Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
-
LOGOUT
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamboo
tag
Elnézést az Off-ért. Elméletileg aki az elmúlt egy évben rendelt emagon, annak jár 3.000ft.
Ehhez hogyan lehet hozzáférni? -
dan1
tag
válasz
Mr.Csizmás #12596 üzenetére
Köszi, berendelve.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
vszeg 1 db
Levis M darth vader fehér póló 2300 ft
-
sambenez
addikt
Ecipo.hu-ra esetleg tudja valaki a Joy kupont?
-
válasz
XboxGamePass #12589 üzenetére
Köszi! Jók lesznek és a hosszú melegítőnadrágok között is vannak olyanok, amik nem kislánynak kinéző férfiaknak készültek.
-
válasz
kicsi kecske #12585 üzenetére
Ez engem is érdekelne olyan szempontból, hogy nem csípem a mai trendet, mert az összes mostani melegítőnadrág felül jó, de annyira szűk alul, mintha a feleségemét vettem volna fel. Én végig bő szárú melegítőnadrágot keresek. A régi adidas-ok pl. ilyenek voltak. Szóval ha valaki tud ilyet, akkor jelezze.
Secret: a NewYorkerben még nem néztem. Az nem olyan? -
tibbike01
őstag
válasz
Premier outlet Nike, adidas. Vagy M3 outlet.
-
válasz
Én a New Yorkerben szoktam venni melegítőnadrágot.
-
kicsi kecske
tag
Best buy rövid melegítő gatyát látott vki? Lidlben néztem de hat inkább hagyjuk 😂
Itthoni viseletre kellene meg gyerek setaltatashoz -
SOAD19
addikt
válasz
b4lukapitany #12577 üzenetére
Ha jól rémlik, én is ilyet rendeltem pár hónappal ezelőtt. Kis ember vagyok, de nagy orral. Nekem is eléggé szorított.
-
BigBlue69
őstag
válasz
Nekünk is kicsi volt.. Több fajta is.. AY-n mind ilyen méret szerintem
-
mamboo
tag
Tudtok ajánlani jó meleg(fekete és nem elegáns) télikabátot 20-30.000 között? vagy májusban már felejtős?
-
n.gab
aktív tag
válasz
grizlisandor #12578 üzenetére
Magic tools-ba vettem tegnap nadrágot. Van náluk maszk is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Portwest CV22 maszkot is kaptunk a cégnél, állítható fülpántos. (a céget nem ismerem, google keresés 3. link, nem tudom, hogy jó ár-e érte, csak a terméket ajánlom)
-
b4lukapitany
tag
AY-ról rendelt valaki maszkot esetleg? én ezt a típust vettem, de kicsit szorít : [link] Olyan kéne, ami kicsit nagyobb.
-
tocsek18
senior tag
AY nézte adott terméknék valaki tegnap és mai árakat? Én figyelek párat és mind emelkedett, van ami 1500 de van ami 5-7ezret is, ez így marad vagy csak tipikus joy kupon átbaszás?
-
Vangelis
félisten
Barátaim. Lányomnak kellene farmer kabát.
De ab-n nem találok .. BB áron. 15 éves . Valami jó cucc kellene. -
Janaboy
veterán
Modivos ecipos JOY kupont tudja valaki?
-
mazsi
senior tag
Értelmes fekete öltönyre tudnátok tippet adni? Utoljára a Premier Outlet Cinque boltjában vettem, de most valami értelmesebb kéne 50-100 ezer magasságban..
-
IntelKiller7
veterán
AY Joy kupon: 20JOY
Május 13-tól érvényes csak, 18k felett. -
benyo513
tag
Joy napos Answear kupont feltöltené esetleg valaki?
-
Kos 7
tag
Mintas zokni lelohelyet tudtok ami jo minosegu es nem horror aron van?
-
SOAD19
addikt
Modivonál a gls-es kiszállításnál van mód a szállítási címet módosítani gls csomagpontra? Szokott érkezni a kiszállítást megelőző nap mail a gls-től a módosítást lehetővé tévő link? Mailben azt írták, hogy az oldalon van mód gls csomagpontos kiszállítást kérni, viszont, én akárhogy is nézem, csak sima gls-es kiszállítást lehet kiválasztani.
Amúgy 20%-os akciózás van náluk. -
Kos 7
tag
Celeb kupon van 5%-os amit visz most is: DORIB5
-
mamboo
tag
-
Scarabeus
aktív tag
Nekem regular fitbe a 178 / 72 méreteimhez mind jók szoktak lenni. Tommy, Only and Sons, Tom Tailor, HM, csak egy pár márka miket hordok és jók. Slimfit S már valóban karcos, főleg a nagyobb (sör)hasam miatt. Már kezdek áttranszformálódni a Slimfit M-be. Most éppen a határon táncolok, ez elég rossz időszak.
-
Scarabeus
aktív tag
Hollister fekete kerek nyakú póló 3 db-os csomag regular fit S méret (kb. 180 cm 70 kgra jó lehet): 5814 ft - 5% kupon ha 18k felett vagy így 1841 ft / db [link]
#akció
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest