ezt a modellt már csak ún. resell oldalakon találod meg, természetesen felárral.
GOAT és StockX például.
Ha csak hétköznapi cipőnek használtad, akkor tudom ajánlani az adidas PW Tennis HU-t.
Baromi kényelmes, súlya semmi. Hasonló feeling szerintem. Az alapára nem túl baráti, de akciózzák néha. Utoljára az About You-ról lehetett behúzni egész jó áron.
Szerintem másnak is van itt a topikban, nem csak nekem.
A fűző csak dísz, valós funkciója nincs, így ki is veheted. Egyébként elképesztően letisztult darab.
Illetve a márkánál maradva, az Ultraboost modellből is létezik belebújós, fűző nélküli variáns.
Primeknit, flyknit, knit és laceless szavakra keresve is tudod szélesíteni a látóköröd.
Nike Free Run 5.0 esetleg? Hátha...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest