Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz
zaskar #25388 üzenetére
Erdei túrákra mennyire ajánlanád ?
Saras, egyenetlen, gyökeres terepre kellene valami cipő, és itt a topikba többször szóba jött már, hogy erre a célra, terepfutócipők is okésak lehetnek.
@diegho
Esetleg irnál majd pár sort, hogy mi a helyzet, van-e valami, ami miatt érdemes kimenni ? -
Xtomi
tag
válasz
mert_csokis #25379 üzenetére
Szia! Mennyi idő amíg CCC visszautalja a teljes árú cipő árát?
-
diegho
nagyúr
Sziasztok! Tudtok valami jó áras férfi esőkabátot ajánlani ami jól szellőzik?
-
zaskar
senior tag
25384:
Én legalább 5 generációját használtam a Challenger-nek, 100 km-es terepfutó versenyeken is indultam benne, de nyugodtan állíthatom, hogy nekem mindenféle terepre jó volt. Mondjuk utcára sosem vettem fel -
daver88
aktív tag
-
la_cc
addikt
-
haiduo82
aktív tag
Road-to-Trail cipő elég jó áron van most (27k), ami appban vásárolva - első vásárlás esetén - (MYAPP kuponnal) további 2k-val csökkenthető, így kcsivel több, mint 25k. Méret is van bőven.
Hoka Challenger Atr 6 -
Czimby
addikt
válasz
hallerlaller #25380 üzenetére
Jónak néz ki! -
mert_csokis
senior tag
Arra nem kötelezhet, hogy a másikat meg is tartsd. Nyilván azt az összeget kapod vissza, ami a számlán szerepel. Az lett könyvelve, annyit fizettél érte.
Pontosan tudják, hogy ezt ki fogod használni. Sőt, ezért vannak kitalálva ezek a kampányok. Ilyenkor jóval többet költenek az emberek, mint egyébként.
Zseniális marketing... -
oszy
veterán
válasz
mert_csokis #25364 üzenetére
Igazából az lett volna a kérdésem, hogy ha a kettőből visszaküldöd a drágábbat, akkor mennyit utalnak vissza? Mert így már nem vettél csak egyet.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
enginev3.0 #25376 üzenetére
Köszönöm! Így már megy.
-
inf3rno
nagyúr
Köszönöm a meghívós linkeket BS-re, de valamiért nem működnek.
Ide visz, hogy "https://www.bestsecret.com/acquisition/registration/forbidden-referrer"
"Members Only
We appreciate your interest in BestSecret
We are an exclusive fashion community with over 3,000 brands at unbeatable prices that are only available to our Members. Our online platform can only be accessed by entering a personal invitation code."Ha csak simán megyek rá a regisztrációra, akkor is valamilyen kódot kér. Nem tudom, hogy ez egyedi eset e, vagy csak nálam nem megy.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #25372 üzenetére
BS-el az a baj, hogy nem vagyok regisztrálva, ahogy nézem valami kód kell hozzá.
-
inf3rno
nagyúr
Köszönöm!
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Uncsitesóm esküvőjére (7.14) szeretnénk 32-es rózsaszín koktélruhát venni barátnőmnek. AY-n alig van valami, és az se néz ki túl jól. Van bármi tippetek olyan oldalra vagy helyre, ahol lehet ilyet? Székesfehérvár, Veszprém esik útba, nagyon ritkán járunk Budapesten is, de mostanában talán csak Szentendrén. Bármilyen tippnek örülnénk! -
b4lukapitany
tag
AY-ra vagy Zalandora 10-esnél nagyobb kupont nem tud valaki? Egy Hilfiger táskát vennék.
-
Czimby
addikt
Nyári munkához keresnék valami nagyon szellős cipőt, olyan áron amiért nem kell félteni.
(Mondjuk 15k-ig.)
Viszonylag szélesebb a lábfejem, de ha a cipő is ilyen akkor elég a 46-os, szűkebb szabásúkaból 47.-47.5 kellhet.
Láttatok esetleg valahol az igényeimnek megfelelő cipőt?
Márka nem számít, csak elfogadható minőség legyen.
Szin kb mindegy csak ne rózsaszín legyen -
Ludovicus
aktív tag
Ez az oldal átverés? Fél, de inkább harmad áron látok itt futócipőket.
-
mert_csokis
senior tag
És ha az olcsóbb lesz a jó méret?
Ezt nem igazán értem. Ez a cél, nem?Le van már pusztítva a készlet. Egy ideje megy az akció.
Hét elején még "csak" -30% volt, az 50%-os engedményt nemrég durrantották el.
Gondolom úgy van időzítve, hogy a hétvégével kifut a dolog.
Szerintem most olyan mennyiségű rendelés érkezik be hozzájuk a héten, mint máskor egy hónap alatt.Én ebből zsákoltam be (mindkét színből), mert ezt már ismertem előtte.
A teljes árát nem éri, viszont 7.490-ért röhejesen jó vétel szerintem.
Apám ezt vette magának, Anyám meg egy rakás szandált és bokacsizmát ilyen 5-6e forintokért.
Van miből válogatni... -
oszy
veterán
válasz
mert_csokis #25361 üzenetére
És ha az olcsóbb lesz a jó méret?
Egyébként amit vennék, az rendelhető, aztán mégsem ad méretet. Szóval így én sem találtam.
-
margithid
veterán
válasz
mert_csokis #25361 üzenetére
Én nem találtam semmit ami tetszik és jó áron van
-
mert_csokis
senior tag
válasz
eboostr #25359 üzenetére
Nem kell, hogy olcsóbb legyen.
Elég, ha ugyanazt a cipőt rakod a kosárba, csak két különböző méretben. Az elsőként a kosárba rakott méretből fogja vonni az 50%-ot.
Anyám most húzott be magának három bőrcipőt 15e-ért. Én kettőt, szintén ennyiért.
Ki fogják nyírni a GLS-t...
-
eboostr
aktív tag
válasz
mert_csokis #25358 üzenetére
*-50% a második, olcsóbb pár cipőre vagy táskára
-
mert_csokis
senior tag
CCC oldalán brutális leárazás. Akár -50% a már akciós cipőkre is.
-
Mercutio_
félisten
Superdry női dzseki, piros 2XS, XS, S méretben 10k
GAP barna télikabát férfi L-t kivéve minden méretben 8,6k
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
Herczi #25259 üzenetére
Megrendeltem ezt 45-ben, épp hogy jó, pedig a többi sportcipőből ekkora a kényelmes méretem. Nekem kicsit dizájnercipőnek tűnik, minősége nem rossz, de színe túl vaj, stílusra nem az enyém.
------‐------Barátnőnek ez nem lehet rossz, nem láttam mostanában ilyen szép példányt: [link]
-
Ickenham
csendes tag
Asics, SkySensor Japan
37
[link]
5.690 Ft emag37,5 - 8.290 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest